Iedere dag opnieuw een lekker vaag erotisch verhaal van familieleden of tieners onderling.

Een zwoele zomeravond


Het is een zwoele zomeravond als ik met een paar vrienden op de parkeerplaats van de plaatselijke recreatie plas sta. Er wordt nog volop gezwommen door Jongeren, kinderen met hun ouders, en wat oudere mensen. "Danny, ik heb dorst man! Zullen we even naar de Appie rijden?" Ik draai me abdrupt om, "Nick, is cool, stap in!"
Ik loop naar de bestuurderskant van mijn mooie golfje. Best wel trots ben ik erop, ik heb er de hele winter en lente voor gespaard, en eindelijk kon ik hem kopen. Samen met Nick rij ik naar de plaatselijke albert heijn.

Eenmaal binnengekomen loopt Nick gelijk naar het vak waar de blikjes drinken staan. Ik sjok een beetje achter hem aan. "Pardon meneer, mag ik wat vragen?" klinkt het achter me. Een mooie zwoele stem. Als ik me omdraai zie ik een mooie dame, ik schat haar eind twintig. Ze is wel wat klein, 1 meter 65 denk ik. "Natuurlijke dame, wat wilt u weten?" De dame kijkt me lief aan, "kunt u een fles ice tea voor me pakken? Ik kom er niet bij." Ik kijk de dame aan, "Nee, u kan dat niet, maar Danny kan dat wel!" De dame kijkt mij nu verward aan en begint een beetje te bazelen "u... Danny... uuuh... Nou kan u Danny voor me roepen dan?" Ik begin te lachen en vertel de dame dat ik Danny ben, en dat ze me geen u hoeft te noemen. Ze begint te lachen. Snel pak ik de icetea. "Alsjeblieft ..." De dame snapt het, "Anne" zegt ze. "Okee Anne, een fijne avond nog!" Op dat moment loop ik door. Als ik bij Nick aankomt vraagt hij "Wat was dat?" "Ooo

Lees het complete verhaal..