Mijn papie en mamie

Een tijdje geleden ben ik 16 jaar geworden. Ik was nog steeds maagd (maar dat was snel veranderd). Toen ik 's morgens wakker werd en in de keuken kwam zag ik nog juist dat mijn papie mijn mamie aan het vingeren was. Toen ze me zagen deden ze net alsof er niets aan de hand was. Ik kreeg een kus van mijn mamie en ook een kus van mijn papie. Daarbij proefde ik een bekend smaakje. Dat leek mijn kut smaak wel... Dus ik zei tegen mijn papie: waar heb jij nog allemaal kusjes op gegeven???
Tja, zei pa, nu ben je 16 jaar en oud genoeg om het een en ander te weten denk ik. En mijn ma knikte.
Ik deed net alsof ik het niet begreep. Toen begon hij te vertellen wat beffen was. Ik vroeg hem toen om het eens voor te doen. Dus hij zei tegen mijn moeder dat ze maar even op tafel moest gaan liggen. Maar ik wilde dat hij het bij mij voordeed. Tja, dan ga jij maar op de tafel liggen. Hij deed mijn benen open en likte voorzichtig over mijn lipjes, ging verder over mijn klitje en ook ging zijn tong heel even tussen mijn lipjes. Heerlijk hoor. Mijn moeder was ook weer geil en stond zichzelf te vingeren.
Dus zei ik tegen pa dat ik ook wel een vinger in mijn kutje wilde. Dat deed hij nu weer heel voorzichtig. (niet wetende dat ik al geen maagd meer was). Snel merkte hij dat er plaats genoeg was voor een vingertje erbij en al snel zaten er 4 vingers in mijn kut. Zalig, zo opgevuld worden. Mijn moeder was intussen mijn pa aan het pijpen. Hij genoot met volle teugen (en ik ook).
Intussen had mijn pa ook zijn duim er bij gepropt en stootte op eens zijn hele hand in mijn kutje. Oeffff, wat een gevoel zeg. Mijn ma zag dat allemaal gebeuren en zei dat ze het hier al vaak over gehad hadden, maar wilden wachten tot ik zelf aanstalten zou maken. Ik bedankte haar voor deze heerlijke ervaring. Opeens moest ik ontzettend pissen. Laat maar lekker lopen hoor, zei papie. Ik vang het wel op. En hij opende zijn mond. Wat??? Zei ik. Tja, ma en ik vinden het lekker om elkaar onder te pissen. Laat maar gewoon lopen. En daar kwam het dan. Ik piste hem (en ma die hem weer aan het pijpen was) helemaal onder. Hij slikte alles door en zoog het laatste restje pis uit mijn pisbuis. Wat een ervaring zeg. Daar heb ik nu altijd van gedroomd zei hij. De pis van mijn kleine meisje drinken uit haar kut. Nou, hij heeft gedronken hoor.
Nu vond ik dat het tijd was om zijn pik eens te bekijken. Dus ik zeg hem dat hij op de stoel moet gaan zitten mijn zijn benen wijd. Eerst aai ik wat, dan trek ik er rustig wat aan. Dan lik ik voorzichtig over zijn dikke eikel. Lijkt wel op een ijsje pa zeg ik. Hij kon niet meer van geiligheid. Ondertussen likte ma mijn kutje nog eens lekker uit. Vlug likte ik wat sneller en stak de dikke eikel in mijn mondje. Jeetje, dat was een dikke lul. Heel mijn mond gevuld. Ik zoog, draaide met mijn tongetje, likte door zijn pisgaatje. Hij werd steeds harder en harder. Toen vroeg ik hem of ik zijn pis ook mocht proeven. Hij wist niet wat hij hoorde. Nou meisje, jij leert snel zeg. Weet je het zeker. Jaaaa, heel zeker zei ik. Ik ging op de grond voor hem zitten en hij begon te pissen. Een harde gele straal pis stroomde over me. Ik vlug mijn mond er voor en heb zo alles opgevangen.Een beetje een vreemd smaakje, maar zeker niet vies. En wat vond je er van vroeg hij. Ik vond het machtig geil hoor papie. Mijn mamie had intussen haar pink in mijn kontje gestoken. Dat voelde ook al zo lekker. Weet je wat zei pa:" We zullen je nu eens leren wat neuken is". Ik moest op de grond gaan liggen. Hij kwam voorzichtig boven me en stak zijn harde dikke pik tussen mijn lipjes. Au, dat deed een beetje pijn. Hij is ook werkelijk heel dik hoor. Rustig stootte hij in me. Mijn moeder stak nu een vinger in mijn kontje. Ik was volledig opgevuld. Zelf ging ik steeds sneller mee bewegen en met mijn vinger wreef ik in een sneltempo over mijn klit. Ik werd steeds geiler en geiler en mijn ouders ook.
Nog even zei pa, dan kom ik hoor. Laat maar komen pap, ik slik de pil. Hij stootte steeds sneller, harder en dieper. Ik voelde mijn orgasme naderen en hij dat van hem ook. Mijn ma stak een 2de vinger in mijn kont en wrikte op en neer. Papie begon harder te hijgen en ik ook. Jaaaa riep hij. Ik kommm, en daarop werd ik zo geil dat ik een gigantisch orgasme kreeg. Het geil spoot samen met het zaad van papie uit mijn kut. Het liep over de arm van mamie. Dit was het heerlijkste wat ik ooit beleefd heb hoor pap zei ik. Mijn grootste droom is waar gemaakt zei pa en ma was het volkomen met hem eens.
De volgende keer wijd ik je in in de liefde tussen 2 vrouwen hoor zei ze. Nu is het tijd om te gaan douchen en je cadeautje te gaan uitpakken. Nog een cadeautje vroeg ik??? Ik heb het grootste cadeau al gehad hoor denk ik. Ze gaven me beiden nog een dikke kus

Terug | Auteur: