Gescheiden ouders verhuizen

Ik ben Miranda en wil je iets vertellen wat ik de laatste tijd heb meegemaakt. Mijn ouders zijn gescheiden en ik moet nu bij mijn vader gaan wonen omdat mijn moeder met haar nieuwe vriend op wereldreis gaat. Ik zag mijn vader af en toe, dus ik ken hem niet heel erg goed. Ik ben 16 jaar en het leek me wel leuk om hem beter te leren kennen. Dat pakte nogal versassend uit.

In zijn huis had ik een eigen kamer in mogen richten. De eerste dag gingen we nogal stuntelig met elkaar om. We wisten eigenlijk niet goed wat we moesten zeggen tegen elkaar. "Ga maar lekker wennen aan je nieuwe kamer, ik moet nog wat werken", zei mijn vader. Op mijn kamer pakte ik nog wat spulletjes uit en ik kwam daar mijn teddybeer tegen die ik gebruik bij mijn geile buien. Het leek me een goede manier om te wennen. Ik lag op mijn bed te fantaseren over hoe mannen sex met mij zouden hebben. Ik werd geiler en wreef mijn teddybeer tegen mijn slipje aan, onder mijn rokje. Ik werd natter hoe heter. Mijn truitje en bh gingen uit, even later trok ik ook mijn rokje en mijn slipje uit. Mijn harde tepels en mijn natte kutje maakte me geiler. Ik likte aan twee vingers en duwde die naar binnen. De binnenkant van mijn vagina voelde lekker zacht en ik streelde mijn lekkere plekjes. Al strelend kwam ik tot een hoogtepunt en kwam met hevige schokken in mijn onderlichaam klaar.
Toen deed ik mijn ogen open en zag mijn vader in de deuropening staan. Geschrokken en met een rood hoofd haalde ik meteen mijn vingers uit mijn spleet. Hij bekeek mijn lichaam en zag zijn eigen dochter' s kut opengesperd en zag haar klaarkomen. Na een korte verstening van onze houdingen draaide hij zich om en ging weg.
Na een uurtje riep hij "Thee!". Met een ongemakkelijk gevoel ging ik thee drinken. Hij probeerde aardig te zijn en stamelde wat over dat hij het niet gewend is om een meisje in huis te hebben. Ik zei alleen dat hij voortaan moest kloppen. Vanaf dat moment besloot ik dat ik hem ook klaar wilde zien komen. Het idee wond me eigenlijk weer een beetje op om mijn eigen vader te zien klaarkomen.

De volgende ochtend zat ik al vroeg op de bank tv te kijken. Ik zat nog in mijn slipje en mijn t-shirt waarin ik slaap. Bij mijn moeder sliep ik altijd naakt, maar hier had ik voor de zekerheid toch maar wat aan gedaan. Plots gaat de telefoon. Ik neem op en het is voor mijn vader. Hij ligt nog te slapen. Dus ik open zijn slaapkamerdeur en roep luid "Telefoon!". Geschrokken kijkt hij op de wekker en springt zijn bed uit naar de telefoon in de woonkamer. Hij is compleet naakt. Een mooie man met flinke piemel. Tijdens zijn telefoongesprek vergeet hij dat ik erbij zit. Ik besluit hem wat uit te dagen. Per ongeluk laat ik de afstandsbediening vallen. Om het op te rapen ga ik zo op mijn handen en knieŽn dat hij wel een mooi uitzicht op mijn stringetje moet hebben. Ik kijk zijn kant op en zie dat het hem niet onberoerd heeft gelaten. Zijn piemel staat in volle erectie en hij loopt rood aan. Hij hangt op en zegt:"Ik ga douchen!" "Nou zeg, ik wilde eigenlijk al. Maar we kunnen wel samen. We staan nu toch quitte." Mijn vader vond het niet zo een goed idee, maar hij stond het toe. Onder de douche besloot ik een stapje verder te gaan. Ik omhelsde hem en knuffelde hem omdat ik dat zo gemist had. Ik voelde dat hij het wel fijn vond maar ook raar. Mijn borsten drukte tegen zijn borst en zijn pik duwde tegen mijn buik. "Net als vroeger. Toen douchten we ook vaak samen. Wil je me weer inzepen net als toen?" "Dat kan toch niet!? Toen was je zes en nu ben je zestien. Je hebt borsten en haar op je spleetje!" riep hij. "Maar ik wil het weer graag zoals vroeger, ajb?"
Voorzichtig begon hij mij in te zepen. Eerst mijn rug, daarna mijn billen en achterkant benen. Ik draaide me om en hij ging met de spons naar boven. Over mijn dijen. Ik voelde de tinteling door mijn lichaam gaan. De spons ging over mijn kutje. Ik pakte zijn hand en stuurde die over mijn kutje. Al heen en weer wrijvend werd ik aardig opgewonden en hij ook. "Nu ik!" Met de spons deed ik mijn vaders rug en billen en met mijn andere hand streelde ik mijn eigen kutje. Daarna draaide ik hem om. Heel voorzichtig ging ik over zijn piemel. Ik liet de spons vallen en pakte met mijn hand zijn piemel beet. Die joekel met zeep ingesmeerd begon ik trekbewegingen te maken. Hij stond met zijn ogen dicht te genieten. Ik trok steeds sneller en sneller tot het zaad tegen mijn lichaam aan spoot, er spoten zelfs klodders in mijn gezicht. Toen boog ik me voorover en likte het zaad van zijn pik. Hij begon aan mijn borsten te sabbelen en ging met zijn tong omlaag over mijn buik. Ik liet hem gaan. Zijn tong raakte mijn schaamlippen en drong een klein beetje naar binnen. Dat was lekker. Hij draaide rondjes over mijn clitoris en ik dacht dat ik uit elkaar barstte van geilheid. Ik schokte en mijn vader ving me op. Hij waste me schoon en droogde ons af. Hij legde me op mijn bed en gaf me een kus. Het werd nog een bijzondere tijd.

Terug | Auteur: