Een nat, jonger zusje..

Het was kerstavond en normaal gesproken is dat een avond die je gezellig met familie doorbrengt. In mijn geval was dat iets anders. Mijn ouders waren vorige week naar Amerika vertrokken om daar een tijdje te vertoeven. Daar had ik geen problemen mee, aangezien ik 19 ben en best een tijdje voor mezelf kan zorgen. Daarnaast had ik ook nog een jonger zusje van 18 die me ook wel kon helpen. Eerlijk gezegd vond ik het best fijn om een paar weken voor mezelf te hebben. Bovendien was het vakantie dus ik had alle tijd van de wereld.
Op mijn gemak kroop ik op de bank naast mijn zus die daar tv lag te kijken.
Vrolijk kerstfeest, lachtte ze naar me. Nou, wat een vrolijk kerstfeest antwoordde ik.
O ik heb het anders prima naar mijn zin zo, zei mijn zusje. Zo lekker zonder ouders.
Niks moet, alles mag.
Daar was ik het zeker mee eens, en ging nog iets dichter bij haar zitten.
Mijn zusje was goedgevuld, had een superlekkere kont en hele mooie borsten. Het was bijna een verboden gedachte, maar wat zou ik haar een keer lekker willen neuken! En soms had ik het idee dat dat wederzijds was, maar beiden waren we er nooit verder op in gegaan.
En keer was ik per ongeluk de badkamer binnen gelopen toen ze net onder de douche wilde gaan staan. Ik kreeg meteen een dikke paal in mijn broek. Wat een lekker kaal kutje zeg!
Ze knipoogde naar me en vroeg of ik de deur achter me wilde sluiten. Volgens mij had ze het door..
Mee dat ik er nu weer aan dacht groeide er wat daar beneden. Ik kon er niks aan doen maar hij stond recht overeind! Uit haar ooghoeken keek ze ernaar, maar durfde niks te zeggen. Ik zag dat en begon een gesprek over seks. Ze was nog niet ontmaagd, maar ze vond seks heerlijk. Ze verklapte dat ze zich maar al te graag vingerden. Dat deed ze dan vaak onder de douche of in bed. En over wie fantaseer je dan graag? vroeg ik.
Over jongens met een lekkere grote, die me hard mogen nemen, antwoordde ze. Ik heb ook weleens over jou gefantaseerd, kwam er daarna achteraan.
Ik kreeg een rood hoofd en wist niet meer waar ik moest kijken. Wat werd ik geil van dat idee! Hoe ze met haar vingers haar kletsnatte kutje lag te bewerken en aan mij dacht!
E.. Echt waar, zei ik. Ik ook weleens over jou. Mijn zusje glimlachtte. En, hoe was dat?
Ja heerlijk, zei ik toen zachtjes. Echt heel geil..
Wind het je nu weer op? Omdat je weer een stijve hebt? vroeg ze.
Ik wist niet meer hoe ik het had en antwoordde door over haar benen te wrijven. Zij reageerde daar op door me op mijn mond te zoenen.
Kan dit wel? zei ik. Niemand hoeft het toch te weten.. was het antwoord.
Toen begon ik haar hevig terug te zoenen en haar overal te betasten. O wat een lekkere pik heb je, zei ze toen ze aan mijn trainingsbroek voelde.
Neuk me alsjeblieft, ik ben nu zo geil! Heel graag, zei ik en begon haar topje uit te trekken. Haar grote borsten waren nu eindelijk zo dichtbij! Ik begon ze te kneden en haar tepels te kussen. O, wat lekker, kreunde ze. Tegelijkertijd trok ze mijn broek naar beneden en begon aan mijn pik te trekken. Wat geil was dat! Het zaad spoot al bijna uit mijn lul, maar ik kon me net inhouden.
Met beleid kneep ik in haar strakke billen en begon langzaam haar rokje te laten zakken. Ik wreef over haar string, die inmiddels al kletsnat aanvoelde. Wat rook ze lekker! Ik schoof het stringetje opzij en begon haar zachtjes te beffen. O, wat een heerlijk gevoel, oooh! Na een tijdje begon ik haar sneller te beffen en duwde er een vinger naar binnen. Wat een lekker nat kutje was dat!
Steek je pik er in voordat ik al klaarkom, riep ze. Ik deed met plezier wat me gevraagd werd en draaide haar om. Langs achter schoof ik mijn penis naar binnen. Jij mag me ontmaagden, zei ze. Ze was zo nat dat het vanzelf ging en het niet pijn deed.
Na enkele minuten stoten zag het er naar uit dat ik ging komen. Kom maar in me schatje, spuit me maar vol, kreunde ze luid! Met een paar harde kreunen spoot het zaad uit mijn lul haar kutje binnen. Het sperma droop uit haar heerlijke vagina en op dat moment kwam ook zei klaar. Wat was dit lekker zeg. Ik kuste haar tevreden en voldaan op haar mond en fluisterde: dit is ons geheimpje!
Ze lachten en ze zoende me terug, volgende keer weer? Ja graag antwoorde ik en zo lagen we de hele kerstavond nog in elkaars armen. Een betere kerst kun je je niet wensen!

Terug | Auteur: