Celine met het schooluitje

Allereerst wil ik even melden dat dit verhaal echt gebeurd is, maar vanwege privacy zijn de name veranderd.

Allereerst zou ik mij even voorstellen. Mijn naam is Peter, en ik ben 14 jaar oud. Ik ben rond de 1,75, en denk dat mijn lul toch aardig groot is in vergelijking met mijn leeftijdsgenoten.

Dan hebben we ook nog Celine, die ook 14 jaar is, en rond de ,70. Ze heeft een gemiddelde B-cup, en zit bij mij in de klas.

Dit heeft zich afgelopen zomer, dus in 2011 afgespeeld, toen we met onze klas naar Bussloo gingen, in de buurt van Deventer, om daar de dag door te brengen, met zwemmen. Celine had een bikini-topje aan, met een korte broek, en daaronder haar bikinibroekje. Ze is op zich sportief ingesteld, dus toen we gingen voetballen deed ze ook mee, en zag je haar mooie borsten lekker op en neer bewegen.

Toen het tegen twee uur was (we waren er rond negen uur al) hadden we gegeten, en mocht iedereen naar huis. Toch besloten Celine, ik en een paar anderen nog te blijven, ook al was het maar rond de twintig graden, en het water niet al te warm. Toen besloot Celine ook maar haar sportbroekje uit te doen, waarna je een mooi wit, bikinibroekje zag.

Terwijl wat andere klasgenoten in het water waren, lagen wij op onze handdoek, en zei ze dat ze moest plassen. Nu kan je het daar lastig in de bosjes doen, aangezien er verderop nog een of twee klassen lagen te zwemmen, en het een druk fietsgebied is, en bovendien was het toiletgebouw nog een kleine vijftig meter lopen. Dus besloot ze om maar het water in te gaan en het daar te doen. Ik ging met haar mee, terwijl wat anderen er weer uit gingen.

We liepen wat verder het water in, en ik deed, zonder toestemming, haar broekje wat naar beneden. Eerst leek ze het niet goed te keuren, maar uiteindelijk deed ze toch niks. Ze had haar vagina kaalgeschoren, en ik voelde lichtjes haar schaamlipjes. Ze begon te plassen, en ik kon ondanks het water, haar warme urine over mijn hand heen voelen, wat mij zo geil maakte, dat ik haar begon te vingeren. Ondertussen gingen onze klasgenoten weg, en hadden we niemand om ons heen. Toen ze haar eerste kreuntjes liet horen, kwamen de andere twee klassen toch deze kant op.

Daarom besloten wij toch maar om richting het toiletgebouw te gaan. Daar gingen we de openbare doucheruimte in (er stonden vijf douches) en zag je door haar bikini haar tepels, die dus al goed hard waren. Ik deed haar topje uit, en zag twee mooie, ronde borsten met keiharde tepels, waar ik onmiddellijk aan begon te zuigen.

Ze ging op de grond liggen, waarna ik voor de tweede maal haar broekje uitdeed, en nu een mooi zicht had op haar kaalgeschoren kutje. Ik begon haar te beffen, en ook toen begon ze weer te kreunen, en net voordat ze op haar hoogtepunt kwam, zei Celine dat ze weer moest plassen. Ze spreidde haar benen, en ik zag haar heerlijke gelige vocht uit haar kutje spuiten, waarna ik zelf ook met een enorme harde paal in mijn broek zat, en die uitdeed. Ik ging weer verder met likken, en stopte tegelijkertijd een vinger in haar kutje, waarna ze niet veel later schreeuwend klaarkwam.

Ik likte al haar vocht op, en kon het niet laten om weer door te gaan. Na ongeveer een uur haar gevingerd en gebeft te hebben, kwam ze ook een keer squirtend klaar. Ze kon haarzelf niet weerhouden om zichzelf binnen een minuut weer helemaal klaar te vingeren.

Toen gingen we naar huis, en onderweg (het was drie kwartier fietsen), heb ik haar op de fiets nog eens gevingerd, en zij plaste van haar fiets af.

De volgende keer vertel ik wat er na het kerstgala van vorig jaar gebeurde tussen ons twee.

Terug | Auteur: