Een zwoele zomeravond

Het is een zwoele zomeravond als ik met een paar vrienden op de parkeerplaats van de plaatselijke recreatie plas sta. Er wordt nog volop gezwommen door Jongeren, kinderen met hun ouders, en wat oudere mensen. "Danny, ik heb dorst man! Zullen we even naar de Appie rijden?" Ik draai me abdrupt om, "Nick, is cool, stap in!"
Ik loop naar de bestuurderskant van mijn mooie golfje. Best wel trots ben ik erop, ik heb er de hele winter en lente voor gespaard, en eindelijk kon ik hem kopen. Samen met Nick rij ik naar de plaatselijke albert heijn.

Eenmaal binnengekomen loopt Nick gelijk naar het vak waar de blikjes drinken staan. Ik sjok een beetje achter hem aan. "Pardon meneer, mag ik wat vragen?" klinkt het achter me. Een mooie zwoele stem. Als ik me omdraai zie ik een mooie dame, ik schat haar eind twintig. Ze is wel wat klein, 1 meter 65 denk ik. "Natuurlijke dame, wat wilt u weten?" De dame kijkt me lief aan, "kunt u een fles ice tea voor me pakken? Ik kom er niet bij." Ik kijk de dame aan, "Nee, u kan dat niet, maar Danny kan dat wel!" De dame kijkt mij nu verward aan en begint een beetje te bazelen "u... Danny... uuuh... Nou kan u Danny voor me roepen dan?" Ik begin te lachen en vertel de dame dat ik Danny ben, en dat ze me geen u hoeft te noemen. Ze begint te lachen. Snel pak ik de icetea. "Alsjeblieft ..." De dame snapt het, "Anne" zegt ze. "Okee Anne, een fijne avond nog!" Op dat moment loop ik door. Als ik bij Nick aankomt vraagt hij "Wat was dat?" "Oooh ik heb even een fles drinken voor haar gepakt, meer niet" antwoord ik. "Jaja, en daarom hing haar tong op de grond..." Ik kijk Nick vragend aan. "Ze is geil jongen!" zegt hij. Hij pakt een paar blikjes redbull en loopt naar het chipsvak toe. Als hij hier klaar is lopen we naar de kassa om af te rekenen.

Op het moment dat ik bij mijn golfje aankom staat de dame drie autos verder haar boodschappen in te laden. "Ga als de bliksem erheen idioot!" Zegt nick tegen me.
Op het moment dat ik naast haar sta zeg ik "wilde je vriend je niet helpen met boodschappen doen?" Ze schrikt zo erg, dat ze de spullen die ze in haar hand had op de grond laat vallen. Ze bukt om ze op te rapen en onbewust kijk ik naar haar ronde borsten die nu bijna uit haar shirtje vallen. "Je liet me schrikken!" Zegt ze "maar om je antwoord te geven, ik heb geen vriend." Ze kijkt omhoog en ziet dat ik nog steeds naar haar borsten kijk. "Kan je het eigenlijk zien?" Vraagt ze uitdagend. Ik voel de situatie aan "je shirtje zit in de weg. Ik kan het beter zien als die uitgaat!" "Tja, dan moet je misschien maar met me mee naar huis..." Antwoord ze meteen flirterig. Ze loopt naar de voorkant van haar auto, en gaat erin zitten. Een klein minuutje later komt ze er weer uit, en stopt ze een briefje in mijn broekzak. "Kijk maar als je alleen bent, en ik hoor of zie je nog wel." Ze kijkt me zwoel in mijn ogen en strijkt eventjes met haar hand langs mijn kruis. Ze laad de rest van haar boodschappen in haar auto, doet de klep dicht en loopt naar haar voorportier. Nog steeds kijk ik haar verbaasd aan. "Je vriend staat te wachten" zegt ze terwijl ze een dikke knipoog geef. Ze stapt in en start de auto. Ik draai me om en zie Nick inderdaad staan te grijnzen. Hij heeft een blikje redbull in zijn hand en de rest staat op de auto. De auto van Anne rijdt langzaam achteruit als ik naar Nick toe loop. Hij staat alleen te grijnzen en reikt me een blikje redbull aan. "Toch een slim idee om even wat drinken te gaan halen he!"

Eenmaal weer terug bij de zwemplas, staan de rest van de jongens om ons op te wachten. "hehe, duurde lang!" Wordt geroepen. Gelijk heeft Nick het hoogste woord. Hij stapt uit de golf en begint te vertellen. Ondertussen kijk ik op het briefje. Een 06 nummer en een adres. Dat zal ik vanavond eens even smsen, denk ik.

Hoofdstuk 2

Als ik thuis ben gekomen draai ik de douche aan. Ik loop door naar mijn kamer om daar mijn zakken van mijn broek leeg te halen voor ik hem in de was doe. Ik kom het briefje weer tegen. Ik pak snel mijn telefoon erbij en typ een smsje:
‘’Ik kwam je vandaag tegen bij de supermarkt, en kreeg hier je nummer. Rara wie ben ik? Groetjes Danny.”
Op het moment dat ik op verzenden druk wordt er op mijn deur geklopt. ‘Danny, wilde jij gaan douchen?’ Klinkt het door de deur heen. ‘Ja mam!’ Geef ik als antwoord. ‘Okee, ik hoorde namelijk de douche al een tijdje lopen.’ Krijg ik weer terug. ‘Ja ik ga nu douchen en daarna nog een film kijken ofzo op mijn kamer.’ ‘okee, ik ga slapen, weltrusten!’ ‘Trusten!’ Besluit ik het gesprek. Nog snel gooi ik vluchtig een blik op mijn telefoon. Het smsje is verzonden.

In de badkamer aangekomen gooi ik mijn kleren in de wasmand. Ik trek mijn boxer uit en stap onder het heerlijke warme water. Ik sta er eigenlijk nooit zo bij stil, maar wat is het toch eigenlijk lekker als het water op je klettert. Dan denk ik weer aan Anne. Wat had ze een lieve stem, en wat een heerlijke ronde borsten!
Onbewust krijg ik het toch wel warm, en merk ik dat ik toch wel opgewonden begin te raken. Ik zie dat ik een erectie heb. Zal ik met mezelf spelen? Bedenk ik me, of zal ik wachten op de volgende ontmoeting met Anne? Ik besluit toch maar te wachten. Dan denk ik terug dat ze misschien al wel geantwoord heeft, maar met een erectie de badkamer uitlopen is misschien niet zo slim. Er bestaat natuurlijk een kans dat mijn zusje in 1 keer naar buiten kom. Ik draai de temperatuur regelaar van de douche terug naar 22graden. Al snel voel ik hoe het warme water plaats maakt voor het heel wat koelere water. Gelukkig zakt mijn erectie af. Na me snel af te drogen, trek ik een schone boxer aan, en loop snel terug naar mijn kamer.

Mijn telefoon licht op, wat betekent dat ik een smsje heb. Snel ontgrendel ik mijn telefoon, en druk op lezen. Mijn hoop is jammer genoeg vals, het is een smsje van Nick:
‘’Danny, ouwe trekkert, nog nieuws over dat mokkel? We hadden het er net over, maar volgens mij was het niet binnengekomen, we wilde zaterdag gaan stappen, ga je mee? Spreek je morgen! Nick.”
Ik antwoord morgen wel, denk ik.
Balend loop ik naar de spiegel toe. Zal Anne haar telefoon niet in de buurt hebben? Misschien was het allemaal wel een grap. Als ik mezelf in de spiegel bekijk bedenk ik me of Anne me wel aantrekkelijk vind. Ik fitness vier keer in de week, en dat is best te zien. Ik heb dan wel geen sixpack maar de lijntjes zijn toch wel te onderscheiden. Ook mijn armen zijn wel breder dan van mijn vrienden! Dan licht mijn telefoon weer op. Ik loop opnieuw naar mijn telefoon, en heb weer een bericht. Ditmaal van Anne!
‘’hey Danny, ik lig net in bed, sorry voor het late antwoord, ik was even aan de telefoon met mijn beste vriendin. Ik denk wel aan je hoor, en eerlijk gezegt is mijn slipje best wel vochtig! Xx geilezoen, Anne’’

Verbijsterd sta ik er naar te staren. Na het smsje nog driemaal doorgelezen te hebben, besluit ik te antwoorden:
‘’Hey Anne, ik had graag bij je geweest nu inderdaad, en bij gedachtes aan jou begin ik toch wel een bobbel te krijgen. Wanneer zien we elkaar weer? Xx Danny Ps: kom je zoen maar brengen’’
Na het verzenden zet ik de televisie aan. Ik volg de serie maar half, en hoop op een smsje terug.
Mijn telefoon licht weer op.

Hoofdstuk 3

Het is weer een smsje van Anne. ‘’Die bobbel wil ik wel zien dan! Of beter gezegt, voelen! Wanneer heb je tijd om te komen naar mijn bescheiden appartementje? Xx Anne’’.
Ze wilt kennelijk toch wel graag afspreken. Zal ze net zo verlangen naar mij, als ik naar haar? Ik besluit te antwoorden. ‘’wat denk je van morgen avond, rond een uurtje of zeven? Dan zien we wel wat er gebeurt! X Danny.’’
Ik leg mijn telefoon weg. Er wordt net een lijk geborgen in de serie. Omringd door de politie sirenes en het gegil van tv, droom ik toch weer weg naar Anne. Zou ze nu met haar vingers in haar slipje zitten. Misschien zit ze wel gewoon te breien, of ook televisie te kijken. Al snel licht mijn telefoon weer op ‘’morgen avond is prima! Ik kan niet wachten… Xx liefs Anne’’
Ik besluit nog één smsje terug te sturen naar Anne voor ik ga slapen. ‘’tot morgen avond dan! X’’

De volgende morgen wordt ik wakker gebelt. ‘Danny, leef je nog?’ Klinkt het door de telefoon. ‘Ook goede morgen Nick, weet je wel niet hoe vroeg het is?’ ‘Ja kwart over 10. Wat zouden we ook alweer doen om 10uur?’ Antwoord Nick. Fuck, helemaal vergeten, we zouden gaan trainen. Door mijn gedachtes bij Anne, ben ik helemaal vergeten dat ik zou gaan fitnessen met Nick! ‘Uuhm laat me eens denken’ antwoord ik ‘ik moet je in je kont komen neuken…’ Op de achtergrond hoor ik Nick lachen ‘bijna goed, raad nog eens!’ Antwoord hij. ‘Ik kleed me aan, dan kom ik naar je toe!’ ‘Prima, tot zo, en… vergeet de dildo niet mee te nemen!’ Antwoord Nick lachend.

Aangekleed en wel scheur ik door de straten op weg naar Nick. De subwoofer achterin brult de ondertoon van de bas. Welcome to saint tropezzz… klinkt het door de speakers. Door de electro tonen gevolgt.
Bij Nick aangekomen draai ik de radio wat zachter. Ik parkeer mijn golfje voor zijn deur. Nick doet al open als ik net het steegje naar zijn huis oploop. ‘GOZER, you’re a litle late my friend!’ Zegt ie. ‘Heb je koffie staan?’ Vraag ik.
Een paar minuten later zijn we bezig met het powerontbijt naar binnen te werken. Gebakken eieren, een kop koffie, glas jus d’orange, en worstjes. Nick is half Engels, en zijn vader heeft hem geleert hoe je een goed Engels ontbijtje maakt.

In de sportschool aangekomen denk ik terug aan Anne. Vanavond is het zover! Ik kan niet wachten tot ik haar weer zie. Het trainen gaat snel voorbij, en gaat goed! Een goed ontbijt doet wonderen, en de gedachte aan Anne helpt ook wel mee.
‘Zin om nog even te chillen dalijk?’ vraagt Nick. ‘Ja is prima, moet alleen rond 5 uur weer thuis zijn.’ Heerlijk vakantie.

Om half 7 stap ik in de auto. Ik rij naar het adres dat ik gekregen heb, en zie inderdaad het autotje van Anne voor het huis staan. Ik parkeer mijn auto iets verderop. Op mijn horloge is het nu 10 minuten voor 7. Zal ik even wachten, of toch maar aan bellen. Voor ik een besluit kan nemen wordt de deur al open gedaan. Anne staat er in een zomers jurkje, wauw wat staat dat goed! ‘Kom binnen Danny,’ zegt ze.

Hoofdstuk 4

Als de deur gesloten is en ik mijn jas opgehangen heb, loop ik door naar de woonkamer. Er zit nog iemand, balen! Het is een vrouw, eind 40 schat ik. ‘Hallo jongeman, ik ben Jeanet.’ Ik loop richting de vrouw en geef haar een hand. ‘Hallo Jeanet, Danny is mijn naam. Bent u de moeder van Anne?’
De vrouw en Anne schieten beide in de lach. ‘Ik ben de buurvrouw, Anne vroeg of ik even een kopje thee kwam doen, maar ik moest eigenlijk ophoepelen voor 7uur, want er zou dan een knappe jongeman komen.’ Ik kijk Anne aan. Blozend vraagt ze of ik wat te drinken wil. ‘Doe mij maar een cola’tje’ antwoord ik.
Als Anne naar de keuken verdwijnt begint Jeanet tegen me te praten. Ze woont net zoals Anne alleen, en spreken vaak met elkaar af. Het voelt inderdaad bij hun als moeder en dochter, maar dan wel hele goede vriendinnen tegelijk. Voor de computer kan Jeanet altijd bij Anne terecht, en andersom, vragen over relaties bijvoorbeeld, kan Anne bij Jeanet terecht.
Anne komt weer terug met een dienblad. Er staat een glas cola op, en een theepot. Anne schenkt voor zichzelf nog een kopje thee in. ‘Jij ook nog een kopje thee Jeanet?‘ ‘Ik dacht dat je me kwijt wilde’ antwoord ze plagend. Voor Anne kan antwoorden zeg ik Jeanet dat ze toch best nog even kan blijven.
Anne en Jeanet raken in gesprek. Ondertussen bewonder ik het lichaam van Anne in die wulpse jurkje. Haar mooie borsten komen er goed in uit. Ook haar mooie slanke benen onder de jurk zijn om geil van te worden.
Plots kom ik bij zinnen, en merk dat het stil is. De dames kijken mij allebij aan. Ik voel dat ik begin te blozen. ‘Ben je aan het wegdromen beste jongen?’ Vraagt Jeanet. Ik voel dat ik zo rood wordt als een tomaat. ‘Sorry’ antwoord ik, ‘wat was de vraag?’ ‘Wat vind jij van daten via internet?’ Vraagt Anne. ‘Onzin’ antwoord ik ‘je kan net zo goed naar de supermarkt gaan, daar vind je genoeg leuke jongens!’ Jeanet en Anne vinden het een grappig antwoord en beginnen te lachen. Pfoee daar heb ik me goed uit gered met een geintje.

Na nog heel wat geouwehoer en geklets raken de theeglazen leeg. ‘Ik stap nu echt op schatjes’ zegt Jeanet ‘ik zal de jongere generatie lekker samen achter laten.’
Als Anne, Jeanet heeft uitgelaten komt ze weer terug. ‘Jeanet is echt een schatje’ zegt ze ‘maar af en toe een flap uit, en weet ze niet wanneer ze moet stoppen.’ ‘Viel wel mee toch?’ zeg ik haar ‘en nu we alleen zijn, je ziet er goed uit!’
Anne begint te blozen, ‘jij ook’ antwoord ze. Ze komt naast me zitten op de bank. ‘Wil je naar boven toe?’ Vraagt ze. Ik sta op, en pak haar armen vast. Ik trek Anne met een ruk van de bank, zachtjes valt ze in mijn armen.
Onze hoofden bewegen naar elkaar toe, steeds dichterbij. Dan raken onze lippen elkaar, en voel ik hoe haar tong, mijn mond binnendringt. Mijn handen vinden de weg naar haar billen, die ik rustig begin te masseren. Een zachte kreun ontglipt Anne, en ze begint me wilder te zoenen.

Abrupt stop Anne met me te zoenen. ‘Is er iets mis?’ Vraag ik gespannen. ‘Nou uuhm, er is niks mis, maar als we verder willen gaan, moeten we wel echt naar boven gaan!’ ‘Mogen de andere mensen ons niet zien vrijen?’ Vraag ik uitdagend. Anne geeft me een knipoog en loopt voor me uit, ze houdt mijn hand stevig vast en trekt me mee. We gaan de trap op, een paar mooie schilderijen, foto’s en gedichten op canvas, sieren de trap.
Enjoy life everyday,
Tell people what you want to say.
Kick ass, make love, do what you have to do,
Feel good, it’s better, that’s the truth.
Ik lach zachtjes. Make love, ja ik denk dat we dat wel gaan doen ja.

In de slaapkamer staat een mooi groot bed. Het is wel echt een vrouwen kamer. Één bordeaux rode muur, en de andere drie muren zijn crème kleurig. Er hangt een grote foto boven haar bed. Anne is erop afgebeeld, met waarschijnlijk haar ouders, en haar zus. Een kleine televisie tegenover haar hoofdkussens, en twee nachtkasjes naast haar bed met daarop twee identieke schemerlampjes. Verder een grote wandkast aan de linkerkant van haar bed, en overal ruimte om rond het bed te lopen.
Anne ziet mij de kamer in me opnemen. ‘Bevalt het een beetje Danny?’ Vraagt ze. ‘Ja zeker’ vertel ik haar op mijn beurt ‘ben je soms binnenhuis architect?’
‘Antwoord op die vraag krijg je later, maar eerst mag je wat andere dingen met me doen!’ Antwoord ze me met een grote lach op haar gezicht. Langzaam trekt ze haar jurkje over haar hoofd, en kijkt mij aan.
Het uitzicht op haar borsten is nu fenomenaal. Ze heeft een mooie kanten beha aan. Ook haar slipje past prima bij haar beha. Haar buik is platter dan ik verwachtte, en ook haar benen zijn mooi slank, maar toch gespierd. Wauw echt een pracht dame om te zien! Ze komt naar mij toe lopen ‘je denkt toch niet, dat ik de enige ben die vandaag hier uit de kleren gaat?’ Ze kijkt me verleidelijk aan. Ze pakt de onderkant van mijn shirt, en trekt deze handig over mijn hoofd heen. Ze geeft me een kusje op mijn borst, en begint met haar handen mijn broek los te knopen.
Op mijn beurt trek ik haar omhoog. Ze kijkt me verlangend aan. Ik geef haar een kus in haar nek terwijl ik langzaam haar mooie borsten masseer. Mijn mond vind de weg naar haar lippen, en we beginnen teder te zoenen. Ik verplaats mijn handen naar haar rug, waar ze de behasluiting los maken. Langzaam valt haar beha op de grond. Alleen haar mooie kanten slipje heeft ze nog aan.
Uit het niets stopt Anne met me te zoenen en gooit me op haar bed. Lachend val ik op mijn rug. Ze begint met mijn schoenen uit te trekken. Als die los zijn rukt ze mijn sokken uit. Ze kietelt me onder mijn voeten, maar daar kan ik echt niet tegen. Ik rol heen en weer van het lachen, Anne geniet hier duidelijk van.
Ze komt half op me liggen en haar borsten vallen op mijn broek. Ze pakt de sluiting van mij broek en trekt hem in één wilde ruk naar beneden. Mijn boxer trekt ze half mee, en mijn erectie komt tevoorschijn. Ze rukt mijn boxer helemaal uit. Daar lig ik dan spiernaakt.

Anne komt op me zitten. ‘Vind je het lekker, geile beer van me?’ Vraagt ze. Ik ben wel vaker uitgekleed door een dame, maar nog nooit zo geil als Anne het deed. ‘Ja zeker, hijg ik half’ Anne zakt wat af, sluit haar rechter hand om mijn penis en begint langzaam op en neer te bewegen. Hoe teder Anne haar hand over mijn ondertussen kloppende erectie beweegt, voelt heerlijk aan. Als Anne haar hoofd erheen beweegt bouwt ze langzaam de spanning op. Ik voel hoe haar lippen mijn eikel een kusje geven, en daarna neemt ze hem in haar mond. Haar lippen sluiten zich om mijn eikel en ze zuigt ineens heel hard. Dit gevoel is onbeschrijfbaar. Ik voel me alsof ik in de hemel ben. Ze begint op en neer te bewegen met haar hoofd. Steeds sneller en sneller. Ik antwoord door te hijgen en zachtjes te kreunen. Ik voel dat mijn orgasme eraan kom, ‘Anne stop, stop! STOP!’ schreeuw ik het uit.
‘Doe ik het fout?’ Vraagt ze me, terwijl ze langzaam door gaat met me af te trekken. ‘Integendeel’, hijg ik ‘nu is het jouw beurt!’
Ik sta op en duw nu Anne op bed. Ze giechelt even als ik haar slipje naar beneden trek. Ik druk uitdagend een vinger tussen haar lipjes en een zacht kreuntje ontsnapt Anne. Ik begin langzaam met één vinger naar binnen te gaan. Langzaam aan gaat mijn wijsvinger samen met mijn middelvinger naar binnen. Als ik stop en ze langzaam overeind probeert te komen lik ik met een lange haal tussen haar lipjes door. Een harde kreun vult de kamer, zo hard dat ik er zelfs van schrik. Ze maakt haar excuses ‘Sorry maar dit is goddelijk’ hijgt ze. Ik begin te likken alsof mijn leven er van af hangt. Na een tijdje trekt Anne me op haar. Ze begint me weer te tongzoenen. Tijdens de zoen stuur ik mijn erectie richting haar grotje, en vul deze langzaam. Een rilling over haar lichaam, en ik begin te stoten.

Langzaam begin ik sneller en harder te stoten. Anne begint te kreunen. Ik merk dat het hoogte punt nabij is, als Anne me zacht in mijn arm knijpt. Ze rilt en ze komt klaar. Ik trek me voorzichtig terug, maar Anne wilt dit niet. ‘Denk je dat het al over is?’ Verbaasd kijk ik haar aan. ‘Jij bent nog niet klaargekomen jongeman!’ ze duwt me op mijn rug en gaat op me zitten. Ze pakt mijn erectie met haar rechter hand beet, en duwt die richting haar poesje. Langzaam vult hij haar gaatje. Ze gaat over mij heen hangen en begint als een wilde op mijn stijve te rijden. Heerlijk hoe ze dat doet, steeds sneller. Ik voel dat het echt dichtbij is. Ze kreunt geiler dan tevoren, ‘spuit in mijn grotje!’ Ik kom klaar met lange teugen, en ik hijg als een dolle stier.
Anne rolt van me af, en gaat naast me liggen. We hijgen beide na, dan kijkt Anne me recht in mijn ogen. ‘Wauw, dat was echt lekker Danny.’

Als we nog samen liggen na te genieten vraagt Anne ineens ‘hoe oud ben je eigenlijk Danny?’ Ik kijk haar aan, ‘twintig, over 3 maanden wordt ik één en twintig.’ Ze kijkt me aan ‘en jij dan Anne? En hoe oud is Jeanet eigenlijk?’ Stom dat ik naar Jeanet vraag want ik zie Anne bedenkelijk kijken. ‘Vind je Jeanet aantrekkelijker dan mij?’ Vraagt ze me. ‘Nee nee, begrijp me niet verkeerd,’ antwoord ik onzeker. Eigenlijk nu ik erover na denk, is Jeanet ook wel een vrij knappe vrouw, zeker voor haar leeftijd!
Anne begint te lachen, ‘ik plaag je maar hoor! Ik ben zeven en twintig, en ik geloof dat Jeanet vijf en veertig is.’

Na mezelf aangekleed te hebben gaan we weer naar beneden. Als we net weer op de bank zitten, wordt er aangebeld. Anne loopt naar de deur en komt terug door de deur met Jeanet. ‘Hallo,’ stamel ik verbaasd. Jeanet kijkt me lachend aan. ‘Wil je wat drinken buurvrouw?’ Vraagt Anne. ‘Doe me maar een kopje thee schat’ zegt ze. ‘Jij nog iets drinken Danny?’ ‘Een cola’tje zou lekker zijn, schat.’ Antwoord ik met extra nadruk op het laatste woord. Anne loopt met een glimlach naar de keuken. Op het moment dat Anne door de deur is verdwenen kijkt Jeanet me aan ‘jullie hebben wel plezier gemaakt net boven he?’ Ik kijk haar aan met onschuldig grote ogen. ‘Ik heb het wel gehoord, zou je het ook met mij doen?’
Verbaasd kijk ik haar aan, haar borsten zijn erg groot, een cup D denk ik wel. Heer buik is plat, en haar billen zijn mooi rond, en erg vol!
Voor ik kan antwoorden komt Anne weer terug. Jeanet is ondertussen op de andere bank gaan zitten. Anne komt tegen me aanhangen en geeft me een kusje op mijn wang. ‘Jeanet, het is echt een beest in bed!’ ‘Ik geloof het gelijk’ antwoord Jeanet dromerig.

Na nog een halfuurtje gezeten te hebben besluit ik naar huis te gaan. Hoe moet ik afscheid nemen? Anne zegt ‘ik laat je wel even uit!’ Op het moment dat we bij de voordeur staan, drukt Anne haar lippen op de mijne, ze begint me weer te zoenen. Ik zoen haar heerlijk terug. ‘Herinner me wel, en hopelijk wil je snel nog eens langskomen’ zegt ze me. ‘Uiteraard schatje’ antwoord ik ‘dat wil ik wel!’

Als ik net in mijn golfje stap belt Nick me op. ‘Was het lekker?’ Vraagt hij. ‘Wat was lekker?’ Probeer ik onschuldig. ‘Ik belde je 06, maar je nam niet op. Daarna heb ik je huisnummer gebeld en je moeder vertelde mij dat je weg bent gegaan. Zonder dat je mij inlicht zeker. Dus je bent bij dat mokkel geweest’ klinkt het gespeeld kwaad. ‘Niet ontkennen Danny, ik weet het zeker!’ Schreeuwt Nick erachteraan. Dan begint hij te lachen ‘nogmaals, was het lekker?’ Ik antwoord ‘waar ben je nu, ik vertel je alles wat je wilt weten en meer!’ Hij begint te lachen. ‘Kom naar de kroenga’. Dat is de recreatieplas waar we gisteren ook waren. ‘Geef me tien minuten en ik ben er’ antwoord ik. Als ik opgehangen heb start ik de motor van mijn auto. De muziek draai ik hard, en ik geef een dot gas. Met mijn raampjes open en de muziek lekker hard aan rij ik zo de zwoele avond weer in.

Hoofdstuk 5

Nick staat me al lachend op te wachten als ik aan kom rijden. Er staan veel meer mensen dan normaal. ‘Danny!’ klinkt het als ik de deur open doe. ‘Nick, Dennis, Maarten, hoe is het jongens?’ Dennis antwoord meteen ‘wel goed, en met jou dan ouwe chickiefixer!’
Af en toe heeft Dennis van die opmerkingen, waaruit blijkt dat hij of de pubertijd niet achter zich kan laten, of nog steeds een kleuter is. Nick en Maarten kijken elkaar vragend aan. ‘Ja wel goed hoor, Maarten, hoe is het met je motor, is ie al gemaakt?’ Verander ik van onderwerp. Enthousiast begint Maarten te vertellen. Morgen kan ie er weer op rijden, en hij kan niet wachten. Ik snap het wel. Hij had net zoals ik heel de winter en de lente gespaard om een mooie 2e hands Yamaha R1 te kopen. Een weekje heeft hij er mee kunnen rijden, en toen liep het blok vast. Bij de dealer terug gekomen, zat er geen garantie meer op. Hij moest helemaal uit elkaar gehaald worden, en er moest van alles aan gedaan worden.
Als ik weg wil gaan, ondertussen begint het te schemeren, vraagt Nick of ik hem thuis kan afzetten. ‘Tuurlijk, jump in!’ Beantwoord ik zijn vraag.
Onderweg vraagt Nick naar Anne, en wat er gebeurt is. Ik geef antwoord op alle vragen. Bij Nick thuis aangekomen zet ik de auto op de oprit. De vader van Nick komt naar buiten ‘Danny, kom je nog even binnen, een pilsje drinken ofzo?’ Ik antwoord dat ik daar best wel zin in heb, en samen met Nick, en zijn vader drink ik nog een pilsje.

De volgende morgen als ik wakker wordt heb ik 3 nieuwe berichten. Het eerste berichtje is van Maarten ‘’hij staat er weer!! Vanavond @ Kroenga, kunnen we even een stukje rijden!’’
Het tweede berichtje is van Anne ‘’goodmorning sunshine, ik dacht net weer aan je, ik heb heerlijk geslapen, jij ook? Zin om vanmiddag wat bij mij te drinken, je kan ook een vriend meenemen als je wilt. Xx geilezoen Anne’’
Een vriend meenemen naar Anne? Klinkt wel gezellig, samen met Nick even iets te gaan drinken daar. ‘’Hey Anne, ik heb heerlijk geslapen, jij ook? Regel jij dan ook een vriendin? Xx je minnaar’’ antwoord ik naar Anne.
Ook stuur ik gelijk een berichtje naar Nick ‘’Zin om vanmiddag wat te gaan drinken bij Anne, ze fixt ook een meisje voor jou! Danny.’’
Het derde berichtje, is van een onbekend nummer. ‘’ Hallo Danny, ik heb vannacht wel een paar keer aan je liggen denken. Je bent een leuke jongen om te zien. Je nummer heb ik stiekem uit de telefoon van Anne gestolen. Xxxxxx Jeanet.’’
Verbijsterd lees ik het een paar keer door. Wauw, een vrouw van in de veertig, die mooi is om te zien, is voor mij gevallen. Het spookt vragen door mijn hoofd. Moet ik antwoord geven? Moet ik het niet doen? Moet ik soms een keer naar haar toe gaan, en haar een keer nemen? Moet ik het niet doen en voor Anne gaan? Wat een vragen, zonder antwoord.

Ik krijg in de tijd dat ik na loop te denken over Jeanet weer twee nieuwe berichten. De eerste is het antwoord van Nick ‘’Is cool jongen, klinkt gezellig, ik moet nog wel ontbijten, kom je dan ook hier ontbijten? Groetjes, Nick.’’ Ik heb best wel trek, en een ontbijtje bij Nick thuis sla ik nooit af. ‘’is goed jongen, ik kom er zo aan, Danny.’’ Antwoord ik toch maar.
Het tweede smsje is weer van Anne ‘’Oke, om 1uur is dat goed? En ik regel een meisje voor je vriend! Xx je minnares!’’ Het is nu half 11, tijd genoeg dus! ‘’ Is goed schat, tot straks! X Danny’’

Als ik aangekleed en wel beneden kom, zitten mijn moeder en zusje aan tafel te ontbijten. ‘Ook een croisantje Danny?’ Vraagt mijn moeder. ‘Nee dankjewel, ik ontbijt bij Nick.’ Is mijn antwoord. ‘Je bent vrijwel nooit meer thuis, komen je vrienden deze week nog een keer hier?’ Geërgerd kijk ik mijn moeder aan ‘ja komt wel goed hoor!’ Ook mijn zusje kijkt me aan, ‘ik heb Nick ook al een tijdje niet gezien. Lijkt me wel leuk om hem weer te spreken.’ Ze bloost als ze dit zegt. Plagend antwoord ik ‘wil je hem graag zien dan? Vind je Nick een beetje leuk?’ ‘Danny zit suus niet zo te plagen’ antwoord mijn moeder gelijk ‘Nick en Suusje zouden wel leuk samen zijn vind je niet?’ Vervolgd ze lachend. ‘Maaahaaam!!’ roept Suzanne blozend uit. ‘Dat zijn jullie zaken, allebei niet!’ Lachend draai ik me om, loop de deur uit, en stap mijn golfje in.

Met de muziek hard aan, rij ik de straat van Nick in. De oprit is leeg, dus dat betekent dat hij alleen thuis is. Brutaal stuur ik mijn auto de oprit op, en loop naar de voordeur. Toch doet de vader van Nick open ‘Danny, kom erin! Al gegeten?’ Ik schrik hier toch wel van en begin te bazelen ‘Hallo Gerard, uuhm… waar… wat… is je auto gestolen?’ De vader van Nick zijn gezicht vertrekt ‘Wat? Is mijn auto weg?’ Begint hij hysterisch te roepen. Zonder op mijn antwoord te wachten rent hij op zijn sloffen naar buiten. Als het niet zo’n nood situatie zou zijn, zou ik er toch wel om lachen. Een man van 45 jaar, die in zijn badjas en op zijn sloffen naar buiten rent, naar zijn oprit toe.
Hij bukt en kijkt onder mijn auto. Dan rent hij naar de bosjes, trekt de bosjes uit elkaar om te zoeken of er iets tussen zit. Dan rent hij terug naar mij, pakt me bij mijn schouders, en begint me heen en weer te schudden. ‘Danny, Danny, weet jij waar mijn auto is? Heb je hem opgegeten?’
Dan als door een wesp gestoken vertrekt het gezicht van de vader van Nick en begint hij keihard te lachen. ‘Ik kan het niet meer houden’, proest hij uit ‘hij is weg voor reparatie.’
Eindelijk snap ik dat hij me voor de gek heeft gehouden. ‘Gerard, vuile,’ ik kan mijn zin niet afmaken. Ik ben zelf ook in lachen uitgebarsten. Lachend lopen we de woonkamer in, waar Nick op de bank hangt, en naar MTV zit te kijken. ‘Rihanna is echt een lekker wijf Danny, vind je niet?’ Vraagt hij zonder ook maar weg te kijken van het scherm.

Na het ontbijt, en nogmaals gelachen te hebben om de grap van Gerard, wandelen Nick en ik samen naar de voordeur. Op het moment dat ik mijn voorportier open heb gedaan, komt Gerard weer naar buiten rennen. ‘Staat ie er al weer? Is ie door de dief al teruggebracht?!’ Schreeuwt hij door de straat.
Eenmaal op weg draai ik me even om naar Nick. ‘Je pa schaamt zich werkelijk nergens voor he?’ ‘Nope’, is het antwoord van Nick. Ik merk aan hem dat hij gespannen is. ‘Is ze wel knap?’ Vraagt Nick aan me, ‘ik weet het niet man, ik heb haar zelf ook nog niet gezien. Maar anders kan je altijd nog achter mijn zusje aan toch?’ Het is er uit voor ik er zelf erg in heb. ‘Suusje?’ Vraagt Nick nogal verbaasd. ‘Laat maar’, antwoord ik, maar het heeft geen zin. Tot we bij Anne thuis aankomen blijft Nick maar zeuren waarom ik dat zei.

Bij de voordeur doet een ander meisje dan Anne open. Lang bruin golvend haar, een licht tintje, en een mooi slank figuur. Haar borsten zijn kleiner dan die van Anne, maar haar gezicht is super gaaf. Ze zou zo uit een tijdschrift kunnen zijn geplukt. ‘Hoi ik ben Veronique, maar noem me maar Vero.’ ‘Nou hallo Vero’ antwoord ik, ‘ik heet Danny, en dit hier is Nick.’ Ondertussen knik ik naar Nick toe. Nick pakt haar hand en geeft een kusje op de rug van haar hand. ‘Bonjour mademoiselle, Je m’appelle Nick’ Klinkt het in zijn beste frans. Het meisje giechelt en loopt voor ons uit richting de woonkamer, ik kijk naar Nick en kijk hem veelbelovend aan. Nick haalt zijn schouders op, loopt langs me en zegt ‘misschien dat ik maar achter suzanne aan ga.’ Lachend loopt hij achter Veronique aan.

Met een dienblad met daarop een fles cola, vier glazen en een doos met koeken komt Anne de kamer binnen. Ze gaat meteen naast me zitten. ‘Nick, hoe heb jij Danny leren kennen?’ Nick kijkt mij aan, en samen vertellen wij hoe we elkaar vijftien jaar geleden leerden kennen op de basisschool. Dan is het de beurt aan de twee dames. Ze vertellen hoe zij elkaar leerde kennen via via. Het gesprek loopt steeds verder uit.
Op een gegeven moment in het gesprek vraagt Anne me, of ik even haar kan helpen in de keuken. Ik loop met haar mee, en bewonder haar mooie billen. Vandaag heeft ze een sexy spijkerbroek aan, die strak om haar billen spant. Ook haar shirtje zit mooi, haar borsten komen er goed in uit. In de keuken aangekomen geeft Anne me eerst een zoen. Haar handen kriebelen over mijn rug. ‘Vind Nick, Vero iets denk je?’ Vraagt ze. ‘Ik weet het niet, maar ik vind jou wel wat!’ Antwoord ik haar. Meteen daarna beginnen we weer wild te zoenen.

Mijn handen vinden haar billen, en langzamerhand begin ik deze te kneden. Een kreuntje van genot ontglipt Anne als ik met één vinger even over de stof van haar spijkerbroek langs haar lipjes strijk.
‘We moeten echt stoppen schatje’, hijgt Anne ‘anders wil ik dadelijk meer en meer, en moet je me hier op het aanrecht nemen!’ Geil kijkt ze me aan, en ik voel dat mijn broek strakker gaat zitten. ‘Dat kan ook wel’ hijg ik terug, ‘jammer dat er anderen bij zijn!’
De deur vliegt open met Veronique in de opening, ze kijkt nogal verhit naar Anne, en begint te tieren. ‘Die jongen is een vlerk!’ Schreeuwt ze ‘hij wilde me alleen maar een keer neuken zegt hij net. Ik dacht nog dat hij een geintje maakte, maar hij deed zijn broek uit in de woonkamer en wilde me gaan zwaffelen!’ Verbaasd kijk ik Nick aan, die inderdaad met zijn handen op zijn riem zit, en probeert heel onopvallend zijn broek weer dicht te knopen. Anne kijkt boos naar Nick, ‘wat heeft dat te maken!’ Schreeuwt Anne het nu uit. Ik schrik me rot, Veronique en Anne die boos zijn op Nick, hoe moet ik reageren? Dan begint Nick te lachen, en Veronique ook.
Het duurt iets langer voor Anne het snapt. Ik begin ook te lachen en kijk dan Anne aan. Die reageert nog bozer op mij. ‘Wat sta jij nou te grijnzen, hij probeert Veronique te verkrachten!’ Als ze ziet dat Veronique ook staat te lachen snapt ze eindelijk dat het een grap is. ‘Ach val dood jullie twee’ zegt ze lachend tegen Veronique en Nick, ‘en jij ook!’ Voegt ze er aan toe, als ze naar mij kijkt.

Als Nick en ik weer de auto instappen, kijk ik hem aan ‘Veronique is toch wel een gezellige meid toch?’ ‘Jawel, ik kan goed met haar lachen’ antwoord Nick ‘die grap was wel echt goed he?’ ‘Ja zeker, ik schrok me rot!’ Antwoord ik Nick lachend.
‘Even serieus’ zegt Nick ‘ze is echt een mooie dame, en zeker kan ik goed met haar lachen, maar ik denk niet dat het meer wordt dan vriendschap!’ Verbaasd kijk ik Nick aan ‘en waarom dat dan weer?’ Vraag ik hem, nog steeds met grote ogen. ‘Omdat ik Suzanne toch wel erg leuk vind.’ Antwoord hij blozend. Nou is het mijn beurt om te lachen. ‘Wat ben je ook een held!’ Antwoord ik Nick ‘waarom vertel je me dat dan niet?’ ‘Ik dacht dat je boos zou worden’ is het antwoord.

Na Nick thuis afgezet te hebben rij ik door naar huis. Mijn telefoon trilt, een smsje, hij is van Anne. ‘’Kom je vanavond nog even wat drinken bij mij? Ik wil nog een kusje!’’ Grijnzend sms ik terug ‘’offcourse my litle darling, schikt zeven uur, ik moet rond negen uur weer bij de kroenga zijn. XX’’

Thuis gekomen zitten mijn moeder en Suzanne te eten. ‘Eindelijk thuis?’ Antwoord mijn moeder, ‘ja zeker’ antwoord ik. Ik schuif aan en pak een bord met eten. Lekker mijn moeder heeft weer eens macaroni gemaakt. Suzanne kijkt me aan en begint over haar vriendinnen te praten tegen ma. ‘... Ja en Sharona heeft het uit gemaakt…’ ‘waarom?’ ‘Omdat ze iemand anders leuk vind’. ‘Tja’ ‘En die jongen kennen wij ook.’ Ik luister niet echt maar neem het verhaal half op. Sharona is ook een mooi meisje, echt heel grote borsten heeft ze, cup D geloof ik, en is ook nog slank. Haar gezicht is wel lelijker dan het gezicht van Anne.

Hoofdstuk 6

Om zeven uur rij ik terug naar het huis van Anne. Ik parkeer en loop richting de voordeur. Ik bedenk me, wat Anne nu aan heeft.

Als ik binnen kom bij Anne, omhelst ze me. Een kus op mijn wang volgt, en ze kijkt me aan. ‘Hey schatje, ik heb je gemist!’ Zegt ze. Ik zoen haar innig en til haar op. Ze kijkt me geil aan. Haar jurkje schuift naar boven en ik trek hem over haar hoofd uit. In de gang nog steeds zoen ik haar in haar nek. Anne trekt mijn shirt over mijn hoofd zodat ik met ontbloot bovenlichaam in haar gang sta. Haar beha en slipje zijn beide met kant bewerkt en passen perfect bij elkaar. Mijn rechterhand streelt over haar slipje heen haar poesje, een zachte kreun ontglipt Anne terwijl ze haar nagels in mijn rug plant. Een rilling gaat over mijn rug heen, wat is het toch een kleine tijger. ‘Naar boven’ hijgt Anne. ‘Weet je het zeker?’ Vraag ik terwijl ik een vinger snel in haar poes druk. ‘Jaaa’ kreunt ze het uit, ‘ik wil dat je me keihard neemt!’ Schreeuwt ze geil.

‘Ik moet even naar het toilet’ zeg ik haar als we halverwege de trap zijn. ‘Okee maar schiet wel op schatje’ antwoord Anne geil. Anne gaat al naar boven en ik loop de trap weer af naar het toilet. Nadat ik klaar ben, en de trap weer opgeklommen ben, ligt Anne al in bed. Op de dekens ligt ze met haar lingerie nog aan. Ik loop naar haar toe, en trek haar naar me toe. Geil kijkt ze me in de ogen, en rustig maak ik haar beha bandje los. Dan trekt ze mijn broek tegelijk met mijn boxer naar beneden, en begint me vol overgave te pijpen. Ze trekt me op haar bed, en laat me op mijn rug gaan liggen. Ze blijft me pijpen terwijl ze me geil aankijkt. Ze stopt en begint me af te trekken. Op het moment dat ze iets wilt vragen klinkt het melodietje van mijn telefoon. Ik krijg een smsje binnen. ‘Ik kijk straks wel’ zeg ik terwijl Anne raar opkijkt. Ze klimt boven op me, en zoent me zachtjes. Ik zoen haar terug terwijl ik voel dat Anne haar slipje opzij gegleden is, en mijn erectie haar kutje betreed. Anne begint op me te rijden, en we komen samen op een hoogtepunt. Hijgend rolt ze van me af. Ik neem nu de leiding en druk een paar vingers van me, in haar kutje. Ze kreunt zacht terwijl ik steeds harder heen en weer beweeg met mijn vingers. Ik rol langzaam op haar en laat opnieuw mijn erectie in haar verdwijnen. Anne begint harder te kreunen en samen bewegen we naar een hoogtepunt.

Beneden drinken we samen nog wat. ‘Hoe nu verder?’ Vraag ik Anne uit het niets. Ze kijkt me verbaasd aan ‘hoe bedoel je dat?’ ‘Nou blijven we alleen seks hebben, of hebben we een relatie?’ Anne kijkt mij even aan ‘ik weet het niet!’ antwoord ze. ‘Ik blijf nog even liever vrijgezel, maar vind je wel echt een schatje!’
‘Ik vind jou ook leuk schat, maar ik ben het helemaal met je eens!’ En langzaam drink ik mijn cola’tje op.

In de auto denk ik nog eens over de woorden van Anne na. Geen relatie, dat betekent dat ik kan doen wat ik wil. Het klinkt goed, aan de andere kant, de seks met Anne is zo goed, dat ik haar best aan mijn zijde wil.
Voor een stoplicht pak ik mijn telefoon uit mijn zak. Ik had een smsje, dat klopt. “Hey Danny, ga je zaterdag nog stappen met Nick? Sharona en ik willen ook gaan stappen. X Suus’
Ik rij terug naar huis, waar ik Suus aantref met Sharona.

Hoofdstuk 7

‘Hey Suusje’ zeg ik tegen mijn zusje ‘Hallo Sharona, hoe is het met je? Ik ving iets op dat het uit is met je vriend?’ Sharona kijkt me aan ‘ja klopt, het ging niet zo goed meer, en ach er lopen veel meer leuke jongens rond’ anrtwoord ze meteen. ‘Precies!’ antwoord ik ‘het is een cliché maar geen hand vol maar een land vol!’ Ik richt me weer naar Suzanne ‘Suus, is mam thuis?’ ‘Boven, bezig met de was’ antwoord ze. ‘Blijf je slapen Sharona?’ vraag ik haar. ‘Ja’ is haar antwoord.

Ik voel iets trillen in mijn zak. Een smsje, van Maarten “Je hebt niks meer terug gestuurd, de R1 staat weer voor de deur, moet ik nog een extra helm meenemen? X Maarten’. Dat is waar ook, ik had een smsje van Maarten gehad vanmorgen. “Ja is cool, lijkt me vet, hoelaat spreken we af bij de Kroenga? X Danny.” Antwoord ik in de sms. Ondertussen zijn Sharona en Suus weer in gesprek geraakt. Het gaat over morgen avond waar ze gaan stappen. Stiekem kijk ik toch even naar de mooie D cup van Sharona, en jammer genoeg blijft dit niet onopgemerkt. Suzanne kijkt me aan als ik net met mijn hoofd weg draai. Ik kijk haar aan terwijl ze net haar telefoon pakt.
‘Ik ben even boven, uuhm, ik moet even met Maarten iets afspreken, en uuhm , ja tot straks’ probeer ik me eruit te praten.
Nog voor ik boven ben heb ik een smsje binnen van Suzanne “BUSTED!” Fuck, gesnapt denk ik.

Maarten belt me op, ‘Danny, moet ik anders jouw kant op komen, dan kunnen we samen richting de kroenga rijden.’ ‘Klinkt vet Maarten, maar ik heb beloofd Nick op te halen, en misschien vind mijn zusje het wel leuk als ze een keer mee kan samen met Sharona.’ ‘Okee’ antwoord Maarten weer ‘met zijn vijven op de motor is ook niet zo slim inderdaad’ zegt hij lachend. ‘Dan meeten we toch gewoon 10 uur bij de Kroenga ofzo?’ Vervolgt hij zijn zin. ‘Is goed Maarten zie ik je dan!’

Het is ondertussen half 10 als ik weer beneden kom. Sharona en Suus zitten nog steeds te praten over het stappen van morgen avond. Als ik opgemerkt wordt door Suus, krijg ik een verwijtende blik mijn kant op geslingerd. ‘Ga je morgen nog mee stappen Danny?’ vraagt Sharona. ‘Ik zou al met Nick, Maarten en Dennis ergens heen gaan.’ ‘We kunnen toch ook daarmee gaan?’ Reageert Suus. ‘Zodat jij zeker naar Nick kan kijken’ antwoord ik op Suus ‘ja en jij naar de tieten van Sharona!’ Reageert ze snel en bits. Kut, denk ik bij mezelf. Sharona stamelt een beetje. ‘Kijk je naar mijn tieten dan Danny?’ Met een rood hoofd reageer ik, ‘nou ze zijn niet echt te missen he?’ Sharona begint te lachen, ‘Ik denk erover om ze te laten verkleinen’ zegt ze. Gelijk reageer ik ‘Nee! Niet doen, ze zijn mooi zo!’ Nu bloost Sharona. ‘Slapen jullie vanavond bij elkaar?’ Vraagt Suus voorzichtig. Ik droom weg, Sharona in mijn bed, en de leuke dingen die dan gebeuren…

Weer terug bij mijn positieven verander ik het onderwerp. ‘Ik ga even naar de Kroenga. Maarten heeft zijn R1 mee, en wilde een stukje rijden, hebben jullie zin om mee te gaan?’ ‘Ja leuk’ antwoorden ze beide. Na een zoen op de wang van mijn moeder gegeven te hebben stappen we met zijn drieën in de auto en vertrekken richting het huis van Nick. Hij komt naar buiten voordat ik nog maar stil sta. Loopt richting de auto, en stapt naast mij in. Sharona en Suus zitten beide op de achterbank. ‘Hey Sharona, en dag schoonheid!’ Begroet hij de twee meiden. Suus en Sharona beginnen te giechelen. Nick draait zich naar mij toe, waar ik met een pruillip zit. ‘Ik dacht dat ik je schoonheid was’ speel ik verdrietig.
Lachend met zijn vieren rij ik weg bij het huis van Nick.

Hoofdstuk 8

De kroenga is nogal uitgestorven als we daar aankomen. Maarten is er nog niet, dus ik zet de auto op mijn vaste plek. Ontspannen stap ik uit en de rest volgt. ‘Wel uitgestorven hier zeg!’ Is het eerste wat Nick zegt. ‘Ja klopt maargoed, Maarten zal zo wel komen’ antwoord ik hem. Inderdaad nog geen 5 minuten later klinkt er een hard gebrul. ‘Daar zal je hem hebben’ zeg ik.

Als Maarten zijn helm afzet kijkt hij me aan ‘is het geen plaatje?’ Vraagt hij. Nick staat er bij, zijn tong valt bijna op de grond. ‘Mooi speeltje Maarten’ zegt Suus tegen hem. ‘Ja inderdaad’ bevestigd Sharona. Na wat gepraat over de motor vraagt Maarten aan Nick of hij een stukje achterop wil. Dit laat Nick geen twee keer vragen. Voor ik het weet heeft hij al een helm op. Samen rijden Maarten en Nick richting de stad.

Het gesprek over het stappen komt weer op gang. Sharona begint erover welke discotheken zij mooi vind. ‘Niet die, daar heb je die vieze oude mannetjes die alleen maar naar je tieten kijken’. Vang ik op uit de mond van Suus. ‘Ja klopt’ zegt Sharona ‘alleen Danny mag naar mijn tieten kijken’. Ik draai me om richting de twee dames. ‘Grappig!’ zeg ik ze. ‘Maar ik meen het’ zegt Sharona blozend.
Het gebrul wordt weer luider, Maarten en Nick komen terug, maar ze zijn niet alleen. Achter ze rijd een politie motor. Kut, denk ik, dit zal niet veel goeds betekenen. Maarten stopt zijn motor naast mijn golfje. ‘Zo heren, jullie reden een beetje te hard hè? Vraagt de agent. Nick kan zijn grote mond niet houden ‘een beetje? Man je kon ons niet bijhouden al zou je het willen!’ Roept Nick uit. Maarten geeft Nick een schop. ‘Hoe je smoel idioot’ zegt hij. De agent begint te lachen. ‘Wil je een race doen dan? Jij met je grote waffel.’ ‘Kom maar op!’ zegt Nick gespannen. Nu is het de beurt aan Maarten ‘Waar wil je mee racen? Rennend?’ Nick draait zich om ‘ik leen jouw motor wel.’ Dan lacht Maarten ‘je kan niet eens fietsen!’ Ik kijk Nick aan ‘daar heeft Maarten wel een punt he!’ Antwoord ik lachend. ‘Hé!’ roept Nick ‘ik ben al een hele week nergens tegen aan gefietst!’
De agent heeft het niet meer. ‘Stop, stop!’ Roept hij proestend uit ‘ik pis in mijn broek, ik pis in mijn broehoek!’
Als hij bijgekomen is, pinkt hij een traantje weg uit zijn ooghoek. ‘Zo hard tijdens het werk heb ik al jaren niet meer gelachen.’ Grinnikt hij. ‘Maar even serieus, niet meer zo hard rijden jongeman, nu heb je geluk, maar de volgende keer als je een saaie drol als agent heb, kom je er waarschijnlijk minder goed vanaf.’
Maarten bedankt de man. De agent stapt op zijn motor, draait hem om, en rijd weg. ‘Bedankt Nick’ zegt Maarten lachend.

Na een uur nog bij de Kroenga gestaan te hebben, nemen we afscheid. ‘Morgen met zijn allen naar de Miami?’ Vraag ik aan de groep. ‘Goed idee!’ Keurt iedereen het plan goed. ‘Dan rond negen uur bij mij thuis verzamelen.’ Zegt Nick.

Thuis gekomen, wens ik Sharona en Suus weltrusten. ‘Mag ik nog bij je komen liggen?’ vraagt Sharona giechelend. ‘Je doet maar’ antwoord ik dromerig. Suus en Sharona laat ik giechelend achter.

Als ik me net omdraai in mijn bed hoor ik de deur van mijn slaapkamer open gaan.

ls de deur terug valt, draai ik me naar de deur. Ik knip het licht aan op mijn kamer en zoals verwacht staat Sharona daar. ‘Mag ik er echt bij komen liggen?’ Luid haar vraag. ‘Van mij wel, al heb ik een vraag.’ Sharona lijkt een beetje gespannen. ‘Waarom?’
‘Je bent leuk Danny, ik heb vaak erover gedacht, en het met Suzanne erover gehad. Ik was bang dat de vriendschap kapot zou gaan, maar het tegendeel is waar.’ Vragend kijk ik haar aan. ‘We hebben een afspraak gemaakt,’ vervolgt ze. ‘Als ik iets met je zou krijgen, en het gaat uit, blijven we gewoon vriendinnen.’

Ik denk erover na, klinkt opzich wel logisch. Ik schuif een eindje op. Sharona loopt naar mijn bed toe, en wilt erin stappen. ‘Wacht even,’ zeg ik. ‘Je moet nog wel iets weten, ik heb een dame, waar ik een soort van seks relatie mee heb, de laatste tijd.’ Sharona kijkt nogal verschrikt. ‘Het spijt me, en misschien had ik het eerder moeten zeggen, maar het zei zo. Ze wilt niks vast met me, en ik eigenlijk ook niet met haar, maar de seks is geweldig.’

Sharona kijkt me nog steeds verschrikt aan. Eindelijk zegt ze wat ‘wat vind je dan van me Danny?’ Ze klinkt verdrietig. ‘Een hele mooie meid, en een hele lieve meid.’ ‘Kan je verliefd op me worden denk je?’ vraagt ze nu iets zelfverzekerder. ‘De tijd zal dat leren, ik denk het wel.’ Antwoord ik naar waarheid. ‘Dan moet ik maar laten zien, dat de seks met mij ook geweldig kan zijn’ zegt ze. Voor mijn ogen trekt ze haar hemdje over haar hoofd. Haar zware borsten in een zwarte beha vallen terug op hun plek. Dit wind me echt ontzettend op. Ik kan mijn ogen er echt niet vanaf houden! Ze maakt de knoop los van haar broek, en stroopt haar skinny jeans naar beneden. Samen met haar sokken trekt ze deze uit.
In mijn broek merk ik, dat ik het erg leuk vind om te zien. Er begint wat tegen de rand van mijn bokser te slaan, en het scheelt niet veel of hij schreeuwt: IK WIL ERUIT!
Sharona stapt bij me in bed. ‘En je slipje en beha dan?’ Vraag ik brutaal. ‘Die doe ik nooit zelf uit’ zegt ze met een dikke knipoog. ‘Die laat ik altijd uit doen.’
Ze gaat over me heen hangen, en knipt het licht weer uit. De inkijk in haar beha is werkelijk perfect, en mijn kleine vriend in mijn boxer merkt dat. Ook Sharona lijkt te merken dat ik het geil vind. ‘Heb je het warm Danny?’ Fluistert ze in mijn oor.

Een rilling gaat over mijn rug als haar lippen zich naar die van mij bewegen. En Anne dan? Spookt het door mijn hoofd. Die wilde niks vast! Schreeuwt een ander stemmetje.

Ik geef me over aan het moment, en vurig zoent Sharona me op mijn mond. Mijn handen begeven me naar haar rug, met één hand knip ik haar beha open, en geef haar heerlijke grote borsten hun bewegingsvrijheid. Ze laat hem van haar armen afglijden, en zoent me heerlijk. Haar rechterhand begeeft zich naar mijn schaamstreek, en begint me daar over mijn boxershort te strelen. Tegelijk masseer ik met één hand haar heerlijke borsten, terwijl ik met de andere hand haar over haar poesje streel.

Ze duwt me in mijn kussen en komt op me zitten ‘laat me jou eens verwennen’ zegt ze hees, terwijl ze richting mijn voeten schuift. Met twee handen trekt ze mijn boxershort van mijn billen. Meteen schiet mijn erectie eruit stijf omhoog. Ik hoor Sharona iets zeggen ‘ooh, dat is iets meer dan Kay had.’ Zegt ze nogal geschrokken. ‘Zo groot is hij toch niet?’ Vraag ik onzeker. ‘Hmmm hij is geweldig!’ zegt ze.

Ik voel hoe haar slanke vingers zich erom heen spannen. Mijn boxershort ligt ondertussen ergens verderop in mijn kamer. Rustig begint Sharona op en neer te bewegen. Mijn eikel raakt ze steeds heel even aan, en laat haar hand dan weer rustig zakken.
Langzaam sluit ik mijn ogen. Dan voel ik iets zachts over mijn eikel heen gaan. De warmte en vochtigheid van haar speeksel voelt heerlijk over mijn gladde eikel.
Ik open mijn ogen.

Recht kijk ik in haar ogen. Mooi blauw zijn ze, en ze kijkt me doordringend aan. Elke keer dat ze op en neer beweegt met haar hoofd over mijn erectie, wippen haar grote borsten even van mijn benen op, om er daarna weer zacht op te landen. Steeds sneller begint ze op en neer te gaan met haar hoofd.
‘Stop anders kom ik klaar’ hijg ik. Ze stopt met me te pijpen ‘maakt dat uit dan?’ Vraagt ze me. Ik pak haar armen beet, en trek haar boven op me. ‘Ja eigenlijk wel’ zeg ik ‘ik wil je liever in je poesje spuiten’.

Ik duw haar op haar rug, en mijn handen vinden haar slipje. Ik trek hem in één ruk naar beneden. Haar geschoren kutje komt tevoorschijn. ‘Heerlijk!’ roep ik verrukt uit. Ze begint te giechelen. Mijn vingers vinden hun weg, en langzaam gaat er één vinger naar binnen. Volgens mij vind ze het lekker, want Sharona begint met haar heupen heen en weer te gaan en zacht te hijgen. Mijn hoofd komt dichtbij haar lipjes, en met een lange haal, lik ik over haar zachte, warme lippen heen. Een zachte kreun ontglipt Sharona, waarna ze zich verontschuldigd. ‘Sorry voor het gekreun’ hijgt ze uit. ‘hoezo sorry? Dat is een compliment’ antwoord ik. Mijn tong gaat sneller heen en weer, en Sharona hijgt en kreunt achter elkaar door.

Ik stop met beffen, en ga op haar liggen. Ik masseer haar grote borsten, en zeg haar ‘sluit je ogen.’ Ze sluit ze langzaam. Ik blijf haar borsten masseren met één hand. Met mijn andere hand stuur ik mijn harde geslachtsdeel richting haar vaginale ingang. Met een harde stoot, druk ik hem in één keer helemaal naar binnen. Het is nu geen zachte kreun die ontglipt. Het lijkt meer op een luchtalarm. ‘Niet zo hard schreeuwen’ sis ik lachend in haar richting. Met een rood hoofd verontschuldigd ze zich weer.
Langzaam aan begin ik steeds harder te stoten. Al snel voel ik dat er wat gaat komen.

Mijn telefoon begint het melodietje af te spelen van mijn ringtone. Ik haal mijn erectie uit Sharona, en pak mijn telefoon van het nachtkastje.
Maarten belt. ‘Sorry, deze moet ik echt even opnemen’ zeg ik tegen Sharona. ‘Is goed hoor’ zegt ze op haar beurt.

Hoofdstuk 9

‘Maarten, waarom bel je, het is midden in de nacht man’. Zeg ik meteen door de telefoon als ik opgenomen heb. ‘Het spijt me je te storen’ klinkt de stem van Maarten. Dit klinkt niet goed, het klinkt alsof er iets ergs is met Maarten. ‘Het is Mandy, ze wilde weer wat met me, en nu is ze bezig met een ander man.’ Ik kijk naar Sharona en naar de klok. Sharona lacht lief naar me, en haar mooie ogen twinkelen. Op de klok staat 0:34 aangegeven. ‘Moet ik naar je toe kome?’ Vraag ik aan Maarten. Plots schiet me iets te binnen. ‘Maarten we moeten morgen over iets praten, ik denk dat ik een dame ken die jij wel leuk zal vinden.’ Maarten stemt hiermee in, en bedankt me. ‘Geen probleem man, heb je vrienden voor!’ Antwoord ik voor ik ophang.

Sharona kijkt me vragend aan, ‘wat is er aan de hand?’ Vraagt ze. ‘De ex van Maarten waar hij toch mee bezig was, is nu met een andere jongen aan het kloten.’ Antwoord ik op haar vraag. Sharona is het met me eens, dat het echt een kut streek is van Mandy.
Sharona en ik kijken elkaar aan. ‘Verder gaan waar we net gebleven waren?’ ‘Klinkt goed’ zegt ze. Ze trekt me boven op zich. Ze geeft me een kus in mijn nek. Een rilling gaat over mijn rug. Haar lippen vinden de mijne, en ik voel hoe haar warme tong mijn mond binnen komt. Het begint in een hevig rondje tongworstelen. Ik hoor in mijn hoofd de scheidsrechter al roepen, “Danny ligt aan kop, maar Sharona vecht zich terug. Oeeff wat een harde stoot van Sharona op de tong van Danny. Daar komt de tongkiller van Danny, draait in, en ooh wat een mooie linkse draai!”
Haar handen vinden mijn billen, en knijpen er eens goed in. ‘ik wil je in me voelen Danny’ hijgt Sharona.

Opnieuw druk ik mijn erectie in haar vagina. Een zacht kreuntje ontglipt opnieuw uit de mond van Sharona. Langzaam aan begin ik sneller te stoten. Sharona haar nagels krassen zacht over mijn rug. Hijgend lijd ik Sharona naar haar hoogtepunt, en zei mij, naar de mijne. Ik voel dat ik ga klaar komen, ‘ik kom bijna klaar’ hijg ik uit. ‘Doe maar!’ Kreunt Sharona. Ik voel hoe mijn sperma opkomt, en zich met grote kracht in haar kale poesje spuit.
Na nog wat knuffelen en zoenen vallen we in elkaars armen in slaap.

De volgende morgen wordt ik wakker. Ik denk aan Maarten en zijn telefoontje. Gelijk sms ik Anne “hey anne, ik heb met een ander meisje seks gehad, en ik denk dat het wat wordt, heb je wel zin om nog eens af te spreken, en Veronique wil ik voorstellen aan een goede vriend van me. Xx Danny”. Sharona ligt nog lekker te slapen. Zelfs als ze slaapt is ze mooi! Veronique zou trouwens goed bij Maarten passen. Als ik aan Veronique denk, is ze de perfecte dame voor Maarten, precies waar hij op valt. Al snel heb ik een smsje terug. “Hey Danny, hmm jammer, maar dat kon gebeuren. Misschien behoefte aan een trio? Veronique komt vanavond bij me eten. Kom anders ook met je nieuwe vlam en die vriend van je. X Anne ps: ze heeft mazzel met je!”

“Een trio? Bood Anne nou een trio aan tussen mij en Sharona?” Gaat er door mijn hoofd nadat ik het smsje van Anne heb gelezen. Ik zal het straks wel aan Sharona vragen als ze wakker is. Ook Maarten moet ik nog smsen over het eten van vanavond.

Hoofdstuk 10

"Maarten, hoe is het nu? Heb je een beetje geslapen? Ik heb een vraag, kan ik je even bellen? X Danny” Sms ik naar Maarten. Ik draai me om en zie Sharona haar ogen openen. Ze rekt zich uit, en even komt haar rechter tepel boven de deken uit. Ik kijk ernaar, en plagend trekt ze de deken erover heen. ‘Viespeuk!’ zegt ze lachend.
Ik kijk in haar blauwe ogen. ‘Ga je mee vanavond wat eten bij Anne?’ Vraag ik haar. ‘Ja is goed, maar we zouden ook nog naar de Miami gaan he!’ reageert Sharona. Oja dat wat ik bijna vergeten. ‘Ja komt goed, maar ga je mee dan?’ Vraag ik haar. ‘Ja is goed.’ Zegt Sharona.

“Tuurlijk kan je me bellen, heb wel een beetje geslapen, ben nu thuis, groetjes, Maarten” Krijg ik als antwoord. Ik besluit even naar Maarten toe te rijden, in plaats van hem te bellen. ‘Ik moet even weg Sharona’ zeg ik. ‘Aah waarheen?’ vraagt ze. ‘Weet je nog het telefoontje van Maarten gisteren?’ vraag ik. ‘Ja natuurlijk weet ik dat nog.’ Antwoord ze. Ik leg haar uit dat de vriendin van Anne, vanavond ook komt eten, en dat echt iets voor Maarten is. Ik vertel haar dat ik nu even naar Maarten rij om het hem te vertellen.

Een paar minuten later zie ik de teller oplopen van mijn golfje naar 90. In de achteruitkijk spiegel zie ik een blauwe golf snel dichtbij komen. Op deze weg is 80 toegestaan, en ik denk dat die andere golf mij wilt uitdagen. Ik schakel van versnelling 5 terug naar versnelling 3, gelijk loopt de toerenteller op naar 5000 toeren, en trek ik hem door richting de 7000 toeren. 110 staat er nu op de klok, en druk het gaspedaal nog verder in. Over schakelend naar zijn 4 en op 5500 toeren zie ik de golf nog steeds in mijn achteruitkijk spiegel. Er klopt iets niet, er zitten twee oudere mannen in, en er komt een bordje naar beneden. Gelijk ga ik vol in de ankers, en rem af terug van 130 naar 90 km/u. Maar het is al te laat. Ik krijg een stop teken, fijn!
Aan de kant gezet stapt de bestuurder van de politiewagen uit, het is de motoragent van gisteravond.
‘Goedemorgen jong man’ zegt de agent. ‘Jij was die golf bestuurder van gisteren he?’ Vraagt hij. ‘Jullie houden wel van hard rijden of niet?’ Zegt hij lachend.
Na een woordenwisseling, en wat lachen heen en weer zegt de agent ‘je krijgt nog één keer een waarschuwing op voorwaarde.’ ‘En dat is?’ Vraag ik. ‘Volgende keer is het trakteren.’ Zegt hij lachend als hij richting de politie auto terug loopt. Hij toetert een keer en rijdt weg.

Eenmaal bij Maarten aangekomen vraag ik of hij mee gaat eten bij Anne. Ik vertel hem dat er een bloedmooi meisje komt. Daar heeft hij wel oren naar.

Om 7 uur ’s avonds rijden we met zijn drieën richting het huis van Anne.

In de auto is het gek genoeg niet Maarten die zenuwachtig is, maar juist Sharona. Ze heeft besloten om achterin te gaan zitten zodat Maarten die overigens een stuk langer is voorin plaats kon nemen. Elke keer wanneer ik in de achteruitkijk spiegel kijk, zie ik Sharona nerveus met haar, haar spelen.
Maarten daar in tegen praat aan één stuk door over de R1. Als ik hem vraag naar Mandy kijkt hij me aan. ‘Vergeet Mandy, ik hoop dat het meisje waar je over vertelde net zo mooi is.’

Met Sharona hand in hand loop ik naar de voordeur. Anne doet de deur open ditmaal. ‘Hey Danny gezellig’ zegt ze meteen. Dan richt ze zich tot Sharona ‘hey, ik ben Anne, kom toch binnen.’ Sharona kijkt haar aan, geeft haar een hand en stelt zich dan voor. Maarten sjokt er een beetje achteraan. Eenmaal in de woonkamer neemt Anne geen blad voor haar mond. ‘Je hebt wel een mooie dame uitgekozen Danny’ zegt ze meteen. Veronique is er nog niet. Maarten zit er een beetje paniekerig bij. Anne kijkt Sharona aan. Gelijk begint Sharona te praten met Anne. Het lijkt wel alsof ze al jaren vriendinnen zijn.

Als de bel gaat springt Maarten gelijk op. ‘Is het haar?’ Vraagt hij aan Anne. Anne lacht hier een beetje om. Als ze naar de gang loopt richt ik me tot Maarten. ‘Het kan ook Jeanet zijn, is ook wel een mooie dame van eind 40.’ Maarten kijkt me verschrikt aan, maar als Veronique in de deuropening verschijnt, wordt dat gelijk weg gevaagd. Veronique kijkt naar Maarten, en Maarten naar Veronique. Veronique neemt plaats naast Maarten en richt zich tot Anne, ik lust wel een cola’tje schat.’ Zegt ze. Maarten zegt ‘ik moet even naar het toilet.’
Op het moment dat Maarten door de deur heen is, richt ik me tot Veronique. ‘Vind je het wat?’ vraag ik haar. ‘Een mooie jongen, maar ken hem nog niet he.’ Antwoord ze blozend.

‘Anne, ik geef Sharona even een rondleiding’ roep ik de keuken in. ‘Prima!’ is het antwoord. Samen lopen we de trap op, richting de badkamer. Als we in de slaapkamer van Anne zijn, gaat Sharona op het bed zitten. ‘Zou je hier seks met me willen hebben Danny?’ Vraagt ze me uitdagend. Ik neem plaats naast haar, en al snel liggen we samen op het bed van Anne te zoenen.
Zonder een waarschuwing wordt de deur open gedaan. Het is Anne in de deuropening. ‘Wilt het lukken?’ vraagt Anne ondeugend. Ik voel hoe de spanning stijgt in de kamer. Sharona begint een excuus te stamelen. ‘Maakt niet uit meid!’ is het antwoord van Anne. Ze loopt naar Sharona toe, en haalt haar hand door het haar van Sharona. ‘Je bent een mooie meid, Danny heeft smaak’ zegt ze. ‘Heeft hij het er eigenlijk al over gehad met je?’ vervolgt Anne haar zin.
Tja, ik had het nog niet met Sharona over de trio gehad, als dit maar goed gaat, schiet er door mijn hoofd heen.
‘Over wat?’ vraagt Sharona aan Anne. ‘Een trio met mij en Danny en jou’ is het antwoord van Anne.
Sharona kijkt me verbaasd aan. ‘Nee, nog niet, maar opzich lijkt me dat niet verkeerd.’ Is het antwoord van Sharona. Verbaasd kijk ik naar haar. Voor ik het weet drukt Anne haar lippen op die van Sharona. Ik voel hoe mijn erectie tegen mijn gulp aan begint te drukken. De twee dames die ik knap vind staan voor mijn neus elkaar te zoenen.
‘Maar Maarten en Veronique dan?’ Vraag ik ineens. Anne stopt met het zoenen van Sharona. ‘Die zijn zo druk in gesprek over koetjes en kalfjes, die missen ons heus niet.’ Antwoord ze.

Anne trekt mijn broek uit, terwijl Sharona mij nu zoent. Mijn handen vinden de borsten van Sharona, terwijl Anne ook mijn boxershort uit trekt. Gelijk voel ik hoe de warme lippen van Anne over mijn erectie glijden, terwijl Sharona’s tong, als een centrifuge tekeer gaat in mijn mond.
Op dit moment prijs ik mij de gelukkigste man op aarde.

Hoofdstuk 11

Sharona begint te trekken aan de onderkant van mijn shirt, terwijl ik nog steeds heerlijk gepijpt wordt door Anne. Het shirt gaat uit, en Sharona haar lippen dwalen af naar mijn tepels. Normaal zoog ik wel eens op de tepels van mijn ex vriendin, maar dat heeft nog nooit een meisje bij mij gedaan. Meteen gaat er een rilling door me heen, wat een vreemd, maar toch opwindend gevoel is dat!
In de tussentijd is Anne gestopt met haar lipjes, mijn eikel te aaien. Ze heeft besloten ook haar broek uit te trekken. Op het moment dat de strakke spijkerbroek, de ronde billen van Anne heeft verlaten, komt een mooie, zwarte string tevoorschijn. Het lapje dat haar poesje bedekt is doorzichtig, en dat geeft een mooi beeld op de strakke, geschoren lipjes, van het heetste plekje van Anne. Sharona, is ondertussen ook gestopt met mij te verwennen, en heeft besloten ook wat kledingstukjes uit te trekken. Haar strakke topje wordt razendsnel over haar hoofd getrokken.

Anne en Sharona bewonderen elkaar. Als ook de beha van Sharona uitgaat, houdt Anne zich niet in. Ze trekt Sharona naar zich toe, en neemt haar rechtertepel in haar mond. Sharona vind dit wel een lekker gevoel, en valt naast me neer op het bed. Ondertussen beweeg ik al liggend, mijn hand naar haar benen, en streel haar over haar broek heen. Anne trekt al zuigend haar slipje uit, springt van schrik op, loopt naar haar deur toe, en draait deze met een sleutel op slot. ‘Tja, als Veronique en Maarten nu uitgesproken zijn, kunnen ze ons nog niet storen’ zegt Anne opgewekt. Sharona lacht om die opmerking. Ook Sharona staat op en loopt richting Anne. ‘Danny, zou je het geil vinden als ik Anne verder uitkleed?’ Vraagt Sharona mij. Dat zie ik inderdaad wel zitten. ‘Ja dat klinkt goed!’ Stamel ik dan ook.

Sharona zoent Anne weer, terwijl ze de onderkant van het t-shirt van Anne vastpakt. Ook Anne’s strakke shirtje gaat over haar hoofd heen uit. Al zoenend knipt Sharona de beha open van Anne, die meteen valt. Dan zakt Anne door haar knieën, en begint de broek van Sharona open te maken. Ik sta ondertussen op, en begin Sharona te zoenen. Mijn erectie drukt tegen het bovenbeen van Sharona en het voorhoofd van Anne. Al snel vinden de lippen van Anne mijn erectie weer, en begint haar tong over mijn eikel te dansen. Het gehele zwanenmeer wordt opgevoerd, en ik geniet er heel erg van!

Terwijl ik nog heerlijk sta te zoenen met Sharona, begint Anne Sharona zittend te beffen. Gelijk springt er een genot kreuntje uit de mond van Sharona. Ik stop met Sharona te zoenen, en trek Anne overeind. Ik duw Anne op het bed, terwijl ik zorg dat Sharona zorgt, dat haar schaamstreek net boven het hoofd van Anne hangt. Anne gaat gelijk door met beffen, terwijl ik mijn erectie richting de lipjes van Anne charter. “Destination in 10 cm”, gaat er door mijn hoofd. Op het moment dat mijn eikel de lipjes van Anne raken, klinkt het door mijn hoofd “destination reached”. Met kracht druk ik mijn erectie door de natte ingang van Anne. Een kreun ontglipt haar tijdens het beffen van Sharona. Ook Anne ziet een kans om Sharona te plagen. Ze brengt drie vingers naar de kletsnatte poes van Sharona, en drukt ze er alle drie zonder pardon in. Ook Sharona weet haar hoge kreetjes niet in bedwang te houden, en laat deze op de vrije loop. Door middel van harder te stoten in de poes van Anne, en het wilde vingeren van Anne in de poes van Sharona, klinkt het al gauw alsof er twee hoge sopranen samen een solo proberen weg te geven door een door drums geleid orkest. Het kletsen van mijn balzak tegen de billen van Anne, geeft een heerlijk ritme aan waarop de dames heerlijk hun kreunen kunnen doorzetten.

Ik besluit dat ik nu toch ook nog de poes van Sharona wil verkennen. Onder luid commentaar van Anne haal ik mijn erectie toch uit haar poesje. ‘Danny, ga nou door alsjeblieft!’ Klinkt de stem van Anne door de kamer. Mijn reactie is simpel en duidelijk ‘Wissel maar van positie dames!’
Sharona verplaatst zich moeizaam zodat ze naast Anne komt te liggen. ‘Je weet wel wat je wilt he, geile beer’ Ze vind het toch niet erg om nu ook gelikt te worden door Sharona. Ze verplaatst zich zo, zodat ook Anne de voormalige positie van Sharona heeft ingenomen.
Zodra ik de benen van Sharona uit elkaar doe, zie ik dat het glimt van het vocht. Sharona is erg geil, en dat is te merken ook. Zodra ik met mijn eikel in de buurt van haar lipjes kom, begint ze al met haar heupen te draaien. Mijn eikel vind zijn weg, en het duurt niet lang of de sopranen vervolgen hun solo’s.

Het hoogtepunt komt langzamerhand dichterbij. Ik merk dat het niet lang meer duurt of mijn ballen gaan samentrekken en het sperma zal zijn weg zoeken. ‘Ik ga komen’ hijg ik. Sharona kreunt zachtjes en Anne verplaatst zich tot vlakbij de poes van Anne. Ik haal mijn erectie eruit en Anne begint meteen met haar slanke vingers mijn erectie te betasten. Langzaam glijd haar hand over de stam van mijn erectie. Het einde is nabij, en een schreeuw kan ik maar net onderdrukken. Anne kreun zacht ‘laat je lekker gaan.’ Op het moment dat ze dat zegt kan ik de kreun niet langer onderdrukken en voel ik hoe mijn sperma door mijn erectie begint te trekken.
Sharona is ondertussen ook met haar gezicht erbij gekomen, en op het moment dat het eerste beetje sperma mijn eikel verlaat, gaat vliegensvlug de mond van Anne erover heen. Ik kom heerlijk klaar in de mond van Anne terwijl Sharona de laatste druppels sperma begeleid naar de uitgang door mij nog steeds heerlijk af te trekken. Ook Anne helpt er nog een schepje bovenop door in een keer hard te zuigen op mijn eikel waardoor ik voel dat mijn ballen volledig samentrekken.

Na dit alles laat ik me heerlijk terugvallen op het bed van Anne, en Sharona ploft links van me neer. Ze zoent me innig en vraagt ‘vond je het lekker schatje?’ Waarop ik alleen maar kan knikken en bijkomend kan hijgen.
Ook Anne heeft ondertussen plaats naast me genomen, wel aan de rechterkant te verstaan. Met een cynische ondertoon zegt ze ‘je bent een grote jongen hoor!’ Waarop ik antwoord ‘Ja en jij een grote meid, je hebt netjes je mondje leeggedronken. ‘
hierop beginnen Sharona en Anne in koor te lachen, waardoor ik ook niet langer serieus kan blijven en mijn lach eventjes de vrije loop laat.
Terwijl ik daar lig gaat er van alles door mijn hoofd. “Heb ik het wel goed gedaan en aan hun verwachtingen voldaan? “ Als ik weer tot rust ben gekomen denk ik terug aan Maarten en Veronique. Ik bedenk me geen moment en gooi gelijk in de groep ‘wat zullen Maarten en Veronique nu aan het doen zijn?’ Anne begint te lachen ‘als Maarten Veronique wel ziet zitten, zullen ze wel meer gedaan hebben dan zoenen nu. ’ ‘Hoezo denk je dat?’ Is mijn tweede vraag, waarop Anne antwoord ‘ik ken Veronique al een hele tijd, en zag meteen dat ze hem wel zag zitten!’

Ik besluit me aan te kleden en rustig naar beneden te gaan. Ook Anne en Sharona willen de sensatie niet missen om misschien Maarten en Veronique te betrappen! Rustig sluipen we de trap af, al hoor ik wel een paar treden kraken. “Maarten zal ze ook wel gehoord hebben” denk ik, maar dit heb ik goed mis! Als we door de half glazen deur van de gang kijken zien we Maarten en Veronique in een felle wedstrijd wie als eerste de andere tong K.O. krijgt. Ook zie ik dat Maarten zijn hand in de broek van Veronique beweegt. Ik besluit roet in het eten te gooien door keihard op de deur te bonken.
Maarten schrikt hier zo erg van dat hij zich abrupt omdraait en zijn hand meteen uit de broek van Veronique tevoorschijn tovert.
Na om dit alles hard gelachen te hebben, drinken we nog wat waarna Anne het eten serveerd. Na heerlijk gegeten en gedronken te hebben besluiten we daarna met zijn drieën weer naar huis te gaan. Hoogst waarschijnlijk hebben Anne en Veronique heel wat te bespreken.

In de auto lachen we nogmaals om Maarten zijn vingerverf sessie in de broek van Veronique, waarop hij lachend antwoord ‘Dat bed van Anne kraakt ook een beetje vind je niet?’

Als ik Maarten thuis heb afgezet richt ik me tot Sharona ‘Wil je weer mee met mij naar huis, of moet ik je naar huis brengen?’ ‘Ik kan beter naar huis gaan’ is het antwoord ‘mijn moeder wilt morgen vroeg gaan winkelen samen, en heb haar beloofd mee te gaan.’
Natuurlijk begrijp ik dit, en breng haar naar huis toe. Onderweg naar huis toe krijg ik een smsje. Ik besluit thuis te kijken als ik alleen ben.
Als ik op mijn kamer zit en daar mijn telefoon tevoorschijn tover, is het niet van Anne maar ook niet van Sharona.
Het is van Jeanet…

Hoofdstuk 12

Jeanet heeft weer een pakkend smsje gestuurd:
Hey danny, ik hoorde dat je een fijne tijd hebt gehad bij Anne thuis, kom je nog een keertje mij verwennen? Drie dikke zoenen, je weet wel wie!
Na nogmaals het smsje te hebben gelezen besluit ik niks terug te sturen. Een milf is best leuk, maar met zowel Anne als Sharona ben ik ontzettend tevreden!

De volgende morgen wordt ik wakker door een smsje van Sharona Verassing vanavond, 19.00 mijn huis (ben alleen). Na dit gelezen te hebben ben ik toch wel aardig opgewonden. Wat zal Sharona voor me hebben als verassing, en wat moet ik terug sturen naar Jeanet.

Als ik na een heerlijk warme douche beneden kom is er nog niemand beneden. Ik begin maar met de tafel te dekken, ondertussen kook ik een paar eieren en pers drie glazen vers geperste jus dorange. Ik ga naar mijn moeders kamer en zie dat ze al wakker is. Ze is lekker een boekje aan het lezen. Als ik vertel dat ik een ontbijtje heb verzorgt vind ze dit heerlijk en staat ze binnen een mum van tijd naast haar bed. Ook Suzanne is wel voor een lekker ontbijtje te porren.
Tijdens het ontbijt komt het etentje bij Anne ter sprake. Mamma gooit een beetje olie op het vuur "die meiden wil ik wel ontmoeten Danny"

Na het eten besluit ik even een stukje te gaan rijden. Een oude vriend die zon dertig kilometer verderop woont is jarig en ik besluit even te gaan buurten. Op de heenweg haal ik een kratje bier, en gewapend met 24 flesjes, 3euro90 statiegeld en een goed humeur rij ik de straat in van Sven.
Vroeger op de basisschool zaten we in de zelfde klas. Toen Sven 14 jaar was is hij verhuisd, en nu wordt hij 20. Als ik aan bel doen zijn ouders open. "Danny, dat is lang geleden, kom er in!" zegt zijn vader hartelijk.

Na een stukje taart en een leuk gesprek begint Sven over Maarten en Nick. Ook heeft Sven, Maarten en Nick goed gekend. In groep 2 - 8 waren we de beste vrienden. Ik vraag hem binnenkort een keer mee te gaan stappen. Hij vind het een goed idee en gaat graag een keer mee.
Ik krijg een smsje binnen van Nick Klootviool, hoe was het gisteravond, 1, 2 of geen chicks gebald? xxjes ik mis je! Echt weer een berichtje van Nick. Ik laat het lezen aan Sven en gelijk is hij nieuwschierig. "Welke meiden Danny?"
En daar ga ik weer, ik kan weer bij af beginnen met uitleggen.

Om 17.30 zit ik nog bij Sven. Het is een half uurtje rijden naar Sharona, maar dan ben ik een uur te vroeg. Op dat moment vraagt de moeder van Sven of ik blijf eten. Dat klinkt goed, want als de moeder van Sven kookt, is het echt ontiegelijk lekker!
Na heerlijk gegeten te hebben stap ik met nog een kwartiertje om bij Sharona te komen in de auto. Tjaa, dan maar plankgas naar Sharona toe.

Om 19.06 rij ik de straat in van Sharona...

Als ik aanbel bij Sharona heeft ze haar badjas aan. Verbaasd kijk ik haar aan want op een tijdstip als dit in een badjas rondlopen, dat doe ik alleen als ik 40 graden koorts heb, of zo brak ben dat ik niet eens meer een shirt over mijn hoofd kan krijgen.
Sharona trekt me aan mijn shirt naar binnen en zoent me zachtjes in mijn nek. Dan fluistert ze volg me maar Danny. Geil als ik begin te worden geef ik een zacht tikje op haar achterwerk. Daarop volgend kijkt Sharona heel even om, en werpt me een heerlijke wulpse blik toe. Meteen merk ik dat Danny junior, mijn broek graag uit zou willen.

Sharona loopt rustig tree voor tree de trap op, waarop ik haar volg. Bij haar slaapkamer aangekomen doet ze de deur open en laat mij eerst naar binnen gaan. Als ik door de deur heen loop zie ik een mooi groot tweepersoons bed staan tegen één van de muren. Aan de overzijde hangt een televisie aan de muur. Ze heeft twee nachtkastjes met op ieder nachtkastje een lampje. De andere kant wordt gevuld met een grote wandkast, en daarnaast wel 10 paar schoenen op de grond.
Op het moment dat ik me om draai om te vragen wat Sharona wilt, duwt ze me ruw op het bed. Met grote ogen kijk ik Sharona aan. Ik weet dat ze best wel eens een wilde meid kan zijn uit de verhalen van Suusje, maar dit had ik niet verwacht.

Dan knoopt ze haar badjas los, en wanneer die van haar lichaam op de grond glijd geloof ik mijn ogen niet. Sharona heeft een ontiegelijk geil setje aan, van rode stof met kant bewerkt! ze klimt boven op me, en bijt zachtjes in mijn nek. Ondertussen begint ze draaiende bewegingen met haar billen over mijn kruis te maken.
Ik was al geil maar hier wordt ik nog veel geiler van, ik hou het echt bijna niet meer, en ook Sharona merkt dit...

Op het moment dat haar billen weer over mijn kruis heen schuren, hoor ik mijn telefoon zoemen. "Godver" zeg ik, als ik mijn telefoon erbij pak. Sharona giechelt een beetje en laat zich op haar zij naast me rollen. Als ik mijn telefoon pak zie ik een sms. Zodra ik hem open is het een sms van Anne:
haaj Danny, wil je tegen Sharona zeggen dat ze het mooiste kutje heeft die ik ooit heb gezien. Ik zou graag nog eens met jullie saampjes een bed delen, en dan zo doen dat we met zijn drieën zijn. Geile dikke zoen (ook voor Sharona) xx Anne

Als zowel Sharona, als ik het een paar keer hebben gelezen barsten we in een lachen uit. Sharona vind het een goed idee, en ik moet maar meteen terug smsen wanneer Anne het nog eens wilt doen. ‘Lieve Anne, ik ben nu toevallig bij Sharona, en die vind het ook een leuk idee. Zeg maar wanneer je kan, en wij zullen kijken of we dan ook beschikbaar zijn. Geile groetjes, het geile duo.’
Sharona stemt met dit smsje in, en ik druk op verzenden.

Als het smsje weg is, draai ik me weer om naar Sharona. Ondertussen ligt die met haar ogen dicht en een grote smile op haar gezicht op haar rug. Haar rechter hand wrijft langzaam over haar slipje heen, terwijl ze met haar linkerhand haar borsten om en om masseert onder haar beha. Dit wind me zo erg op dat ik binnen no time weer op knappen sta ik mijn boxershort.
Als Sharona haar ogen opent en mij ziet kijken begint ze zachtjes te giechelen. ‘Sorry maar van dat smsje van Anne werd ik zo geil!’ zegt ze zacht. Van haar woorden, haar gegiechel, en het geile tafereel van het strelen van haar eigen lichaam geeft mij dan ook de aanzet om meteen naar haar toe te springen.

Op het moment dat mijn hand vanaf haar knie richting haar slipje gaat, zoemt mijn telefoon weer. “Niet te geloven!” roep ik uit. Het kan ook niet anders. “Ik zet dat kut ding zo uit!”
Sharona giechelt weer. Dit keer is het niet Anne, maar Nick. ‘Playboy, weet je; we zouden gisteren naar de Miami gaan, maar hebben we niet gedaan, wat nu?’ Dat is waar ook. “We zijn gisteren niet meer uit gegaan.” Sharona kijkt me aan “Inderdaad, zullen we vandaag dan gaan?” “Goed idee, maar eerst…” zeg ik terwijl ik haar kant weer opdraai.

Mijn handen vinden gauw haar slipje, en ik voel dat het flink vochtig is, als ik tussen haar lipjes door streel. Ik merk aan het gehijg van Sharona dat ze het erg geil vind. Haar handen vinden mijn kruis, en beginnen me daar te strelen. Ze kleed me langzaam met een geile blik in haar ogen uit, en begint me zachtjes te strelen. Ik geniet hier intens van. Ze gaat op haar knieën zitten en langzaam vinden haar bovenste lippen (die op haar gezicht), mijn erectie. Ze geeft er eerst een kusje op, en begint meteen met lange halen te pijpen. Ondertussen gaat mijn telefoon. “Negeer hem!” roep ik meteen. Sharona gaat gewoon verder, en ik voel het hoogtepunt komen. “Ik ga komen” hijg ik uit. Sharona kijkt me even met haar bambi-oogjes aan, en in plaats van dat ze rustiger aan doet, begint ze met nog diepere halen en nog sneller te pijpen.
Ik voel het opkomen en mijn tenen krullen. Zonder dat ik het probeer tegen te houden spuit ik in haar mond. Ze kijkt me geil aan, en slikt alles zonder pardon door. Na de tijd draait ze zich op haar rug. “Jouw beurt” zegt ze geil.
Ze spreid haar benen al. “Mijn telefoon ging net” zeg ik lachend “dus ik kan niet”. Dit laat Sharona zich echt niet zeggen. Zodra ik mijn telefoon pak, pakt ze die af, en legt hem op haar nachtkastje. “Je krijgt hem, als je klaar bent met me” zegt ze geil.
Hier durf ik echt niks meer tegenin te brengen. Ze gaat weer liggen op haar rug en spreid haar benen.

Ik ga met mijn hoofd tussen haar benen liggen, en streel zacht met één vinger tussen haar lipjes door. Een geile kreun ontspringt haar mond. Ze heeft haar ogen dicht en ik denk: dit is mijn kans. Ik druk meteen twee vingers in haar poesje terwijl ik de bovenkant van haar lipjes lik.
Dit maal ontspringt een harde kreun uit haar mond. Ze hijgt geil. Ik begin harder met mijn vingers in haar poesje te drukken en lik alsof mijn leven eraf hangt. Na vijf minuten bezig te zijn begint ze harder te keunen en met haar heupen te bewegen. Ik stop er nog een derde vinger bij maar voor ik goed en wel bezig ben met haar harder te vingeren komt ze schokkend klaar.

Nogmaals gaat mijn telefoon, en Sharona geeft hem aan mij. Het is Nick weer. Zodra ik opneem schreeuwt Nick in mijn oor “vanavond uitgaan!!!!”
Ondertussen heeft Sharona haar telefoon gepakt om Anne in te lichten, en ben ik druk in gesprek met Nick over waar we heen gaan vanavond.

Hoofdstuk 13 - Einde

Zodra ik opgehangen heb met Nick, is Sharona al klaar met een smsje naar Anne te sturen. Ze staat ondertussen voor haar kledingkast een broek en shirt uit te zoeken. “Wilt het lukken?” vraag ik haar. Ze kijkt me aan “ik heb wel vaker kleren uitgezocht hoor!” zegt ze streng.
Ondertussen trek ik mijn kleren weer aan, en pak mijn telefoon om Maarten te bellen of hij meegaat. Zodra ik na drie pogingen Maarten aan de telefoon krijg hoor ik hem lachen. “Beetje laat Danny” zegt hij “Nick belde me al net, en was super enthousiast.” Dat is dus de reden dat ik Maarten niet te pakken kon krijgen. “Wil je mee rijden met me?” vraag ik aan Maarten. Dat vind hij wel fijn, anders moet hij met zijn R1 naar een discotheek, en dat vertrouwd hij niet helemaal.

Nadat Sharona nog een kwartier nodig heeft om haar make-up en haar te doen, stappen we samen in de auto. Eerst rijden we richting mijn huis zodat ik daar nog even kan omkleden. Zodra we bij mij thuis aan komen rijden staat mijn moeder in de voortuin gezellig met de buurvrouw te kletsen. Ons buurjongetje van 3 staat naast zijn moeder, en kijkt op als ik uit mijn auto stap. “Danny auto rijden?” zegt hij. Gelijk komt hij naar het hekje gerent en leunt er tegen aan om naar de auto te kijken. “Wat een schatje!” Roept Sharona. Ze loopt naar hem toe, en vraagt “hoe heet jij kleine man?” Ondertussen kijken mijn moeder en buurvrouw naar mijn buurjongetje en hoe Sharona bij hem zit. De buurvrouw lacht en zegt tegen mijn moeder “wat een kleine versierder, ik ben benieuwd hoe Diedje er over 13 jaar aan toe is.” “Praat me er niet van,” zegt mijn moeder lachend.
Ik geef mijn moeder een kus op haar wang, en zeg de buurvrouw gedag. “Wat ga je doen Danny?” vraagt mijn moeder. Ik vertel haar dat ik me even ga omkleden en dan uit ga. Ondertussen hebben Sharona en Diederik (mijn buurjongetje) een heel gesprek over de lucht, bloemen, mijn auto, chocola en van alles en nog wat.

Zodra ik thuis een voet over de drempel zet hoor ik de muziek uit de kamer van Anne komen. Ik sprint de trap op, en zodra ik in de buurt van haar kamer ben, geef ik een harde klop op haar deur. “Ja?” klinkt er van binnen uit. Ik doe de deur open en stap binnen. Suzanne zit voor haar laptop en heeft muziek aan. Ik vraag of ze meegaat stappen vanavond. Dat ziet Suusje wel zitten “is Sharona er ook?” vraagt ze me. Ik vertel haar dat Sharona druk in gesprek is met ons buurjongetje, waarop Anne zegt “typisch Sharona om iets met kinderen te doen, daar is ze dol op.” Gelijk gaat er 1 gedachte door mijn hoofd: Ze is niet alleen dol op kinderen..

Boven op mijn kamer sta ik nu voor mijn kast. Een spijkerbroek en blousje doe ik aan. Mijn telefoon zoemt voor de zoveelste keer vandaag, en zodra ik naar het beeldscherm kijk zie ik dat Nick weer belt. “Gaat Suzanne ook mee?” vraagt hij. Dit was te verwachten van Nick. “Ja” antwoord ik “en ook haar nieuwe vriend”. Gelijk hoor ik een geschrokken, stamelende stem aan de andere kant van de lijn. Nick weet duidelijk niet wat hij moet zeggen. “Hoe? Wie? Huh, heeft je zusje, uuhm, een, uuuhm vriend?” Langer kan ik mijn lachen niet inhouden en Nick heeft het meteen door. “Verdomme Danny, dit is niet grappig.” Dan kan ook Nick een lach niet langer onderdrukken. “Fuck you!” schreeuwt hij nog door de telefoon voor die ophangt.

Met een zwarte blouse aan, met de bovenste drie knoopjes open, een lichte spijkerbroek en wit met zwarte sneakers aan, verplaats ik me naar de badkamer. Ik doe mijn haren goed met een beetje gel, poets mijn tanden en spuit mijn luchtje op. Zodra ik klaar ben en ik beneden weer aan kom, zitten zowel Suus als Sharona, mijn moeder, de buurvrouw en Diederik in de voortuin wat te drinken. Het is al laat op de avond, maar het is nog steeds lekker buiten. Ik bied de mensen die hun glas leeg hebben nog wat te drinken aan, bied Diederik een snoepje aan, en pak voor mezelf een colatje. Na ongeveer 20minuten zegt de buurvrouw “Diedje gaat naar bedje toe”, waarop een huilen uitbarst. “ik niet wil bedje toe!” Schreeuwt Diederik. “Ik wil bij Danny en auto blijven!” “Nee Diederik, je gaat nu naar bed”, zegt de buurvrouw streng. Daar komt Diederik niet meer tussen en hij moet ons gedag zeggen van de buurvrouw. Als Diederik bij ons komt krijgt iedereen een dikke knuffel! Ook de buurvrouw zegt gedag, en het moment dat ze bij mij staat zegt ze “je ruikt lekker Danny” waarop ze wegloopt. Als ik haar nakijk en haar billen heen en weer zie gaan, voel ik toch wel een spanning in me opkomen. De buurvrouw is eind 20, maar een paar jaar ouder dan ik, maar woont al op zichzelf. De vader van Diederik is weg gegaan bij haar, en ze heeft een paar scharrels gehad, maar dat ging na verloop van tijd ook allemaal weer uit. Tot voor kort geleden heb ik wel eens over haar gefantaseerd, maar de laatste tijd niet meer aan gedacht.

“Had je sjans met de buurvrouw Danny” zegt Suzanne, waardoor ik uit mijn gedachte ontwaak. Mijn moeder en Sharona lachen en ook Suzanne heeft een grinnik in haar stem. “Achja, wat wil je als je er zo goed uit ziet als ik.” Reageer ik op Anne. Daar heb ik me ook weer met een grapje uit gered.
Nog even terug in mijn gedachte is dit wel een droom die uitkomt. Van een hele tijd geen vriendin, af en toe een scharrel, naar een ‘vriendin’, als ik Sharona zo mag noemen, een ‘sexpartner’, die graag een trio met mij en mijn ‘vriendin’ wilt en al gedaan heeft, een vrouw van middelbare leeftijd die seks met me wilt waarop ik niet in ben gegaan, en de buurvrouw die met me flirt, of nouja in ieder geval een complimentje geeft. Het moet niet veel gekker worden. Ik ben ik benieuwd wat ik nou beter doe dan een jaar geleden.

In de auto naar Nick toe zijn Sharona en Suusje lekker aan het meezingen met de muziek …Don’t blame the partyyyyy, yeaaheaa, yeaaheaa… klinkt het hard door mijn boksen en ook uit de mond van de meiden.

Nick staat al te wachten als we bij hem voor de deur stoppen. “Er is hier nog iemand Danny!” schreeuwt hij naar me toe. Dan komt Maarten ook tevoorschijn. “Ik was hier maar vast heen gelopen met dit lekkere weer” zegt hij.
Het is ondertussen al half 11, maar eerst willen de meiden nog even wat drinken bij Nick. Suusje gaat meteen bij Nick op de bank zitten, en Sharona ploft naast mij neer.

Na een paar drankjes ruimen we de rotzooi op en zeggen de ouders van Nick gedag. “Gedraag je Nick, en geen dingen doen die ik ook niet zou doen!” Roept de vader van Nick hem toe. “Aaah jammer, ik wilde vandaag net een koe gaan neuken, maarja dat doe jij ook niet he pa, of toch?” Zijn vader begint te lachen, loopt naar een kast en pakt daar de mattenklopper uit. “Oprotten jij!” roept hij lachend “Of ik zal je eens even!” Roept ie terwijl hij met de mattenklopper op Nick af rent. Lachend vertrekken wij naar buiten. Het zou ook maar eens een keer normaal gaan bij Nick thuis denk ik ondertussen.

Met vijf personen in de auto zit de feeststemming er al goed in. Maarten heeft plaats genomen naast mij, en zit te genieten van de muziek. Toch staart hij een beetje door de zijruit naar buiten en neemt hij niet echt deel aan het gesprek van achterin.

Bij de Miami aangekomen staat er een korte rij. Ik zeg tegen Suzanne, Sharona en Nick dat ze vast even in de rij moeten gaan staan en dat Maarten en ik later komen.
Zodra ze weg zijn wend ik me tot Maarten “wat is er aan de hand man?”
Maarten slikt een keer en kijkt me dan recht in mijn ogen aan. “Ik mis Mandy nog steeds man. Ook al heb ik het nummer van Veronique, en is het een mooie meid, ik mis Mandy. Veronique is leuk, maar ik ben niet hotel de botel van haar.”

Ik kijk Maarten aan, “misschien zit er voor jou wel een mooie meid binnen man. Kijk naar jezelf, je bent een mooie jongen, en je weet; mooie jongens krijgen mooie meiden. We gaan gewoon even gezellig doen man, jij drinkt een paar biertjes en dan gaan we lol hebben.” Maarten antwoord meteen “toen je biertjes zei, was ik om!”

Eenmaal binnen staan Nick, Suzanne en Sharona al te wachten. We lopen met zijn vijven richting de grote dance/house zaal. De zaal is speciaal wat betreft de inrichting. Er staat een ronde bar waar je drankjes kan bestellen aan de rechterkant. Deze bar draait rondjes op een draaiplateau. De bar draait en jij blijft staan. In het midden is een verlaging gemaakt, met een kooi erop. Er staan verschillende breakdancers in die daar hun moves doen, terwijl er publiek kijkt. Er is een dj verhoging tegen de linker muur, waar een DJ de menigte laat dansen op de nieuwste dance en house muziek.
Sharona, Nick en Suzanne gaan naar de dansvloer om hier lekker te dansen. Ondertussen gaan Maarten en ik naar de bar om drankjes te halen.
Een mooie dame in een strak hemdje staat achter de bar. Voorop staat het logo van de Miami, recht tussen haar grote borsten. Ze zijn denk ik vergelijkbaar met die van Sharona. Ook deze dame heeft een mooie bruine kleur, alsof ze net terug is van vakantie. Een mooie lach met witte tanden en donker bruine krullen sieren haar gezicht. De krullen lopen speels voor haar gezicht langs, en vanwege het draaiende podium, moet ze geregeld haar haren weg strijken. Zodra ze Maarten en mij in het vizier krijgt komt ze bij ons staan. Aan de blik in Maarten zijn ogen kan ik zien dat hij haar wel ziet zitten, en ik geef hem geen ongelijk. De dame kijkt ook naar Maarten, en ik merk dat er een vonkje overslaat.
Een kwestie van seconden wacht ik af, en dan bestel ik maar. “Twee biertjes, een malibu cola, een passoa jus en een redbull alsjeblieft.”

De dame pakt de drankjes, en ik reken af. Ik zie dat ze een papiertje van een blokje afscheurt en daar wat op krabbelt. Ze geeft het aan Maarten en geeft hem een dikke knipoog, en gaat dan verder met haar werkzaamheden. De drankjes nemen we mee, en ik schreeuw naar Maarten “Wat zei ik je!”

Bij Nick, Sharona en Suzanne aangekomen pakt Maarten het briefje en leest wat erop staat:

‘Straks 2:00 Dj booth?
Ben dan klaar met werken.
Xxx Monica’

Dat betekend dat ze over iets meer dan een uurtje klaar is met werken. Het is nu 00:53.

De tijd vliegt om en zodra het 2uur is neemt Maarten tijdelijk afscheid van ons en verplaatst zich naar de dj booth. Nick wilt er achteraan gaan, en aan de grijns op zijn gezicht is af te lezen dat hij wat van plan is. Ik hou hem tegen, en zorg dat Maarten even zijn tijd alleen heeft met die mooie dame…

Terug | Auteur: benniejjj