Mijn geile nichtje Simone

Hallo, ik zal me even voorstellen, ik ben Dirk, ben 1`8 jaar, en heb een 2 jaar jonger nichtje Simone. Simone en ik zijn altijd zeer close geweest.

Simone belde me op, en vroeg of ik misschien zin had om het weekend bij haar door te brengen. Haar ouders gingen een weekend naar Berlijn, dus ik vond het prima. Simone en ik waren altijd close, maar ik had nog nooit over haar gefantaseerd. Simone was tenslotte ook nog maar 16, maar had toch al mooie borsten. Simone was niet dik, maar ook niet slank. een beetje mollig. maar dat vond ik niet erg.

Toen ik bij Simone aankwam, begroete ze me (zoals altijd) met een zoen op de wang. Ik werd er niet koud of warm van. dit deed ze wel vaker. Ik zette mn spullen neer op de kamer van haar Broertje, die naast haar kamer stond. ze vroeg of ik wat wou drinken, en vroeg om een pilsje.

De rest van de dag gebeurde er niet veel. we lachten veel, we roddelden wat over van alles en nog wat. Totdat het onderwerp sex ter sprake kwam. ze vroeg of ik al een keer sex had gehad. Ik zei dat ik al een keer sex had gehad met een meisje van mijn school. Simone had nog nooit sex gehad, wat ook niet vreemd is voor een meisje van 16. het gesprek ging nog even door, totdat we gingen slapen. ik zou haar een nachtzoen op haar wang geven, maar Simone was me voor, en gaf me een nachtzoen op mijn lippen. Toen ik in bed lag, begon mn pik te groeien. voor het eerst werd ik geil van mijn nichtje. Dit kon toch niet? het is tenslotte mijn nichtje.

het was 2 uur 's nachts, toen ik even naar het toilet moest. Toen ik terug kwam, hoorde ik gekreun uit de kamer van Simone komen. Ze was zichzelf aan het vingeren. ik werd er zo geil van, dat mijn pik weer begon te groeien. ik begon met de gedachte te spelen, de deur open te doen, en haar eens lekker te ontmaagden. Toen zwiepte ik de deur open. Zij stopte meteen met vingeren. ze werd helemaal rood, en begon te stotteren: "Dit is niet wat je denkt". Maar ook ik kon amper een woord uitbrengen. ik zag mijn nichtje voor het eerst naakt. Mijn god, wat een lichaam. een mooi stel borsten, een heerlijk kaalgeschoren kutje. en ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Toen zij ik: "Als ik zo mooi was, zou ik mezelf ook vingeren" Zij keek me aan, en gebaarde dat ik op de bedrand moest plaatsnemen. Ze begon ineens te huilen. "ik geil al jaren op je" snikte ze. Ik schrok ervan. "al sinds mijn 11e ben ik verlieft op je. Ik weet dat het verkeerd is, maar ik kan het niet helpen. ik troostte haar, maar werd tegelijkertijd zo geil. ik had nog nooit eerder een vriendin gehad, en nu is mijn eigen nichtje, eigenlijk mijn beste vriendin al jaren verlieft op me. Ik keek in haar kristalblauwe ogen, en begon haar te zoenen. het werd meteen beantwoord door Simone. We begonnen elkaar zo heftig te zoenen. Hier had Simone natuurlijk al jaren op gewacht. na een tongzoen van 5 minuten, bekende ze dat ze nog nooit een jongen had gezoend. ik zei tegen haar "dat is niet te merken. mijn god, wat zoen jij lekker zeg" Ze ging op de knieŽn voor me zitten, en deed mijn onderbroek naar beneden. Mn pik was al een lange tijd stijf. en ze nam hem in de mond, alsof ze al 100 jongens had gepijpt.

Mijn hemel, wat kan jij lekker pijpen. ik wilde meer, maar ik dacht ook dat dit eigenlijk niet kon. Mijn Nichtje is nog maar 16. maar toen ze de pik helemaal in haar mond had, gingen alle remmen los. Ze ging op haar rug in bed liggen, en ik ging tussen haar benen in liggen. Eerst raakte ik haar maagdelijke kutje aan met mijn vingers, en Simone begon meteen te kreunen. Nadat ik haar een paar minuten had gevingerd, ging ik met mijn tong naar binnen, en wat smaakte dat goed zeg! ik befte m nichtje, en zij kreunde het uit. zij werd voor het eerst gebeft, en wel door haar grote neef.

Toen keek ze me aan, en zei: neuk me!, maar ik ik had geen condooms bij me. En ook in het huis waren geen condooms te vinden. Simone zette een geile blik op, en zei "Dan maar zonder condoom. je bent mn neef, die vertrouw ik wel". Ik zette mijn pik tegen haar kutje aan, en schoof hem langzaam naar binnen. en Simone kreunde het uit. haar maagdelijke kutje was te klein voor mijn toch vrij dikke lul, maar ze schreeuwde dat ik door moest drukken, en uiteindelijk zal hij er helemaal in. ik maakte langzame bewegingen, steeds sneller en sneller. en Simone kreunde zo hard, dat het maar goed is dat ze buiten het dorp woont. Alle remmen gingen los bij mij, en neukte zo hard, dat ze tranen in haar ogen kreeg, maar ik moest doorgaan van Simone. het deed haar pijn, maar ze vond het zo geil. ik voelde dat ik ging komen, en riep ook keihard: "IK GA KOMEN". Ik schoot alles in maar maagdelijke kutje. Gelukkig had Simone net haar menstruatie achter de rug. anders had ik haar nog zwanger gemaakt ook. Ik haalde mijn lul uit haar kut, en ging naast haar liggen.

"Bedankt, dat je me ontmaagd hebt" zei Simone. "Maar de nacht is nog lang" Zei ze. Ik begon met haar mooie borsten te spelen. haar Tepels waren lekker hard, en ik beet er zachtjes in. Toen vroeg je me, of ik haar weer wilde beffen. Met genoegen ging ik haar beffen, en het duurde niet lang, of Simone begon te schreeuwen: "IK GA KOMEN!!!!" en ze spoot al haar kutvocht in mijn gezicht. ik wist niet wat me overkwam. wad was dit geil zeg. Ik bevool haar om we weer te pijpen, en na een paar minuten pijpen, spoot ik al mijn sperma over haar gezicht en borsten heen. en ze genoot ervan. met een gezicht vol sperma, viel ze in slaap.

Toen aan het eind van het weekend de ouders thuiskwamen, vroeg ze of er ook iets geks gebeurt was. Simone en ik hielden ons natuurlijk van de domme. maar we hadden in 3 dagen tijd 5 keer met elkaar geneukt. Toen ik afscheid van haar nam, gaf ze me nog een tongzoen. en fluisterde in mijn oor: ""volgende keer bij jou" Mijn nichtje van 16 jaar, werd mijn persoonlijke slet

Terug | Auteur: