Iedere dag opnieuw een lekker vaag erotisch verhaal van familieleden of tieners onderling.

Onschuldige secretaresse


Linda liep zenuwachtig heen en weer. Vandaag was het zover. Ze wou vandaag beginnen met haar nieuwe baan als secretaresse bij een groot Multinational. Peinzend dacht ze na over haar eerste sollicitatiegesprek. Wat was de directeur, voor wie ze zou komen te werken aardig geweest. Hij liet haar duidelijk merken dat hij haar een leuke meid vond. Representatieve en spontane meiden kunnen wij altijd goed gebruiken bij dit bedrijf, had hij gezegd. Hij had het niet eens over haar diploma's gehad!

Ze stond voor haar kast. Wat zou ze vandaag aantrekken? Ze wilde een goede indruk maken op haar nieuwe collega's en haar baas. Uiteindelijk besloot ze voor een net zwart rokje te kiezen en een strak roze truitje. Ze wist dat in dat truitje haar borsten goed uitkwamen. Haar lange blonde haren bond ze in een knotje. Als laatste trok ze haar nieuwe zwarte laarzen aan.

Om 8.00 uur kwam Linda aan bij het bedrijf. Ze melde zich bij Sjaak de portier. De ogen van Sjaak rolde bijna uit zijn kop toen hij haar zag. Jezus, wat een ontzettend lekker wijf, dacht hij. Wat kan ik voor je doen beauty? Ik kom hier vandaag voor het eerst werken als secretaresse voor Meneer de Bruin.Die Koos, dacht Sjaak, die Meneer de Bruin goed kent van het sporten, die heeft het maar weer getroffen met zo'n heet blondje. Hij gaf Linda een pasje van het bedrijf en verlekkerd keek hij haar na, toen ze naar de afdeling ging, waar ze zou worden opgevangen door Corry een andere secretaresse.

Lees het complete verhaal..