Mijn naakte moeder

Op mijn zestiende werd ik voor het eerst geconfronteerd met een naakte vrouw. Normaal zou je dat als jongen van zestien niet erg vinden maar voor mij was het mijn moeder die ik zag. Iedere morgen kwam zij mijn slaapkamer binnen om te zien of ik al wakker was, meestal zat ik dan op de rand van mijn bed en was mama gelijk weer weg. Zij liep altijd in een ochtendjas, haar grote borsten lieten de jas erg bol staan. Ik keek altijd met verlangen naar haar brede kont die bij iedere stap op en neer ging. De laatste jaren was zij een stuk afgevallen waardoor haar billen niet meer zo heel erg groot waren. Ik merkte wel dat er heel veel vreemde mannen naar haar keken als wij in de stad waren. Mijn moeder is een redelijk knappe vrouw, tweeënveertig jaar, getrouwd met Jan mijn vader. Een paar jaar geleden had mijn vader gezegd dat zij moest afvallen omdat hij anders een andere vrouw zou gaan zoeken. Mijn moeder heeft dat toen gedaan en tegenwoordig is zij er nog steeds mee bezig. Mijn vader is nogal eens weg voor zijn werk, het gebeurt een paar maal per jaar dat hij een weekend weg is. Vroeger had ik mijn ouders vaak geluiden horen maken als zij op bed lagen, ik genoot daar van en tijdens die sessies van hun ben ik voor het eerst klaar gekomen. Later trok ik mezelf iedere dag af, mijn ouders deden steeds minder aan seks of zij maakte minder geluiden. Ik hoorde ze in ieder geval niet meer, soms ging de slaapkamerdeur midden in de nacht open. In het begin was dat omdat ze zich dan gingen verschonen na een seks spel. Tegenwoordig hoor ik dan iemand zijn of haar urine in de toiletpot laten lopen.

Zaterdagmorgen was het, mijn moeder kwam mijn slaapkamer in lopen. Ik was wakker en wilde weten wat zij kwam doen omdat ik er niet uit hoefde. Twijfelend bleef zij in de kamer staan, ik za haar op mijn wekker kijken. Ze draaide zich rond en keek op mijn kalender, toen zij weer naar mij keek zag ik haar glimlachen. Ze kwam wat dichter naar mijn bed en pakte het dekbed beet, heel voorzichtig trok zij dat van mjn lichaam. Ik slaap altijd naakt en had die ochtend een harde pik, toen zij het dekbed weg had en mijn harde paal zag kwam er een blos op haar wangen. Hoe het gebeurde weet ik niet meer maar ineens viel haar ochtendjas open. Haar grote tieten kwamen duidelijk in het zicht en ik zag haar sterk behaarde kutje, de geur die ik rook was genoeg voor mij om spontaan klaar te komen. Schokkend spoot ik mijn zaad op mijn buik. Mama liet het dekbed los en verliet snel mijn slaapkamer, ik hield mezelf slapende en bleef liggen zoals ik lag. Het duurde tien minuten voor de deur weer open ging, mijn moeder kwam op haar tenen de kamer weer in geslopen. Het dekbed tilde zij weer op en keek naar mijn natte buik, met haar vinger streelde zij heel zachtjes door mijn zaad en likte dat op. Haar ochtendjas was open en met haar vrije hand begon zij zichzelf te strelen. Het duurde niet lang voor ik zag dat mijn moeder klaar kwam, haar hand werd nat en ze moest zich beetpakken aan een kast anders was zij zeker gevallen. Snel verdween mama weer, ik bleef achter met een vreemd en zalig gevoel. Nadat ik dit had meegemaakt wilde ik mijn moeder uit gaan dagen, hoe ik dat moest doen wist ik nog niet.

Even later stond ik op en liep in mijn blootje naar de badkamer, toen ik langs de slaapkamer van mijn moeder liep zag ik haar op de rand van het bed zitten. Met een vrolijk gezicht groette ik haar, ik deed net of ik niets wist van alles. Mijn jonge pik was alweer half gegroeid en stond een klein stukje naar voren, ik ging de badkamer binnen en nam een heerlijk douche. Later zat ik in de keuken aan een licht ontbijt toen mijn moeder gekleed in haar wel bekende preutse kleding, binnen kwam. Zij had wat meer kleur op haar wangen, ik vroeg of zij zich niet goed voelde. Glimlachend zei zij toen dat zij zich juist geweldig voelde en daardoor wat kleur had. Na het ontbijt ben ik gaan voetballen. Later in de middag kwam ik thuis en gooide mijn sportkleding bij het wasmachine, mijn moeder zat in de kamer en keek mij lachend aan. Ik gaf haar een kus en zei dat ik even ging douche, zij vond dat goed en ik verliet de huiskamer. Boven gooide ik al mijn kleren uit en liep naakt naar de badkamer, na een heerlijke douche opende ik de badkamerdeur. Ik had mijn moeder niet boven horen komen, zij was bezig op de gang met wat stoffen. Zij stond voorover gebukt met haar stevige billen naar mij toe, het zicht wat moeder mij gunde was genoeg om ervoor te zorgen dat ik een keiharde paal kreeg. Mamma stond recht en keek mij glimlachend aan, zij vroeg wat ik wilde eten omdat wij samen zouden zijn. Ze bleef voor mij staan zodat ik niet naar mijn kamer kon. Mijn pik wees trillend in haar richting en weer verscheen die kleur op haar wangen. Ik zei dat het mij niets uitmaakte wat wij gingen eten, lachend deed ze een stap opzij en liet mij langs haar. Gelijk voelde ik een tik op mijn blote kont, met moeite kon ik voorkomen dat ik weer klaar zou komen. Snel verdween ik in mijn kamer, een uur later hoorde ik mijn moeder roepen dat het eten klaar was. Er stond een pan op tafel waarin zelf gemaakte nasi zat, dit was een specialiteit van mijn moeder. Na het eten doen wij samen de afwas, mama vraagt wat ik de avond ga doen. Als ik vertel dat ik alleen thuis blijf zie ik een gelukkige lach rond haar lippen, tijdens de afwas probeert zij erachter te komen of ik de afgelopen morgen wakker was. Zij verteld dat zij mijn kamer binnen kwam en daar een poosje heb staan twijfelen omdat zij niet wist welke dag het was. Als ik vertel dat ik haar niet gezien of gehoord heb zie ik een lichte opluchting zich meester maken van mijn moeder.

Als ik boven zit hoor ik mijn moeder boven komen, zij zegt tegen mij dat zij een douche gaat. Dan is zij weer weg, ik voel alleen poosje dat ik nodig moet urineren en houdt het op. Mijn moeder gaat de badkamer in en draait de deur nooit op slot. Ik loop de badkamer binnen en zeg tegen mijn moeder dat ik even moet urineren. Als ik stiekem in de spiegel kijk zie ik dat mijn moeder achter het douchegordijn vandaan staat te kijken. Ik draai mij iets in haar richting als ik klaar ben en laat dan mijn half harde paal weer in mijn broek verdwijnen. Ik zeg dat ik weer weg ben en verlaat de badkamer, luisterend aan de deur hoor ik verschillende geluiden uit de badkamer komen. Een poosje later gaat mijn slaapkamer deur open en komt mijn moeder binnen, zij gaat op het bed zitten en begint een praatje. Al snel vraagt zij aan mij of ik het erg vindt dat zij iedere morgen mijn kamer in komt om mij te roepen. Ik kijk haar aan en zeg dat ik dat juist heel fijn vindt, hierbij kijk ik haar verliefd aan. Mama vraagt waarom ik dat juist zo fijn vindt, ik zeg dat ik haar graag zie in haar ochtendjas. Lachend kijkt zij mij aan en vraagt wat er zo speciaal aan die ochtendjas is, heel even denk ik na en zeg dan dat ik soms een mooie inkijk heb. Mama gaat verzitten en vraagt wat ik dan allemaal gezien heb, ik vertel haar dat ik soms een klein stukje van haar borsten kan zien. En als zij een stap doet kan ik haar mooie bovenbenen zien, mama is stil en kijkt mij aan. Ineens vraagt zij of ik verliefd ben op haar, ik knik en kijk naar de grond. Dan staat ze op en geeft mij een kus op mijn voorhoofd en zegt dat zij koffie gaat zetten. Ik kijk haar na en heb het gevoel dat zij meer met haar billen beweegt, mijn pik is weer hard geworden door het gesprek. Tien minuten later roept mijn moeder dat de koffie klaar is, ik ga naar beneden en ga op de bank zitten.

Na de koffie ga ik weer naar boven, later op de avond ga ik naar beneden en pak een glas drinken. Voor mama schenk ik ook iets in en wens haar dan een goede nacht omdat ik niet meer naar beneden kom. De spanning is gelukkig uit mijn lichaam verdwenen, naakt schuif ik een uur later onder het dekbed. Een poosje later hoor ik mama naar boven komen, snel leg ik het dekbed een stuk van mij af zodat zij mijn pik net kan zien. Even later gaat de slaapkamer deur open, in het licht op de gang zie ik mama binnen komen. Zij kijkt naar mij en gaat op een stoel zitten, haar ogen bekijken mij helemaal en onder haar blik voel ik dat mijn pik weer langzaam begint te groeien. Mama staat met een lichte kreun op en verlaat de slaapkamer, het duurt niet zo lang voor het licht overal uit gaat. Snel daarna val ik in een heerlijke slaap, er verschijnen verschillende mensen in mijn droom maar iedereen wordt weg gedrukt als ik het gezicht van mama in mijn droom zie.
Midden in de nacht wordt ik wakker, ik moet nodig naar het toilet en stap het bed uit. De deur van mijn moeders slaapkamer staat helemaal open, het is de eerste keer dat ik dat zie. Ik kom zelden mijn bed uit in de nacht, maar als ik dat wel doe is de deur altijd gesloten. Ik ga de badkamer in en laat mijn urine in de toiletpot lopen, op de terug weg loop ik voorzichtig de slaapkamer van mijn moeder binnen. Mama ligt half onder het dekbed, haar borsten komen voor de helft erboven uit, de tepels zijn mooi groot en hebben zich een klein stukje opgericht. Zo zachtjes mogelijk ga ik naast haar bed staan, door de aanblik van haar mooie borsten is mijn pik volledig gegroeid. De armen van mama liggen onder het dekbed, met meer zelfvertrouwen pak ik het dekbed beet en trek het heel voorzichtig van haar af. Er klinkt een zacht geluid bij mama vandaan en gelijk stop ik, als het weer stil is ga ik verder en zie dat mijn moeder ook naakt in bed ligt. De grote bos haar rond haar kutje ontneemt mij de blik op haar lipjes. Licht teleurgesteld leg ik het dekbed terug en ga naar mijn kamer. Na deze spannende actie val ik snel weer in slaap. Het is al licht als ik wakker wordt, de wekker geeft aan dat het half zeven is. Ik hoef vandaag niet te voetballen zodat ik lekker kan blijven liggen. Mama staat altijd rond half acht op, ik heb nog bijna een uur voor zij mijn kamer binnen zal komen. Ik pak uit mijn nachtkastje een scheermesje en ga op de rand van mijn bed zitten. Op de grond leg ik een doek en begin mijn pik en ballen te ontdoen van de weinige haren die er op staan. Daarna ruim ik alles netjes op en ga weer liggen, mijn kale pik voelt lekker aan. Normaal trek ik mij op zondagmorgen vaak af. Nu doe ik dat niet om te zien of er misschien gebeurd als mama mijn slaapkamer binnen komt.

Ik ben weer een beetje in slaap gesukkeld als ik ineens de slaapkamer deur hoor open gaan. Ik lig op mijn rug en voel dat mijn pik hard is, mijn gordijn is een stukje open zodat er genoeg licht binnen komt. De ochtendjas heeft mama niet vast en hij hangt los rond haar lichaam. Bij iedere stap komt er een borst tevoorschijn, haar bovenbenen zijn beide goed zichtbaar. Zij pakt het dekbed beet en haalt het van mij af, mijn ogen doe ik langzaam open en kijk recht in de ogen van mijn moeder. Fluisterend vraagt zij of dit mijn fantasie een beetje benaderd, ik kan alleen maar knikken als zij een been iets verder naar voren zet waardoor ik haar harige kutje kan zien. Met een opgewonden blik kijkt zij naar mijn harde paal, haar ogen komen terug bij die van mij en dat vraagt zij of zij ervoor heeft gezorgd dat ik een stijve heb. Mijn spraak is helemaal weg en met opwinding knik ik, mama vraagt het nog een keer en wil het graag horen. Met moeite en een hese stem zeg ik dat de verschijning van haar mij een harde heeft gegeven. Lachend gooit zij het dekbed terug en verdwijnt uit mijn kamer, die dag gebeurd er helemaal niets meer. In de avond ga ik onder douche en de volgende dag ga ik weer naar school. De opwinding die er was verdwijnt langzaam omdat mijn vader ook weer thuis is, het weekend is gewoon zonder een stukje opwinding. Mijn vader praat weinig en ligt meestal eerder op bed dan mijn moeder, ik ben het weekend bij een vriendje geweest en kom zondag middag weer thuis. Tijdens het avond eten verteld mijn vader dat hij woensdag weer weg moet voor ruim twee en een halve week. Hij zegt erbij dat ik goed voor mijn moeder moet zorgen en moet opletten dat niemand aan haar komt.

In de week heb ik verschillende examens, gelukkig ben ik vrij goed en heb met geen enkel examen moeite. Vrijdagavond heef mama mijn lieveling eten klaar gemaakt, aan de tafel vraag ik haar waar ik dit aan te danken heb. Zij kijkt mij even aan en zegt dan dat het komt omdat ik een poosje geleden zo eerlijk tegen haar ben geweest. Ik kan zo snel niet bedenken waar het over gaat en stort mij op het eten, het smaakt zoals altijd geweldig. Na het eten doen wij samen de afwas en daarna ga ik naar boven om een douche te nemen. Na mij doet mijn moeder hetzelfde, als zij klaar is roept ze dat ze koffie gaat zetten. Even later ga ik naar beneden en schrik van moeder als ik haar in de keuken zie staan. Voor het eerst heeft zij andere kleren aan, een rokje tot halverwege haar bovenbenen. Erop een mooie bloes waar haar borsten geweldig in worden vorm gegeven, aan haar benen heeft zij zwarte nylons, haar voeten zitten in pumps met een half hoge hak, haar haren hangen golvend langs haar gezicht en zij heeft een zalige ruikende parfum op gedaan. Het lijkt wel of er een andere vrouw in de keuken staat. Met open mond kijk ik naar haar, lachend vraagt zij wat ik van haar vindt. Stotterend en met hese stem zeg ik dat zij er geweldig uit ziet, een vrouw om voor altijd verliefd op te zijn. De laatste zin zorgt ervoor dat er weer een kleur op haar wangen komt. Ze gebaart mij de keuken uit en komt met twee kopjes koffie achter mij aan, zwijgend drinken wij de koffie. Ik blijf haar bekijken en geniet van mijn moeder zoals ik nog nooit gedaan heb. Van een preutse vrouw is zij veranderd in een verleidelijke vrouw. Als haar benen over of langs elkaar glijden hoor ik het geknisperd van de nylons. Mijn opwinding is gegroeid tot een ongelofelijk hoogte, ik heb het idee dat als ik mijn pik aanraak dat ik zal klaar komen. Mama haalt een tweede kopje koffie en toont mij een heerlijk zicht op haar bewegende billen. Snel kijk ik een andere kant uit want mijn ontlading voel ik heel dicht bij komen. Glimlachend komt ze de kamer weer in, door haar loop op de pumps bewegen haar borsten op een zeer erotisch manier. Mijn blik went ik weer fa en hoop dat ik kan voorkomen dat ik ga klaar komen.

“Vertel eens jongen, hoe b=vindt jij je moeder nu? Ben je geschrokken? Waarom kijk je een andere kant uit als ik binnen kom, vindt mij niet mooi?”

“Ik vind u geweldig, zoals ik al zei. Een vrouw om voor eeuwig verliefd op te zijn. Ik ben geschrokken van de schoonheid die u nu heeft, in uw oude kleren was er nooit iets erotisch te zien. Ik kijk een andere kant uit omdat uw billen heel opwindend op en neer gaan en uw borsten dat ook doen.”

“Waarom kijk je er niet naar? Je vindt het toch erotisch en dan niet kijken? Vertel eens eerlijk wat er is als je ernaar kijkt?”

“Als ik langer had gekeken dan was ik klaar gekomen mama.”

Mama neemt haar kopje en brengt het naar haar lippen, langzaam opent zij haar mond en neemt een kleine slok. Weer stijgt de opwinding naar een hoogtepunt, mama doet het expres en zit mij glimlachend uit te dagen.

“Lieverd ik zou graag eens willen zien dat jij zomaar klaar komt door je moeder. Wil je dat laten zien aan mij?”

Ik knik en trek mijn kleren uit, mijn pik staat op klappen. De eikel is glanzend van het vocht, langzaam bukt mama een stukje naar voren waardoor ik een mooie inkijk krijg en haar donker paarse beha kan zien, dit is teveel en schokkend spuit ik mijn zaad met een grote boog op de tafel. Glimlachend kijkt mama ernaar en komt dan omhoog, zij gaat met haar vinger door het plasje zaad en likt het van haar vinger, weer wrijft zij haar vinger erdoor heen en komt ermee naar mijn mond.

“Heb jij je eigen zaad al eens geproefd lieverd? Het smaakt heerlijk je mama zou het fijn vinden als je het oplikt.”

Ik ga naar voren en neem haar vinger in mijn mond, zij blijft mij opgewonden aan kijken en drukt dan langzaam mijn hoofd naar beneden. Mama komt ook naar de tafel en samen likken wij mijn zaad op, mijn pik is hard gebleven en staat trillend recht vooruit. Langzaam komt mijn moeder omhoog en pakt mijn hand, ik loop achter haar aan de trap op. In haar slaapkamer maakt zij haar bloes los en laat de rok van haar billen glijden, zij draagt een jarretelgordel met daaraan de kousen. Mijn opwinding is alweer vreselijk hoog, mama legt mij op bed en komt naast mij liggen. Zij pakt mijn hand en fluistert dat ik alles mag doen, ik begin haar te strelen en langzaam krijg ik meer durf. Ik hoor haar kreunen als ik de tepels harder streel. Ik geef haar een kus op haar mond en gelijk legt mama een arm om mij en trekt mij strak tegen haar aan. Haar tong schiet tussen mijn lippen door en botst tegen mijn tong. Er ontstaat een heerlijke tongzoen, ik voel haar handen en vingers over mijn lichaam glijden. Ik laat mijn hand over haar buik glijden en raak haar slipje. Heel even houdt mama haar adem in en kijkt mij strak aan, ze fluistert dat ik verder moet gaan en haar moet laten klaar komen. De lectuur die ik over seks gelezen heb begint te helpen, met mijn mond glijd ik via haar buik naar haar slipje. Ik pak de rand van het slipje en trek eraan, mama tilt haar billen van het bed en gelijk schuift het slipje naar onderen. Als haar kutje zichtbaar is kan ik een vreugdekreet niet onderdrukken, mama heeft al het haar van haar kutje af gehaald. De lipjes glinsteren van het vocht, ik ga met mijn mond over haar warme kutje en als ik met mijn ting over haar lipjes streel drukt zij haar kutje tegen mijn mond. Met haar vingers trekt zij haar lipjes van elkaar zodat ik haar grote klitje tussen mijn lippen kan nemen. Het duurt heel kort voor mama tot een geweldig orgasme komt, hard kreunend en schokkend wordt mijn mond gevuld met haar sappen. Ik blijft haar likken en even later komt mama nog een keer klaar. Ze trekt mij omhoog en geeft mij een lange tongzoen, met haar armen om mij heen draait zij zich om. Ik lig nu weer op mijn rug en mama kruipt over mij heen. Ik voel haar warme kutje boven mijn pik stoppen, heel langzaam zakt zij naar beneden en fluistert in mijn oor dat ik een man ga worden. Het genot is zo hemels dat ik niet meer weet wat er gebeurd. Met rustige bewegingen begint mama mij te neuken, haar ogen blijven strak gericht op mij.

Iedere keer als mijn genot tot het uiterste groeit stopt mama en laat mijn genot een stukje zakken. Ik streel met mijn handen en vingers haar borsten door de beha heen. Met glimmende ogen kijkt zij mij aan en als ik hard in haar tepels knijp sluit zij haar ogen en knijpt hard met haar kutje in mijn paal. Ik laat een hand tussen ons in glijden en streel haar klitje en bewerk tegelijk haar borsten en tepels. Mama gaat steeds sneller en begint harder te kreunen, ik voel mijn ontlading naderen en kreun hard en laat mama weten dat ik het niet meer kan tegen houden. Ik kom tot een orgasme zoals ik nog nooit heb gehad, mijn zaad spuit met grote en harde stralen mijn moeder in. Ik streel haar nog steeds en dan komt ook mama tot een orgasme, schokkend liggen wij in een trance. Een poos later komen wij weer bij en kijken elkaar verliefd aan, ik fluister, bedankt, in haar oor en krijg gelijk te horen dat dit pas het begin is. Wij staan op en lopen de badkamer in, mama trekt de laatste kledingstukken uit en stapt samen met mij onder het stromende water. Als zij mij wast en mijn pik een goede beurt geeft komt die niet meer omhoog. Glimlachend krijg ik een kus en zeep haar dan helemaal in.

Die avond ben ik in haar bed blijven slapen, wij hebben de volgende dag afgesproken dat dit ons geheim is en dat ik iedere keer zodra papa weg is bij haar in bed slaap. Er is een hele mooie tijd ontstaan, ik heb alles geleerd van mijn moeder. Dingen die wij niet kende of wisten zochten wij op in een boekje en probeerde het dan. Mijn vader is vijf jaar later weggegaan en liet mijn moeder achter, vanaf dat moment was ik haar man. Maar aan alle mooie dingen komt een einde en ook aan mijn seksrelatie met mijn moeder, maar ik denk er nog vaak aan terug.

Terug | Auteur: