Onweer op 5 december

Het is vijf december, een dag waarop Nederland toch altijd weer in rep en roer is door de komst van de goedheiligman. Voor mij, en vele andere scholieren, betekent het echter niet veel meer dan een dagje lekker vroeg vrij van school. Ik moet sinterklaas dit jaar alleen doorbrengen. Mijn vader is op zakenreis en mijn moeder op familiebezoek in het buitenland. Het maakt mij echter niet uit, want we vieren het feest niet en ik kan genieten van een weekje alleen thuis. Ik stap in de auto op weg naar school en werk me met moeite door het drukke stadsverkeer voor ik de parkeerplaats van de school op draai.

De enige les van die dag bestaat uit een blokuur Engels. Halverwege het laatste uur worden we in groepjes aan het werk gezet, waarbij ik tegenover Fleur kom te zitten. Al sinds ik vorig jaar bij haar in de klas kwam heb ik een zwak gehad voor Fleur. Ze is misschien niet de knapste, maar heeft zeker een bijzondere uitstraling. Kort blond haar, een schattig gezichtje vol sproeten en een prachtig figuur met een stevige voorgevel voor een meisje van zeventien. We konden het altijd aardig vinden, en flirtten zelfs zo nu en dan wat. Toen ik haar echter na lang voorbereiden een keer uitvroeg sloeg ze af, om er kort daarna vandoor te gaan met een ander. Ik liet echter niet merken dat het me pijn deed, en bleef vrolijk tegen haar doen. Fleur en ik wonen in dezelfde straat, en ik besloot haar na de les een lift aan te bieden. Dankbaar accepteerde ze, en we stapten samen in de warme auto. We praten en lachen, en ik voel een gevoel van tegelijk verdriet en woede dat ik haar niet kan hebben. Als ik de auto mijn oprit opdraai besluit ik Fleur te vragen of ze zin heeft om binnen te komen. Ik verwacht een nee, maar wordt verrast met een volmondig ja. Met een glas cola praten we heel wat af over school, muziek, films en uiteindelijk ook haar nieuwe relatie. Zelfs al is deze nog geen maand oud, ze vertelt nu al dat ze niet tevreden is. Ik vertel haar oprecht wat ik voor haar voel, en krijg haar flink aan het blozen. Snel verandert ze het onderwerp, en de sfeer gaat weer de vrolijke kant op.

De tijd vordert, en richting etenstijd vraag ik Fleur of ze niet eens naar huis moet. Als ze vertelt dat ook haar ouders niet thuis zijn zie ik mijn kans. Ik stel voor een pizza te bestellen en die samen op te eten bij de TV, en weer krijg ik een opgewekte “Ja”, waar ik dat niet had verwacht. We bestellen een grote pizza en delen hem terwijl we suffe TV-programma’s bekijken en uitlachen. We blijven rondhangen, TV kijken en praten tot het al bijna tien uur is. Ik pak een biertje, en bied ook Fleur bier of wijn aan. Nu we allebei aan de alcohol zitten begin ik steeds meer hoop te krijgen voor deze avond. Fleur lijkt aardig vergeten te zijn dat ze een vriendje heeft, en kruipt steeds meer in mijn richting. Er is een aardige regenbui losgebarsten, en in de verte zijn nu ook luide donders de horen. Fleur vertelt me een beetje beschaamd dat ze doodsbang is voor onweer. Ze toont hiermee zwakte, terwijl ze normaal toch altijd een aardig stoer type is, en ik voel me nog veel meer tot haar aangetrokken. Verlegen vraagt ze of ze niet mag blijven slapen op de bank, zodat ze niet alleen thuis hoeft te zijn met dit weer. Natuurlijk kan ik dat niet afslaan, en ik stel zelfs voor om zelf de bank te nemen zodat zij zich op mijn comfortabele bed kan nestelen. Ze bedankt me oprecht en kijkt me lang recht in de ogen aan. Het is stil, maar niet oncomfortabel stil. We zijn beiden licht wazig van de alcohol, en er hangt een positieve spanning in de kamer. De klok slaat al twee uur, en het onweer is alleen maar heviger geworden. Fleur stelt voor naar bed te gaan, en ik breng haar naar mijn kamer, waar ik mezelf in moet houden haar niet op het bed te gooien en haar innig te zoenen. Ik weet deze drang te onderdrukken, wens haar een goede nachtrust en doe de deur dicht. Als ik weer beneden op de bank zit bedenk ik me hoe Fleur zich nu boven op mijn kamer aan het uitkleden is, voor ze in haar ondergoed of misschien wel naakt in mijn bed gaat liggen. Teleurgesteld dat er niks is gebeurd deze avond ontkleed ik mezelf tot aan mijn boxers en ga onder een deken op de bank liggen. Luisterend naar de regen en het onweer val ik in slaap.

Hoe lang ik heb geslapen weet ik niet, maar ik wordt wakker van de kamerdeur die opengaat. Compleet verdwaasd wrijf ik in mijn ogen en zet ik mijn bril op. In de deuropening staat een silhouet van een meisje. Mijn brein heeft even nodig om weer op gang te komen, maar dan herinner ik me Fleur weer. “Ben je wakker?”, vraagt ze zachtjes. “Ja”, zeg ik. Ze doet het licht aan en ik zie nu dat ze in alleen een panty en BH staat. Met kleding had ze al een mooi figuur, maar nu zijn haar perfecte lijnen pas echt goed te zien. Ik ga zitten en sla demonstratief naast me op de bank. “Kom”, zeg ik uitnodigend, en ze gaat naast me zitten. De deken is van me afgezakt, en we zitten nu beiden in slechts ondergoed naast elkaar op de bank. Ik kijk op de klok, die op twintig over drie staat. Zo te horen is het buiten nog steeds noodweer. “Ik kan nog steeds niet slapen”, zegt Fleur zachtjes, “niet zo alleen daar boven”. Ze drukt zich tegen me aan en legt haar hoofd op mijn schouder. Ik kan bijna niet geloven dat het dan toch eindelijk zo ver is, en weet niet zo goed wat ik moet doen. Als ik weer bij zinnen ben besluit ik de situatie te benutten en een arm om Fleur heen te slaan. “Hmm”, hoor ik instemmend, en ze pakt mijn hand vast terwijl ze omhoog kijkt, recht in mijn ogen. Eventjes zitten we zo, voor onze lippen elkaar bijna automatisch opzoeken en we voorzichtig, aftastend beginnen te zoenen. Eerst kleine kusjes, later uitgebreide tongzoenen. Ik voel mijn lul langzaam groeien tot een enorme erectie en hoop tegelijk dat Fleur het wel en niet ziet. Het is echter moeilijk te missen nu ik zo in mijn ondergoed naast haar zit, en als we na een tijdje stoppen met zoenen merkt ze hem dan ook op.

“Is dat mijn schuld?”, glimlacht ze. Heel langzaam gaat ze met haar wijsvinger door de stof van mijn boxers van mijn ballen naar mijn eikel, wat me na twee jaar droogstaan al doet voelen alsof ik ga komen. “Ja. En wat denk je daaraan te doen?”, antwoord ik plagerig. Ze zegt niks, maar geeft me een veelbetekenende blik. Haar rechterhand verdwijnt in mijn boxer en neemt mijn stijve pik in een stevige greep. Heel langzaam begint Fleur me af te trekken, terwijl ze me recht aankijkt met een geile blik in haar ogen. We beginnen weer te zoenen terwijl zij mij blijft trekken en ik mijn handen achter haar breng om haar BH los te maken. Na een innig gevecht met de sluiting slaag ik er dan toch in, en kan ik haar prachtige borsten aanschouwen. Niet te groot, maar ook zeker niet te klein. De perfecte maat, en de perfecte vorm. Een beetje onzeker kijkt ze me aan, alsof ze twijfelt aan haar borsten. Om te laten zien dat het me zeker bevalt wat ik zie, breng ik mijn mond naar een van haar perfecte tieten en begin ik teder aan haar tepel te zuigen. Zachte instemmende kreuntjes motiveren me om haar stevige borsten te masseren en met haar prachtige tepels te spelen, waarbij haar gekreun steeds luider wordt en mijn pik steeds harder. Na een tijdje zoent Fleur me nog een keer stevig, voor ze op haar knieën op de grond zakt. Ze speelt nog eventjes plagend met mijn keiharde lul door mijn boxer heen, voor ze me eindelijk van het schoeisel ontdoet en mijn pik de vrijheid geeft waar hij al zo lang naar verlangt. “Wow”, is het enige wat ze zegt, voor ik haar warme natte lippen om mijn eikel voel vouwen. Ze neemt me gelijk diep in haar mond, en ik betwijfel zeer of het de eerste keer is dat ze dit doet. Het maakt me echter niks uit, want ze is er verdomd goed in! Steeds sneller beweegt ze haar mond over mijn lul, die steeds dieper haar keeltje in verdwijnt, soms zo ver dat ze licht begint te kokhalzen. Ik voel dat ik ga klaarkomen, en waarschuw Fleur alvast. Ze reageert niet, en gaat onverstoord door met pijpen, steeds sneller. Ik probeer het in te houden, maar het is tevergeefs. Kreunend kom ik klaar. Dikke slierten sperma spuit ik in Fleur’s mond, voor mijn pik langzaam slap wordt. Hijgend kijk ik naar beneden, waar Fleur tussen mijn benen zit met haar mond open, gevuld met mijn sperma. Ze sluit haar mond, slikt en spert hem trots weer open. Helemaal leeg, wat een meid... Glimlachend gaat ze weer naast me op de bank zitten en vraagt ze of ze goed was. “Goed? Geweldig!”, zeg ik zonder overdrijven.

Ik wil echter nog lang niet slapen, en duw Fleur achterover tegen de armleuning van de bank. Ze slaakt een verrast gilletje, maar blijft liggen. Met grote haast trek ik haar zwarte slipje omlaag, waar een prachtig kutje onder vandaan komt. Een netjes getrimd strookje haar erboven, en twee perfect roze lipjes boven een mooi schoon kontgaatje. Het slipje gooi ik achter me, en ik breng mijn mond naar Fleur’s al aardig natte gleufje. Een beetje onwennig begin ik haar clitje te likken. Ik heb nog nooit gebeft, en doe eigenlijk maar wat. Fleur’s luide gekreun duidt er echter op dat ik iets goed doe. Mijn tong draait rondjes rond haar clitje, en ik zuig er voorzichtig op, wat ze vooral lekker lijkt te vinden. Ik ben alweer bloedgeil, maar mijn pik heeft nog even rust nodig. Na Fleur een tijdje gebeft te hebben beginnen we weer te zoenen, terwijl ik met mijn rechterhand naar haar kutje zoek en er langzaam een vinger in laat glijden. Voorzichtig begin ik haar te vingeren, steeds sneller, tot het tijd is voor een tweede vinger. Ik voel aan de intensiteit waarmee Fleur mij zoent hoe goed ik het doe, en heb het gevoel dat ze langzaam een orgasme nadert. Ik vinger op puur gevoel en instinct, wat me tot nu toe altijd goed is afgegaan, en breng haar inderdaad vrij snel tot een hoogtepunt. Ze maakt haar lippen los van de mijne, kreunt luidruchtig en komt schokkend klaar. Wat me verbaast is dat haar kutje begint te spuiten tijdens haar orgasme. Een doorzichtige warme vloeistof spuit over mijn hand, benen en mijn ondertussen alweer stijve pik. “Sorry”, zegt ze als ze hijgend ligt bij te komen, “ik spuit”. “Dat had ik door”, lach ik.

Fleur ziet dat mijn lul weer klaar is voor een tweede ronde, en trekt me naar zich toe. Ik lig nu bovenop haar, en mijn eikel drukt al tegen haar warme gleufje. Ze kijkt me bloedgeil recht in de ogen, spuugt op haar hand en verspreidt het speeksel over mijn keiharde lul. Langzaam helpt ze me haar kutje in, tot ik volledig in haar zit. We houden oogcontact, en ik zie aan haar blik dat ik door kan gaan. Langzaam begin ik te stoten, het tempo langzaam opvoerend. “Harder”, kreunt Fleur na een tijdje geil, en ze begraaft haar nagels in mijn billen. Ze helpt me nog sneller en dieper in haar te rammen, terwijl we weer innig beginnen te zoenen. Ik voel dat ik het niet heel lang meer vol ga houden, en ga wat langzamer. “Nee, ga door”, kreunt ze bijna wanhopig, “spuit me vol”. Ik ben te geil om te vragen of ze wel aan de pil is, of er uberhaupt iets om te geven. Nog een paar keer ram ik mijn pik tot aan de ballen in Fleur’s strakke kutje. Ze komt gillend en spuitend klaar, en ik voel haar warme sappen weer over mijn lul spoelen, vlak voor ik zelf ook klaarkom. Mijn zaad spuit ik zo diep mogelijk in het warme grotje, voor ik uitgeput op de bank zak en tevreden kijk hoe mijn sperma uit Fleur’s kutje druipt. Ze zakt weer tegen me aan en valt al snel probleemloos in slaap, zelfs al onweer het nog net zo hard. Tevreden vouw ik mijn arm om haar heen en sluit ook ik mijn ogen om deze prachtige nacht af te sluiten.

Terug | Auteur: