Mijn schoonmoeder - Deel 2

Met je schoonmoeder op vakantie naar Duitsland Enkele weken geleden ben ik bij toeval met mijn lieve schoonmoeder op vakantie gegaan. Deze is nu 46 jaar en is een leuke vlotte vrouw. Best wel groot en slank. Ze is al enkele jaren alleenstaand en al die tijd geen man gehad. Een prima figuur en een heerlijk mens om mee om te gaan. Ze zou met mijn vrouw naar Duitsland gaan voor een weekje vakantie. Nu heeft die op dit moment zoveel studie perikelen aan haar hoofd dat ze eigenlijk helemaal geen tijd had. Die leert weer van alles voor haar werk en moet binnenkort examen doen. Nu was de reis natuurlijk al betaald en om af te zeggen is ook lullig. Tijdens een gesprek opperde ik dat ik ook wel mee kon, ik ben zelfstandig en mijn vrouw kan dan de zaak wel bijhouden en gelijk studeren. Mijn schoonmoeder vond het prima en zo gezegd, zo gedaan. De donderdagavond nog even lekker mijn eigen vrouwtje verwent want die moest het een week zonder sex doen. Op vrijdag weg en later in de middag kwamen we aan op de plaats van bestemming. Een prachtig huisje met alles erop en eraan in een prachtige omgeving. Lekker alles uitpakken en boodschapjes doen en inrichten zodat we om 8 uur klaar waren.

Toen zijn we gaan eten in een prima restaurant met een flesje heerlijke wijn. Toen we weer thuis waren zouden we gaan douchen. Mijn schoonmoeder mocht eerst en daarna ik. Toen ik weer uit de douche kwam zat ze al op de bank met weer een glas wijn voor zich. Filmnet stond op en zo tijdens het zitten en praten kwam haar badjas wat open te staan. Ik ging zo zitten dat ik goed kon zien wat erin zat en ik kreeg terstond een stijve pik. Zonder bh, en een paar mooie borsten waar je u tegen zegt. Ze zag me op een bepaald moment kijken maar liet het gewoon lekker open staan. Toen we eindelijk naar bed gingen kuste ze me lekker op de mond en zei tot morgen. In bed kon ik het niet nalaten me heerlijk af te trekken en al spoedig spoot ik mijn warme zaad in een tissue. De volgende dag maar eens naar huis gebeld en alles was prima, de kinderen lief en lekker gestudeerd. Wij lekker ontbeten en weer boodschappen gedaan. In de middag naar het zwembad en daar zag ik haar hele figuur weer in een ander licht. Haar mooie lange bruine benen en een fraai zwempak deden haar er fantastisch uitzien. Er waren heel wat mannen die naar haar keken en ook naar mij vooral. Ik ben natuurlijk wel een stuk jonger en je zag ze denken!

Een leuke dag gehad en 's avonds weer heerlijk gedineerd. Toen we eindelijk thuis waren waren we lichtelijk aangeschoten van de twee flessen wijn die we op hadden. De stemming was opperbest en vrolijk. Thuis ging ze eerst weer douchen en kwam weer in haar badjas aan zetten. Ik ging ook maar weer en ontnuchterde gelijk wat. Na nog een flesje open gemaakt te hebben ging het gesprek al spoedig over sex. Zij deed het altijd zelf verklaarde ze me en had niet echt de behoefte aan een man. Ik kon me dat niet voorstellen maar afijn... Haar dochter zij ik, kon bepaald niet zonder. Ze vroeg me wat die dan wel niet allemaal lekker vond. Allereerst houd ze van scheren zei ik, mijn ballen zijn altijd glad geschoren en ook haar kutje scheer ik helemaal glad of soms alleen de schaamlippen. Als het zo glad is wil ze altijd gelikt worden, mijn schoonmoeder kreeg een kleur, ook doen we wel kontje neuken. Dan gaat ze op zijn hondjes zitten en mag ik haar in haar kont neuken. Ze kon het bijna niet geloven zei ze maar ik zei dat we dat al heel wat jaartjes doen. De stemming was geil maar het was al laat en ze ging naar bed. Uit gekkigheid zei ik nog dat ze met haar handen boven de dekens moest gaan slapen.

Doe jij dat maar zei ze en ik zei dat ik wel zeker wist van niet. Ik ging naar bed maar kon niet slapen, ik ging er weer uit en zette de tv zachtjes aan. Op filmnet was op dat moment een pornofilm bezig waar je u tegen zegt. Even later kleedde ik mij helemaal uit en zat met een dikke stijve pik op de bank me af te trekken. Ik schrok me een ongeluk toen ze ook uit de slaapkamer kwam. Ze had alleen een kort nachthemdje aan wat in het spaarzame licht doorschijnend was. Alleen haar slipje zag ik en voor de rest keek ik er dwars doorheen. Ze kon ook niet slapen zei ze en dacht wat te horen. Ik schaamde me rot want ik zat daar maar met een harde dikke pik, mijn hand probeerde de zaak wat te bedekken maar dat lukte niet best. Zo, dus jij zit stiekem naar vieze filmpjes te kijken. Ik zei dat haar dochter daar ook helemaal gek op was en dan niet te houden was. Normaal gesproken zei ik, neuken we op zaterdagavond er flink op los. Ze kwam naast me zitten en ging ook naar de film kijken, ik durfde natuurlijk niet te trekken maar mijn pik bleef maar keihard. Wil jij wat voor me inschenken vroeg ze. Even wat kleren pakken zei ik maar dat was niet nodig want ze had toch alles al gezien. Ik stond op en liep met een zwiepende pik naar de koelkast.

Ik schonk wat in en zette het voor haar neer. Begerig keek ze maar zei niets. De film werd wel echt heftig en ook werd er iemand geweldig anaal geneukt. Volgens mij had ze dit nog nooit gezien en ze had een kleur als vuur. Ik kon me niet beheersen en zachtjes begon ik weer te spelen. Met mijn ene hand streelde ik mijn kale ballen en de ander trok zachtjes aan mijn pik. Ze zat te rijden op de bank en volgens mij dreef ze bijna weg van geilheid. Plotseling pakte ik haar hand en lag die op mijn pik, dat was niet de bedoeling zei ze en wou terugtrekken. Ik was zo geil dat ik ze wel kon verkrachten als ze niet meewerkte. Ik pakte weer haar hand en zei dat ze me moest strelen. Langzaam begon ze me te strelen, haar ademhaling werd zwaar en brutaal als ik geworden was pakte ik haar borst in mijn handen. Dit is ook niet de bedoeling zei ze, ik wil jou wel helpen maar ik kan het niet maken om met je te vrijen. Ik ben geil op je zei ik en ik wil wel met je vrijen. Ik was zo geil dat ik op dat moment iedereen geneukt zo hebben. Ik ging door met haar borsten te strelen en tilde het hemdje wat op, ik likte aan haar dikke tepel en ze begon hardop te kreunen. Ik ging even staan en deed het helemaal uit. Ze zat maar te trekken en mijn handen schoven tussen haar dijen.

Een lichtbehaard kutje met verschrikkelijk natte schaamlippen vond ik daar. Ik deed haar benen nu helemaal open en de dikke opgezwollen kutlippen stonden helemaal open. En jij wil niet neuken met zo'n natte kut zei ik. Ik perste er twee vingers in en ze werd helemaal wild, ik ging voor haar zitten op de grond en begon haar klit te likken. Ze werd helemaal gek en begon te gillen van geiligheid. Ik likte en duwde 3 vingers naar binnen. Binnen enkele tellen kwam ze klaar zoals ik nog nooit had gezien. Haar tepels stonden keihard en haar kut kampte en perste er zoveel sap uit dat de bank nat was. Ik was natuurlijk nog niet klaar en ging weer op de bank zitten, kom maar op mijn pik zitten zei ik, ze klom over me heen en langzaam zakte ze over mijn bijna barstende pik heen. Heerlijk bewoog ze en met haar borsten voor mijn neus beet ik weer zachtjes in haar tepels. Ze werd weer heerlijk opgewonden en ik vroeg haar of ze me wou pijpen. Nu was ze daar niet dol op zei ze. Ik dwong haar toch, ik kneep hard in haar tepel wat haar deed kreunen van pijn. Als ik gepijpt wil worden doe je dat en voor straf spuit ik alles in je mond zei ik. Ze vond het prettig vernederd te worden en nu ging zei voor me op de grond zitten.

Langzaam zodat ik alles goed kan zien zei ik, langzaam nam ze mijn pik in haar mond en begon te bewegen. Haar hand streelde en kneedde mijn ballen. Ik voelde dat ik bijna ging komen. Duw nu je vinger in mijn kont zei ik, ze wilde wat zeggen maar ik trok haar hoofd naar beneden en mijn pik zat achter in haar keel. Langzaam zocht haar vinger mijn kontgaatje en voorzichtig duwde ze verder, deze was heerlijk schoon gewassen en gespoeld door mij zodat het niet vies was. Nu een tweede vinger zei ik. Ze perste er een tweede vinger bij en bewoog die ook heen en weer. Nu nog even pijpen en ik kom klaar. Ze bewoog haar hoofd als een ja knikker en haar vingers zaten diep in mijn kont. Ik voelde het zaad gaan koken en met een geweldige kracht kwam ik klaar. Ik bleef komen en ze kon al het zaad niet inslikken. Het liep langs haar mond naar beneden en het was geil om te zien hoe haar mond overliep van mijn zaad. Ze ging even naar de wasbak en kwam weer fris terug. Ik schaam me rot zei ze dat ik me zo heb laten gaan, geeft niets want je was wel aan een goede beurt toe zei ik toen ik je tekeer hoorde gaan. Ja dat wel, maar toch voel ik me raar. Ik ga nu maar naar bed en slapen, ik ga wel met je mee en van slapen zal nog wel niets komen zei ik.

Ik trok het tweede bed tegen haar bed aan en kroop gelijk tegen haar aan. Je hebt nu toch wel genoeg gehad hoop ik vroeg ze me ? Ik dacht het niet en jij ook niet want ik ga je nu pas echt verwennen. Ik begon gelijk met haar borsten te spelen en even later lag ze weer naakt in bed. Ik was ook naakt en ze moest mijn slappe pik eerst maar weer eens stijf krijgen. Ik ging voor haar zitten en duwde mijn pik in haar mond. Ze begreep het precies en binnen enkele ogenblikken stond hij weer stijf en recht omhoog. Ik ging wat naar achter en lag mijn stijve tussen haar borsten. Ze drukte haar grote borsten zelf tegen elkaar en zo neukte ik haar tussen haar lekkere tieten. Ik wilde natuurlijk nog niet klaarkomen en trok me terug, ik draaide me om en begon weer aan haar klit te likken. Dat had weer een explosie tot gevolg want ze werd weer ontzettend geil. Even later lag ik een kussen onder haar billen en de dikke gezwollen schaamlippen stonden nu helemaal open. Plagerig bewoog ik mijn pik wat in en uit en plotseling viel ik naar voren. Tot op de bodem schoof ik in haar en ze gilde het uit. Ik was natuurlijk al klaargekomen en pompte en beukte als een beest. In alle standjes die ik kon bedenken neukte ik haar.

Ze wist niet waar ze het zoeken moest om op haar leeftijd nog zo afgeneukt te worden. Eindelijk spoot ik dan mijn laatste zaad in haar gemartelde kut. Ik streelde haar ook nog even en naakt tegen elkaar zijn we gaan slapen. De volgende dag zei ze niet veel maar was alleen maar stijf van het ongewone en opwindende werk. Heel de dag weer lekker van alles gedaan en toen we naar bed gingen had ik weer een stijve pik. Eigenlijk vanzelf begon ze met af te trekken en binnen een aantal minuten was ze weer naakt. Nu neukte we heerlijk ontspannen en we hebben verschillende standjes gedaan. Ze kwam weer heerlijk klaar en omdat ik nog niet klaar was mocht ze weer pijpen. Dan spuit ik ook binnen enkele minuten en zo mocht ik haar mond weer vol spuiten. Het komt erop neer dat we de hele week zo gemiddeld drie keer per dag neukte of elkaar in ieder geval bevredigde. Na een week was het helaas voorbij maar ook nu we terug zijn weet ik haar te vinden, als ik bel dat ik kom staat ze me naakt op te wachten en neuken we fel en heftig. Allebei bevredigd gaan we dan weer uit elkaar. Het valt niet mee om moeder en dochter bij te houden maar je blijft wel in conditie van neuken ...

Terug | Auteur: