Papa krijgt prive les

Waarschijnlijk was het naďef geweest om te denken dat toen Hanna, mijn 23-jarige dochter, op zichzelf ging wonen, in een appartementje in hartje Utrecht, dat zou betekenen dat ze ons minder nodig zou hebben. Niets was namelijk minder waar. Financieel hadden we totaal geen omkijken naar haar, ze verdiende meer dan ik, op andere gebieden echter des te meer. De afgelopen zes weken had ik bijna dagelijks de avonden, en alle weekenden, bij haar doorgebracht om te klussen. Madam had behoorlijk veel eisen. Ze wist precies hoe ze het wilde en daar was ze met geen paard vanaf te brengen. Dus had ik braaf mijn best gedaan om alles precies zo op te knappen en te verfraaien als zij het voor zich zag. Soms viel het resultaat haar tegen en dan deed ik het opnieuw. Per slot van rekening was ze mijn jongste dochter, en de laatste die uit huis ging. Daar kwam bij dat ik van mijn vier dochters, met haar de meeste band had. Hanna was altijd een heel lief en aanhankelijk meisje geweest, zonder noemenswaardige problemen, van wie het niet moeilijk was om te houden. Dus werkte ik mezelf met veel plezier drie slagen in de rondte. Het resultaat was ernaar, al zeg ik het zelf. Nu ik de laatste hand gelegd had aan mijn deel van haar verhuizing, ging ik haar deze avond achterlaten in een waar paleisje. Het was niet groot. Een leuke woonkamer, een keukentje, badkamer en, een etage hoger, anderhalve slaapkamer. Dat was het. Maar het was er supergezellig. Toen ik op het punt stond om naar huis te gaan zei mijn dochter dat ze de andere avond extra lekker ging koken, ze was echt een fantastische kok, en dat ze graag wilde dat ik haar tafelgenoot zou zijn. Toen ik antwoordde dat wij, haar moeder en ik, het erg leuk zouden vinden om bij haar te komen eten, schudde ze het hoofd. Het was de bedoeling om volgende week voor ons samen te koken, nu wilde ze het alleen voor mij doen. Ze vond namelijk dat ik zoveel had gedaan, en ook nog zou doen zei ze er grinnikend bij, dat ze me wilde bedanken met een speciale avond alleen voor mij. Dus je zorgt maar dat je er morgen om zeven uur bent, eiste ze op een manier die alleen voorbehouden is aan dochters.

De andere dag ging ik op tijd naar huis, nam snel een douche en deed gemakkelijke kleren aan. Tegen halfzeven zei ik mijn vrouw gedag, die best jaloers was dat ik was uitgenodigd en zij niet, en ze zo een lekkere maaltijd aan haar neus voorbij zag gaan. Om precies zeven uur liep ik de woonkamer van Hanna binnen. Ik was binnengekomen met de reservesleutel die ik nog steeds in bezit had en dat had ze gehoord. Vanuit de keuken riep ze dan ook dat ze bijna klaar was en dat ik maar vast op de bank moest gaan zitten. Zo gezegd, zo gedaan. Ik installeerde me op het gemakkelijke tweepersoonsbankje, dat ik nog maar een paar dagen geleden na een vermoeiende zoektocht in de Ikea in elkaar had gezet. Blijkbaar duurde het langer dan ze gedacht had, er gebeurde namelijk een tijdlang niets. Het was vrijdagavond, ik was moe, en voordat ik het wist dommelde ik weg. Om na onbekende tijd weer op te schrikken door de stem van mijn dochter vlak achter me. Hanna stond gebukt achter de bank, voor mijn neus hield ze een blad met twee gevulde glazen. “Precies als u graag heeft, meneer, een gekoelde Laphroaig. Speciaal voor u gekocht, 15 jaar oud,” klonk het met een nagebootst geaffecteerd deftige stem.

Ik aarzelde voor wat een eeuwigheid leek, maar in werkelijk een paar seconden was. Niet zozeer vanwege de voortreffelijke whisky die ze in huis gehaald had, maar door haar verschijning. Meestal had ze het lange, donkere haar los hangen. Nu had ze het opgestoken, waardoor haar gezicht nog meer open was dan het normaal gesproken toch al was. Ze had zich fantastisch opgemaakt, alsof ze op een gala was, met vuurrode lippenstift. Ik had haar nog nooit zo feestelijk gezien. Mijn blik gleed automatisch naar de twee dunne, zwarte bandjes op haar verder naakte schouders, en van daar naar het smalle reepje stof dat losjes over haar borsten lag. Net als iedere man zou doen deed ik onwillekeurig mijn best om meer te zien. Wat niet zo moeilijk was. Want doordat Hanna licht voorovergebogen stond kon ik gemakkelijk in haar topje kijken. Een van haar borsten was onbedekt, dus zag ik het kleine, puntige tepeltje, met daaromheen een areola ter grootte van een eurocent. Een discreet kuchje bracht me terug in de werkelijkheid en gauw pakte ik een glas van het blad. Lag er nu een zelfgenoegzaam lachje op de mond van mijn dochter?

Hanna liep om de bank om plaats te nemen op de enige andere zitplaats, de stoel die precies tegenover mij stond. Pas toen zag ik dat ze geen topje aanhad maar een lange jurk. Hoezeer ik mijn best ook deed, ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. De jurk was zwart, heel laag uitgesneden, en had aan de rechterkant een split. Niet van enkel tot knie, of tot halverwege haar dijbeen, nee, de split liep helemaal door tot op de heup. Nadat ze eenmaal was gaan zitten sloeg mijn dochter tergend langzaam haar rechterbeen over de linker. Wat tot gevolg had dat de stof van de jurk in zijn geheel links kwam te liggen. Daardoor was het grootste deel van haar benen te zien. Toen ze aan het laatste stukje stof begon te friemelen dat nog wel op haar benen lag, dacht ik dat ze haar jurk zo wilde draperen dat ze er iets minder opvallend bij zou komen te zitten. Maar nee, ook dat legde ze naar links. Aldus stelde ze haar lange, welgevormde benen helemaal bloot aan de starende blik van haar vader.

De meeste vaders kijken wel eens met bijzondere aandacht naar hun dochters, denk ik. Zeker als die zo uitdagend gekleed waren als mijn dochter nu. Soms wint het mannelijk instinct het nu eenmaal van aangeleerd gedrag. Het hoort niet, maar het gebeurt. Ook ik wist heus wel dat ik fout zat met de opwinding die ik plots voelde. Ik kon er alleen niets aan doen. Ik keek naar mijn glas, ik keek naar de vloer, de muur, het plafond, als het maar niet mijn dochter was. Wat ik echter ook probeerde, het lukte niet. Telkens kwam mijn blik weer bij haar terecht. Elk stukje van het vele huid dat ze liet zien, leek te glinsteren. Alsof ze over het hele lichaam aan het zweten was. Het liefst had ik die lange, lenige benen aangeraakt en gestreeld, al was het maar heel even. Maar gelukkig kon ik me beheersen. Vanzelfsprekend kon ik dat, het was tenslotte Hanna, mijn bloedeigen dochter. Die overigens minder scrupules met mij had, dan ik met haar. Want ondanks dat ze gezien moest hebben hoe intens ik naar haar benen had zitten staren, het bracht haar niet van haar stuk. Integendeel zelfs, het leek wel alsof ze me expres aan het uitdagen was. Waarom vertelde ze anders dat ze de jurk speciaal voor deze avond gekocht had, en vroeg ze zo nadrukkelijk hoe ik hem vond? Betrapt als ik me voelde, en na een kuchje uit gęne, antwoordde ik dat ik hem erg mooi vond en dat het haar prachtig stond. Een bijster origineel antwoord was het niet, maar voor haar was het voldoende. Vervolgens vertelde ze ook nog dat ze de hakjes die ze aanhad, erbij gezocht had. Waarna ze een van haar voeten optilde en er vlak voor mijn ogen mee begon te zwaaien. Alsof het nodig was om mijn aandacht nog meer op haar te vestigen!

Omdat ze het vervolgens over koetjes en kalfjes begon te hebben verwachtte ik, of misschien hoopte ik het alleen maar, dat de spanning in me spoedig zou verdwijnen. Tot mijn afgrijzen weigerde mijn erectie echter om te slinken. Beschaamd probeerde ik onhandig, en juist daardoor onmiskenbaar, om dat ongewenste resultaat van mijn opwinding te verbergen. Met als enig resultaat dat Hanna me nog meer begon te plagen. Hoewel de tafel veel dichterbij stond, boog ze zich opzij om haar glas links van zich op de grond te zetten. Door die beweging werd de split van haar jurk nog verder uiteen getrokken, waardoor nagenoeg haar hele rechterheup bloot kwam te liggen. Het kon niet anders of dit was de bedoeling, zo naďef was mijn dochter helemaal niet! Omdat ze voor even haar ogen van mij had afgewend kreeg ik de gelegenheid om wat directer naar haar te kijken. je zus, wat was ze mooi! In hetzelfde ogenblik besefte ik dat ze geen ondergoed aanhad. Dat ze geen beha droeg had ik zojuist al gezien. Maar nu zag ik ook zoveel naakte heup, dat ik zeker wist dat er met geen mogelijkheid ook nog ergens een slip kon zitten. Mijn mond werd ineens kurkdroog en daarom nam ik gauw een flinke nip van mijn whisky. Een tel later kwam Hanna overeind. Weer een tel later nam ze het glas uit mijn hand. “Take your seat at the table, sir, dinner is served.” Toen ze naar de keuken liep zag ik dat de achterkant van haar jurk ontbrak, het gewaad liet haar rug onbedekt tot net boven haar billen. Het moest een fortuin gekost hebben, dit soort kleding was nooit goedkoop.

Het diner, want dat was het, was in één woord grandioos. Oprecht genietend, ik ben nu eenmaal een Bourgondiër, moest ik ondertussen van alles uit de kast halen om niet constant naar haar boezem te staren. Dat lukte me alleen als ik me bewust van de situatie bleef. Zodra mijn focus ergens anders kwam te liggen, bijvoorbeeld op het heerlijke eten, vergat ik dat voornemen weer net zo snel. Dan betrapte ik me er even later toch weer op dat ik een houding had aangenomen waarmee ik het lijfje van haar jurk beter kon zien. Want dat dreigde constant omlaag te vallen.

Bij het natafelen maakte ik de opmerking dat het eeuwig zonde was dat ze zo’n lekkere maaltijd voor mij had gemaakt, en niet voor een lover. Waarna er plots iets in de atmosfeer veranderde. Hanna stond op, liep de tafel rond, en kwam pardoes op mijn schoot zitten. Toen ze haar armen om me heen sloeg, sloeg ik in een natuurlijke reactie een arm vaderlijk om haar middel. “Paps, jij bent de belangrijkste man in de wereld voor me, begon ze, en dat zal nooit veranderen.” Terwijl zij haar mond langzaam naar mijn oor bracht, veroorloofde ik het mezelf om een hand te laten zakken naar haar blootliggende heup. Op het moment dat mijn pink in aanraking kwam met de zachte, gladde huid daar, waardoor er weer een zwelling in mijn broek ontstond, die haar vast en zeker niet kon zijn ontgaan, begon ze tegen me te fluisteren. “Paps, ik wil dat je weet dat ik alles voor je zou doen. Alles!” Vervolgens gaf ze me een kusje op de wang, precies op een van mijn mondhoeken, en leunde toen weer achterover. “Trouwens, als je dat zo belangrijk vindt, waarom doen we dan vanavond niet alsof jij mijn vriendje bent.” Van die gedachte schoot ik in de lach. “Oké, zei ik, deal! Dan hoef ik het er ook niet meer over hebben.” Ten teken dat dat haar tevreden stelde kwam ze overeind. Haar blik ging even naar de zwelling in mijn broek, waarbij het vette lachje me niet ontging. Geen twijfel mogelijk, ze had het inderdaad gemerkt.

Nadat ze de tafel had afgeruimd, ze had erop gestaan om dat zelf te doen, kwam ze terug met een flink glas cognac. Twee glazen whisky, drie glazen wijn, cognac? Omdat ik nog moest rijden sloeg ik het gedecideerd af, in plaats daarvan wilde ik liever een kop koffie. Het antwoord kwam zo snel, dat ik vermoedde dat ze mijn reactie verwacht had. Ze zei dat ik allang teveel op had om nog te kunnen rijden. Daarom moest ik haar moeder maar bellen met de boodschap dat ik vannacht bij haar zou blijven slapen. “Mijn mobieltje ligt ergens in de stoel,” riep ze terwijl ze inde richting van de trap liep. “Ik ga even iets pakken dat ik ook speciaal voor deze avond heb gekocht. Ondertussen kun jij dan mama even bellen.”

Ik wist dat het inderdaad beter was om niet meer te rijden, maar ik belde mijn vrouw niet. Per slot van rekening kon ik altijd nog een taxi nemen. Dus zette ik het glas aan mijn mond. Ik had net een paar leuke nippen genomen of ik hoorde haar alweer naar beneden komen. “Hoe zie ik eruit,” vroeg ze nog voordat ik haar kon zien. Toen ik haar eenmaal wel kon zien, verslikte ik me haast. Mijn dochter stond op nog geen halve meter van me vandaan. De hakjes had ze nog steeds aan, de jurk niet meer. Daarvoor in de plaats had ze zich in een ultrakorte, zwart satijnen nachtjapon gestoken, dat op de plaats bleef zitten door twee bandjes met een dikte van hooguit een millimeter. Het haar had ze nu los en dat hing aan een kant over haar schouder. Op haar lippen had ze lipglosse aangebracht. Ik antwoordde dat ze er onwaarschijnlijk mooi uitzag, maar vroeg ook of ze het niet een beetje ongepast vond om er zo bij te lopen. “Wel als je hier zou zijn als mijn vader,” antwoordde ze gevat, alweer met dat zelfgenoegzame lachje. Ook de smeulende blik in haar ogen ontging me niet. “Maar we hebben toch besloten dat je vanavond mijn vriend zou zijn? Nou, dan is het dus helemaal niet ongepast. Heb je trouwens mama al gebeld?” Ik schudde mijn hoofd, zeggend dat het beter zou zijn om naar huis te gaan. Wat weer een aansporing was voor mijn dochter om op mijn schoot te gaan zitten. “Papa, ik heb wel gezien hoe je naar me keek. Ik voel gewoon dat je naar me verlangt.” “Lieverd, reageerde ik, ik ben ook maar een mens. Het was onmogelijk om niet zo naar je te kijken, zeker met hoe je er vanavond uitziet.” “Ik bedoel niet alleen vanavond, paps. Ook vroeger, toen ik nog een tiener was, en ik een kort rokje aanhad of een strak truitje, zag ik je naar me kijken op dezelfde manier als je vanavond deed.” Beschaamd hield ik wijselijk mijn mond. “Kijk eens goed rond, papa. De deur zit op slot, de gordijnen zijn dicht. We kunnen alles doen wat we willen, zonder dat iemand het ooit te weten komt.” Dat gezegd hebbende, begon Hanna mijn haar rond haar vingers te winden. Mijn dochter bood zich aan me aan en daar liep ik niet gillend voor weg. Dat ik gewoon bleef zitten, zei ons allebei genoeg. “Je weet zelf ook wel dat je me wilt, papa. Zoals ik jou graag wil. Je hoeft alleen maar de telefoon te pakken en mama te zeggen dat je hier blijft slapen. Bél, en je hebt alle privileges van een vrijer.” Nog steeds kon ik me er niet toe aanzetten, het leek wel alsof ik verlamd was. Hanna ging van mijn schoot af en ging op twee stappen van mij vandaan staan. Mijn erectie zo duidelijk door mijn broek heen te zien, dat dit haar gelijk meer aantoonde dan woorden ooit hadden kunnen doen.

Heel langzaam bracht ze haar handen naar de touwtjes van de nachtjapon. Zo mogelijk nog langzamer, uiterst verleidelijk, schoof ze de bandjes van haar schouders. Met ingehouden adem kon ik eerst haar borsten aanschouwen, daarna haar poesje. Ik had de hele avond geprobeerd om een glimp van haar borsten op te vangen, nu werden ze schaamteloos in volle glorie aan me getoond. Aan de staat van haar tepels, die keihard stonden, kon ik zien dat Hanna ook, net als ik, behoorlijk opgewonden was. “Pak de telefoon en dit alles is voor jou, papa,” zei ze. Ondertussen streelde ze met een hand haar borsten en met de andere over haar keurig getrimde kruis.

We kwamen tegelijk in beweging. Ik om de telefoon te pakken, zij om aan naast mij, op het verste deel van de bank te gaan zitten. Terwijl ik naar huis belde, om mijn vrouw te vertellen dat ik niet zou thuiskomen omdat ik de nacht neukend met onze dochter ging doorbrengen, nestelde Hanna zich op de bank. Ze trok haar schoenen uit, zette een voet op de grond, en de ander precies op mijn kruis. Vervolgens begon ze me daar met die voet te strelen. Ik dacht dat ik gek werd.

We konden allebei horen dat er opgenomen werd. De reactie van mijn schaamteloze dochter was dat ze op een heel verleidelijke manier, zeg maar geil, de wijsvinger van haar rechterhand in haar mond stak, en met de linker wijsvinger flink tussen haar spleetje begon te wrijven. Haar kutje was heel roze en zichtbaar nat. Ik hoopte maar dat mijn stem me niet zou verraden. Hoewel, welke vrouw kon mogelijkerwijs bedenken dat haar man door hun eigen dochter verleid zou worden? Toen het eind van ons gesprek nabij was liet Hanna weten dat ze haar moeder ook nog even wilde spreken. Daardoor veranderde de scene. De hand die ze eerst bij haar mond gehouden had, had nu de telefoon, met de hand van haar kutje wenkte ze me uitnodigend dichterbij. Tegen de tijd dat ze de eerste woorden tegen haar moeder sprak, was ik al druk bezig om de benen van mijn dochter te strelen. Om erachter te komen dat ik me had vergist. Haar benen glinsterden niet van het zweet, maar van een laagje olie dat ze had aangebracht. Net als Hanna, was ik de schaamte en het taboe voorbij. Ik bracht mijn hoofd naar de binnenkant van een van haar knieën en likte langs de binnenzijde van haar dij omhoog. Hoe dichter ik bij haar poesje kwam, hoe meer de friszoete geur van het kruis van mijn dochter mijn neus begon te strelen. Midden in een zin begon ze te stamelen. Toen de punt van mijn tong haar gezwollen labia de eerste keer aanraakte, legde ze haar vrije hand strelend op mijn hoofd. Ondertussen werkte ik mijn tong tussen haar lippen en daarvan hield ze het niet meer. Twee tellen later had ze haar moeder welterusten gezegd en de telefoon op de grond gegooid. Met allebei haar handen drukte ze mijn gezicht tegen haar kutje. Ze kreunde ongegeneerd hard toen ik haar klit begon te bewerken, afwisselend zachtjes en stevig, en met mijn vingers en mond. Haar eerste orgasme had ze nadat ik hooguit twee minuten met haar bezig was geweest.

Bij een vrouw werkt het toch wel heel anders dan bij een man, voordat ik het wist had ze zich alweer hersteld. “Ik wil mezelf proeven op jou,” fluisterde ze, en trok mij naar zich toe. Onze lippen vonden elkaar in een gepassioneerde omhelzing. Lippen, tongen, en tanden, kusten, likten en beten. Mijn dochter was zo gretig geil, en geil gretig, dat het me verbijsterde. Ik wist niet wat me overkwam, zoveel passie had ik nooit achter haar gezocht. Ik had de laatste twintig jaar niet meer zo intens gevreeën, dus het was wel een keertje tijd om de remmen eens goed los te gooien. Maar net als de hele avond al, was ze me ook dit keer meer een stapje voor. Ineens namelijk voelde ik een van haar handen in de richting van mijn broek bewegen. Mijn dochter, mijn eigen vlees en bloed, maakte koortsachtig mijn riem los, ritste mijn gulp naar beneden, ontknoopte mijn broek, en pakte daarna vastberaden mijn penis vast. Niet veel later had ze zelfs mijn ballen in haar hand. Ik dacht dat ik werkelijk zou ontploffen! Hanna weigerde elke hulp van mijn kant, ze wilde mijn penis er zelf uithalen. Tegelijkertijd sabbelde ze aan een oor. Twee tellen later had ze mijn voorhuid omhoog getrokken, waarna ze met een vinger rond het spleetje begon wrijven. Dit ging ik niet lang volhouden. Hanna wurmde zich in de juiste positie onder me, net als tegelijkertijd mijn penis. Ik stond op het punt om mijn dochter te neuken, wetende dat het maar heel kort zou zijn. Haar hete adem streelde mijn oor. “Neem me,” was alles wat ze zei.

Rustig drukte ik mijn heupen naar voren, om vrijwel direct een onbeschrijfelijke sensatie te ervaren. Haar kutje was zo nauw, zo onwerkelijk strak, dat het leek alsof ik het moest openbreken. Ik hield in, dit kon niet leuk zijn voor haar. “Ga door papa, alsjeblieft, niet stoppen nu paps, alsjeblieft, alsjeblieft…” kermde ze echter. Met een allesbeslissende, ferme stoot brak ik er doorheen, door het tunneltje én door het vlies. Want tot mijn verbijs. bleek mijn dochter nog maagd te zijn! ., dacht ik, ik heb godverdegodver net mijn eigen dochter ontmaagd! Meer tijd om daarover gedachten te hebben had ik gelukkig niet, mijn denkvermogen werd geblokt door extase. Om mijn staaf in en uit haar kutje te zien bewegen (was ik mijn spruit echt aan het neuken?) drukte ik me op mijn armen omhoog. Dat daarnaast aan de gelaatsuitdrukking van Hanna vooral verrukking was af te lezen, naast, gek genoeg, ook iets van opluchting, maakte het allemaal erg onwerkelijk. Onwerkelijk lekker. Onwerkelijk heet. Onwerkelijk geil. Haar gekerm en schrille keelklanken vertelden me dat een tweede orgasme niet ver weg was. Feitelijk heel dichtbij. Terwijl ze onder me vol overgave lag te wippen, boog ik me naar haar tieten en zoog hard in haar tepels. Waarna zij haar benen gekruist om mij heen sloeg, en het bijna een minuut alleen maar kon uitschreeuwen. Dat deed het voor mij, ik begon als een razende te stoten. Even leek het alsof ik in brand vloog, toen vloeiden de sappen. Ik deed nog een wanhopige poging om het uit te stellen, maar toen kwam het. En hoe! Mijn dochter moet van binnen erg vol gezeten hebben!

Na afloop lagen we meer dan een uur in elkaars armen. Hanna vertelde me toen waarom het, wat haar betreft, zover gekomen was. Vanaf haar zestiende had ze verschillende vriendjes gehad. Niet zozeer omdat ze dacht dat ze verliefd op hen was, maar omdat het ‘wel aardige’ jongens waren. In tegenstelling tot haar vriendinnen, die er in haar ogen altijd erg lyrisch over deden, had ze bij het vrijen echter nooit een bijzondere opwinding gevoeld. In de afgelopen twee jaar had ze desondanks verschillende keren met iemand geslapen. Maar dat had nooit geleid tot seksueel contact. Niet omdat ze dat niet gewild had, maar omdat het niet ging. Daar was altijd wel een reden voor geweest, of ze was te droog van onderen, of haar lichaam verkrampte gewoon, of ze kreeg al hoofdpijn bij de gedachte alleen al. Een tijdlang had ze van zichzelf gedacht dat ze misschien frigide was. Tot ze een keer ’s nachts wakker werd, midden in een droom, terwijl ze zich aan het bevredigen was. Die droom was niet zo vluchtig geweest als haar dromen meestal waren, deze droom stond haar nog zo helder voor de geest dat ze er eerst van was geschrokken; ze zat bij me op schoot, terwijl we allebei naakt waren, en ik was alleen maar lieve dingen tegen haar aan het zeggen. Nadat de eerste schrik voorbij was, was ze erover gaan nadenken. En hoe meer ze erover nadacht, hoe meer ze vraagtekens bij het taboe was gaan zetten. Tot ze het op een avond zichzelf had toegestaan om aan mij te denken, door zich de droom van die nacht voor de geest halen, en zich tegelijkertijd aan te raken. Dat had ze daarna nog een paar keer gedaan, en toen was het wel duidelijk. Ze moest en zou een keer ervaren hoe het in werkelijkheid met mij zou zijn, en of ze dan ook ‘frigide’ zou reageren. “Wel, en de rest is intussen geschiedenis. Ik weet nu zeker dat ik niet frigide ben, en ook geen last heb van vaginisme,” besloot ze haar relaas. Ik had nog honderden vragen, die ik niet stelde. Daar kreeg ik ook niet echt de gelegenheid voor. Want Hanna was alweer overgegaan tot de orde van de dag, door voor te stellen om maar naar bed te gaan.

Het initiatief bleef vooralsnog bij haar liggen. Eenmaal in de slaapkamer vroeg ze me om op de rand van het bed te gaan liggen, wat ik zonder morren deed. Vervolgens kwam ze naast het bed staan, bukte, trok mijn broek naar beneden, toen uit, en bracht haar gezicht naar mijn kruis. Het eerste wat ik voelde waren haar haren die op mijn buik kriebelden, het tweede haar hete, natte mond die zich om mijn verslapte penis sloot. Ik keek naar mijn dochter, die in een halve draai vlakbij stond. Ze had haar benen lichtjes uit elkaar staan. Ondanks dat ze zich voorovergebogen had, had ze haar benen volledig gestrekt. Ze had een klein en super strak kontje en haar buik was zo plat als een dubbeltje. Dat beeld, en natuurlijk haar mond om mijn penis, zorgden ervoor dat ik binnen de kortste keren weer een mega erectie kreeg. Hoewel ik nu dus wist dat ze niet bijster veel ervaring had, kon ik dat niet merken aan de manier waarop ze pijpte. Alles wat de mond en tong van een vrouw konden doen, deed ze. Toen ik mijn oog op mijn penis viel, en ik de rode lippenstift zag die ze had achtergelaten, waarschuwde ik haar dat ik ging komen. Ze keek op, met mijn pik nog steeds in haar mond, wat een ontzettend geil gezicht was, met een ondeugende blik in haar ogen. Het volgende ogenblik stopte ze voorzichtig een vinger in mijn kont, die ze ook nog eens heen en weer begon te bewegen. Geen idee waar ze dat geleerd had, maar ik explodeerde direct. Hanna liet alles in haar mond belanden, terwijl ze ondertussen met haar tong over mijn eikel likte en haar vinger zo diep als het kon in mijn achterste duwde. Waar het allemaal vandaan kwam wist ik niet, ik bleef maar klaarkomen en lozen. Er leek geen eind aan te komen. Natuurlijk kwam dat einde er wel, en toen deed mijn dochter iets wat ik mijn leven niet meer zal vergeten. Ze trok haar vinger uit mijn kont, veegde daarmee het zaad van haar lippen, en likte vervolgens die vinger schoon. Dat alles deed ze terwijl ze me strak bleef aankijken. Waarna ze zich bovenop me liet vallen en me een nachtkus gaf. Allebei vielen we even later in een diepe, diepe slaap.

De volgende ochtend werd ik om acht uur al wakker. Ik nam de tijd om lang naar mijn naakte dochter te kijken, die nog heel diep lag te slapen. In de houding waarin ze lag en door de kromming van haar rug, leken haar billen wel perziken. Zo strak en fluweelzacht zagen ze er uit. Mijn dochter lag erbij als een ware godin. Ik vroeg me af of ze het avontuur zou gaan beschouwen als ‘eens maar nooit weer’. Mocht dat zo zijn, bedacht ik me, dan wil ik er in ieder geval zoveel mogelijk uithalen. Nu ik toch die grens was overgegaan, dan maar alles. Dus spreidde ik heel voorzichtig haar benen een beetje. Door die handeling alleen al, kwam mijn pik direct tot leven. Mijn dochter had gisteravond laten zien dat ze niet vies was een portie anale seks. Naar haar kontje kijkend, wist ik dat ik haar daar wilde neuken. Nog steeds heel zachtjes spreidde ik haar billen en keek naar het sterretje. Twee tellen later begon ik het te likken. Nog steeds diep in slaap hijgde Hanna zachtjes. Na een minuut of zo was haar anus lekker nat, en klaar voor een vinger. Hoe weet ik niet, maar ik kreeg het voor elkaar om een paar minuten in haar kont te vingeren zonder dat ze wakker werd. Ik weet alleen dat ik heel voorzichtig was en alle tijd nam. De enige reactie die ik kon waarnemen, was dat ze af en toe even kreunde. Uiteindelijk ging ik zo achter haar liggen dat ik mijn pik tegen haar anus aan kon zetten. Mijn vinger en speeksel hadden hun werk goed gedaan, het kostte maar weinig moeite om mijn eikel door haar kringspier te drukken. De rest was kinderspel. Pas toen ik me dieper naar binnen drukte begon Hanna wakker te worden, toen ik tot mijn ballen in haar rectum zat, was ze het helemaal. Er kon geeneens een ‘goeiemorgen’ af, ze lag meteen te hijgen en te kreunen. Mijn Hanna, mijn lieve, geile dochter, liet zich niet alleen door mij in haar kont neuken, ze neukte net zo hard terug.

Haar kontje was net zo strak als haar kutje. Dus was ik net zo snel als gisteravond. Binnen vijf minuten stond ik al op het punt om klaar te komen. Blijkbaar was het een nacht voor allerlei nieuwe dingen waaraan ik nooit een seconde aan had gedacht. Want ineens had ik de plotselinge drang om over het lichaam van mijn dochter te spuiten, alsof ik in een pornofilm acteerde. Dus vlak voordat het zover was, trok ik me gauw uit haar achterste en spoot me leeg over haar rug en, gedeeltelijk, in haar haren. Ik vroeg zelfs of ze haar hoofd wat wilde draaien, wat ze prompt deed, om ook het nodige zaad op haar gezicht te laten landen. Waarna Hanna het in haar gezicht begon uit te wrijven.

Toen ik naar huis ging sliep ze weer. Ik moest mezelf knijpen om te geloven dat het allemaal echt gebeurd was. Mijn vrouw was al op. Ik vertelde haar dat ik voortreffelijk beloond was voor al het werk dat ik voor Hanna had gedaan en dat het een geweldige avond en nacht was geweest. “Hanna is vast heel blij met die gouden vingers van je,” reageerde mijn vrouw. Mijn hart stond even stil, maar gelukkig ging ze verder. “Ze was zojuist aan de telefoon. Er zit ergens een leiding verstopt en ze vroeg of jij daar vanavond even naar zou willen kijken.”

Terug | Auteur: