Sexblaadje

Het sexblaadje en wat er daarna gebeurde.

Nooit gedacht ik ooit nog op mijn zus zou geilen. Het begon allemaal toen ik mijn favoriete sexblaadje kocht. Zoals gewoonlijk ging ik direct naar mijn kamer, deed de deur op slot en ging op mijn bank liggen. Langzaam bladerde ik door en las wat ingezonden brieven. Toen sloeg ik de volgende pagina open en mijn mond viel open van verbazing. Het meisje op de foto was mijn zus! Eerst bekeek ik de foto goed, misschien was het iemand die op haar leek. Maar zelfs haar naam, Lisa, stond erbij. Ze droeg een kort rood shirtje en haar favoriete korte spijkerbroek. Op de foto's van de pagina erna, kleedde ze zich stukje bij beetje uit. De laatste foto's toonde haar, op haar sokken na, helemaal naakt. Onbewust begon ik me af te trekken. Ik kwam klaar terwijl ik intens naar een foto keek waarop Lisa haar schaamlipjes opentrok. Een tijd lang bleef ik de foto's bestuderen. Ik besloot dat ik mijn zus maar eens "life" zo bezig moest zien en verzon een list.

Een paar dagen later was had ik alles voorbereid. Mijn ouders zaten een paar dagen in het buitenland, dus die konden geen roet in het eten gooien. Ik ging naar de huiskamer en zette de T.V. aan. Het boekje legde ik op de koffietafel. Wel zorgde ik ervoor dat het boekje open lag, zodat de foto's van Lisa duidelijk te zien waren. Daarna was het wachten tot Lisa thuiskwam. Een uurtje later hoorde ik de voordeur. Lisa stormde de kamer binnen, gooide haar tas in een hoek en ging op de luie stoel van mijn vader zitten. "Oh, wat een kutdag", zuchtte Lisa, "de dag dat ik wat van wiskunde begrijp geef ik een feestje!". Ze stak een sigaret op en vroeg of ik een biertje voor haar wilde halen. Het was duidelijk dat mijn ouders een tijdje weg zouden blijven. Bier op een doordeweekse dag en roken in de huiskamer! Toen ik met twee flesjes bier terugkwam in de huiskamer, was Lisa in het sexboekje aan lezen. "zo", zei ze, "ik zie dat je mijn kleine geheimpje hebt ontdekt". Ik voelde dat ik rood werd en met trillende handen zette ik het bier op tafel. "En hoe vond je de foto's?". Ik moest bekennen dat ik ze beregeil vond. Ze vroeg ik me afgetrokken had. Aarzelend gaf ik dat toe. "Wat een stouterdje ben jij", ze ze glimlachend, "je weet toch dat je niet mag geilen op je zusje?". "Dat is dan je eigen schuld", zei ik moedig, "jij laat toch van die foto's maken!". "Ze zijn ook niet voor mijn kleine broertje", antwoordde ze, "maar ik ben blij dat je ervan genoten hebt."

Even was het stil. We dronken van ons bier, rookte een sigaretje en keken naar een soap op T.V. Tijdens de commercials haalde ik nog twee flesjes bier uit de keuken en belde de pizzalijn om ons eten te bestellen. Doordat ik alleen maar bezig was geweest met de voorbereidingen van mijn list, had ik geen moment aan eten gedacht. Een half uurtje later kwamen de pizza's die, samen met een derde biertje, smakelijk werden verorbert. Mijn zus zorgde daarna voor de koffie. Na de koffie had mijn zus een verrassing voor me, zei ze. Zou mijn list hebben gewerkt?

Uit de keuken moest ik een stoel halen. Ik moest erop gaan zitten en Lisa bond mijn handen achter de rugleuning vast met een broekriem. Lisa ging op de bank zitten en trok haar schoenen uit. Daarna ging ze op haar knieŽn zitten en draaide haar rug naar mij toe. Langzaam trok zij haar truitje uit. Ze ging rechtop zitten en stak haar kont naar voren. Even streelde ze haar billen en trok daarna haar rokje uit. Strelend ging haar handen naar de sluiting van haar B.H. Ook de B.H. ging uit. Haar armen vouwde ze zedig voor haar borsten en ze draaide zich om. Langzaam liet ze haar armen zakken en gunde mij uitzicht op haar kleine tietjes. Ze ging op haar rug liggen en stak jaar benen omhoog. Ze schoof het laatste kledingstuk, haar slipje, langzaam omhoog. Ze boog haar knieŽn en liet het slipje op haar voeten zakken. Even speelde haar voeten met het slipje en toen schopte ze het nonchalant weg.

Ik begon mij onrustig te voelen, terwijl mijn stijve lul in de weg werd gezeten door mijn broek. Wijdbeens zat ze voor me, ik keek recht in haar natte grotje. Met haar vingers speelde ze met haar klitje. Ik werd steeds geiler en mijn zus begon zich steeds wilder te vingeren. Plotseling kromde ze haar rug en slaakte een kreet. Ze liet zich op haar rug op de bank vallen en streelde zich langzamer. Onrustig door mijn eigen geilheid, begon ik de stoel vooruit te schuiven. "Wil je me van dichtbij bekijken?", vroeg ze zacht. Ik knikte van ja. Ze stond op en ging op mijn schoot zitten. Ze boog voorover zodat haar tietjes in mijn gezicht kwamen. Met een snelle beweging trok ze de broekriem los. Ze pakte mijn handen en legde die op haar rug. "Ik wil dat je mijn borstjes kust", fluisterde ze. Gretig nam ik ťťn van haar harde tepels in mijn mond en langzaam likte ik eraan. Tevreden moedigde Lisa mij aan en gaf aanwijzingen.

Daarna stond zij op. Ze legde haar hand op mijn schouder als teken dat ik moest blijven zitten. "Nu is het jouw beurt", zei ze, "ik wil jou naakt zien". Behendig trok ze mijn T-shirt uit. Alsof ze het vaker had gedaan maakte ze mijn broek los en trok deze langzaam uit. Ze ging voor me op haar knieŽn zitten en trok mijn boxershort naar mijn knieŽn. Als een duveltje uit een doosje kwam mijn harde lul naar buiten. "Oh, wat is hij groot!"' riep Lisa enthousiast. Ze pakte het stijve lid beet en begon het te strelen. Met haar andere hand masseerde ze mijn ballen. Ze kuste mijn eikel en proefde van het voorvocht. Plotseling hield ze er mee op en zei dat ik op mijn rug op de grond moest gaan liggen. Ze ging boven op mijn gezicht zitten en zorgde ervoor dat haar kutje op mijn mond terecht kwam. "Terwijl jij mijn kutje likt, ga ik je pijpen", sprak ze zacht, "standje 69 heet dat". Gulzig likte ik haar kutje en proefde haar heerlijke sappen. Ondertussen likte en zoog ze aan mijn pik also! f het een lieve lust was. Opeen kon ik het niet meer houden en spoot mijn warme zaad in haar gezicht. Terwijl Lisa het sperma op likte, bleef ik haar beffen totdat zij zelf ook klaar kwam. Daarna rolde zij zich van mij af en draaide zich om. Toen ze weer naast me lag, drukte ze haar lippen op de mijne. Na een lange tongzoen gingen we nog samen onder de douche. "Jij slaapt vannacht op je eigen kamer", zei ze beslist, "verder wil ik met mijn broertje niet gaan".

Uiteindelijk zijn we toch nog een stap verder gegaan, maar dat is een ander verhaal.

Terug | Auteur: